Aşırı şüpheciyim

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba bayanlar ;)

Konum gayet kısa ve net. Sevgilim ne yaparsa yapsın (hani ağzıyla kuş tutsa :KK48:) ben yinede kendimi şüphelenmekten geri alamıyorum. Şüphe uyandıracak tarzda hareketleri hiç olmaz aksine inanılmaz saf birisi dışardan gören biri bile bu yorumu rahatlıkla yapabiliyor. Hatta şüphelendiğim konuya gayet net açıklamalar yapar asla bana karşı "ne kadar abartıyosun iyice saçmaladın" tarzında asla çıkışları olmadı. Hani bazen ben onun yerinde olsam "sus artık yeter ne senaryolar üretiyosun böyle bana güvenmiyor musun" derim :kızgın: Bu halimden nasıl kurtulabilirim ?

Merhaba bayanlar :KK66:

Konum gayet kısa ve net. Sevgilim ne yaparsa yapsın (hani ağzıyla kuş tutsa :KK48:) ben yinede kendimi şüphelenmekten geri alamıyorum. Şüphe uyandıracak tarzda hareketleri hiç olmaz aksine inanılmaz saf birisi dışardan gören biri bile bu yorumu rahatlıkla yapabiliyor. Hatta şüphelendiğim konuya gayet net açıklamalar yapar asla bana karşı "ne kadar abartıyosun iyice saçmaladın" tarzında asla çıkışları olmadı. Hani bazen ben onun yerinde olsam "sus artık yeter ne senaryolar üretiyosun böyle bana güvenmiyor musun" derim :kızgın: Bu halimden nasıl kurtulabilirim ?

şüphen, aldatıyor yönünde mi
yani gayet açık bi adama böyle hissediyorsan belki doktora görünmelisin, hem bence bunları sürekli dillendirmekte iyi değil, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın sonra..

erkeklerin işi zor valla.
Valla öyle kabul ediyorum :-):-):-)
şüphen, aldatıyor yönünde mi
yani gayet açık bi adama böyle hissediyorsan belki doktora görünmelisin, hem bence bunları sürekli dillendirmekte iyi değil, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın sonra..

Geçmişte aldatıldım ve sanki her an geçmişte yaşadığım gibi adam bir anda sessiz sedasız gidecek, ayrılacak, yapamıyorum diyecek yada başkasına ilgi duyacak gibi hissediyorum. Daha önceki aldatılma vakaamda ortak tanıdığımız bir kızla çıkmaya başlamışlardı. O yüzden ortak tanıdığımız bayanlardan daha fazla kıskanıyorum ve ne yapıyor ediyor herşeyi bilmek istiyorum.:KK57:

adamın gideceği varsa gider.öylede yapsam böylede olsam madem adam gidecek anın tadını çıkarayım diye düşün.yoksa gerçekten kaybedersin.

Adam yeter demeden vazgeçmenin yollarını aramalısın. Görmezden gelmeye çalış mesela. Yoksa herkesin bir eşik değeri vardır. Sen oraya dokunmamışsın daha anlaşılan.
Onu da düşündüm ama bu seferde yine kafamda deli sorular döndü durdu. Ya ben bunları görmezden geldiğimde ciddi ciddi böyle bir durum olursa kendi kendime nasıl gördümde umursamadım kendi hatam diye düşünürüm diyerek korkuyorum.

Mutlaka bilinç altında güvenle alakalı bişey vardır. Karşındaki kişi dünyanın en güvenilir adamı da olsa bakış açında güvensizlik varsa hep onu yaşarsın. Öncelikle güvensizlik nedenlerini bul bence

Mutlaka bilinç altında güvenle alakalı bişey vardır. Karşındaki kişi dünyanın en güvenilir adamı da olsa bakış açında güvensizlik varsa hep onu yaşarsın. Öncelikle güvensizlik nedenlerini bul bence
Ben sevgilimle tanışmadan evvel erkeklere zerre güvenmiyordum. Hani "aa üstündeki sana yakışmış" dahi deseler "acaba ne demek istiyor altında ne yatıyor bu cümlesinin" gibi düşünürdüm. Güven sorunum bu derece fazla aslında. Bazen gerçekten sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyorum zaten.

Ben sevgilimle tanışmadan evvel erkeklere zerre güvenmiyordum. Hani "aa üstündeki sana yakışmış" dahi deseler "acaba ne demek istiyor altında ne yatıyor bu cümlesinin" gibi düşünürdüm. Güven sorunum bu derece fazla aslında. Bazen gerçekten sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyorum zaten.
Canım kendini suçlama öncelikle elinde olan bişey değil sadece bakış açını değiştirmen lazım

Önceden bişey yaşadın mı peki güvenini kıran bişey mi oldu ya da çevren de mi tanık oldun.Bunu bilinç altına iten bişey olmuştur mutlaka

geçmişteki adamın faturasını şimdikine kesmek doğru değil ..
şimdi ses çıkarmıyor olabilir ama zamanla yeter artık diyecektir.. kendinizi törpülemeye bakın..
Evet bende ondan korkuyorum zaten :( ki yapsa da sonuna kadar haklı gerçekten.
sizin bişey yapmanız lazım değil de onun bi tepki vermesi lazım.. Alttan aldıkça devam ediyosunuz bence :KK43:
o birşey demeden ben düzelmek istiyorum ki onun içinde kafasında soru işaretleri hiç oluşmasın.
adamın gideceği varsa gider.öylede yapsam böylede olsam madem adam gidecek anın tadını çıkarayım diye düşün.yoksa gerçekten kaybedersin.
Aslında doğru, en azından birlikte geçirdiğimiz günleri kendi kendime zehir etmemiş olurum. ama onu kısıtlayacak kadar hareketlerde bulunmuyorum.
nereye kadar alttan alıp sabır gösterebilir ki. sürekli şüphe duyuyorsan güvenmiyorsun demektir
Aslında gerçekten gözüm kapalı güvenebileceğim bir insan, inanılmaz evcimen ve ondan harika bir baba ve evine ailesine düşkün bir eş olur. Çok kısa bir zaman geçti ama buna emin oldum gerçekten inandırdı beni fazlasıyla. Ve bir hata yapamayacak kadarda saf ve temiz düşünceli birisi. Hatta onun yanında ben resmen çok gözü açık ve uyanık biriyim diyebilirim.
Senden vazgeçtiği gün bu huyundan kurtulduğunu anlarsın, çok üstüne gitmemelisin :KK12:
:KK43::KK43:

Merhaba bayanlar :KK66:

bende gençken öyleydim sonra öyle biri girdi ki hayatıma özguvenım tavan yaptı suan asla kimseyi kıskanmıyorum hatta esşim ( tabi başka biryle evlendim onunla ayrılmak zorunda kaldık , ) sen benı neden kıskanmıyorsun derdi osenin işin sen beni kıskanacaksın ben seni neden kıskanayım dedim ,

bu öz guven 20 yıldır devam ediyor okadar yaniii

İlişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. İçin içini yese de belli etme ona. Ben böyle aştım, sonra kendi içinde saçmaladığını dusunuyorsun :) şimdi bişey demese bile mutlaka bir gün patlar.

Back
X