Aşırı şüpheciyim

Ben sanki birazda şöyle düşünüyorum. Dediğiniz gibi teslim olduğumuz an (tamamen güvendiğimizi belli ettiğimizde) onlarda da fena halde rahatlama oluyor. Bu illaki aldatır demek değil ama mesela o rahatlıkla sanki evliyiz ve aynı evi paylaşıyormuşuz gibi bir rahatlık oluyor ve bu hal hareketlere de yansıyor bu yüzden belkide yıpranırız gibi düşünüyorum. Yani doğru olan nedir yanlış olan nedir çözümleyemiyorum, o yüzden ne hissediyosam ne düşünüyosam direk söylüyorum sevgilime :-):-):-):-)
acik sozlu olmak guzeldir guzeeeel, degerini biliyorsa karsindaki bunun, karsindakide guzel demektir.
sanirim azcik teslim olmaya basliyorum, boyle nasil desem (abartmiyorum!) pembe bi gozluk takmis dunyayi izliyorum sanki simdide. ergen asiklar gibi. sonra kendimi bi ara sirkelerken buluyorum 'salma kizim kendini!' diyerek kendime firca atmaya tam basliyorumki sanki adam hissediyo, ondan bir mesaj geliyo ve hooop, bende yelkenler fora!
ya kendimizi kasa kasa artik yani kasilacak yerimiz kalmamis. bosver tatlim. supheli olmak iyidir, ama guzel anlarinda doya doya keyfini cikarmak lazim.

Çook şükür her konuda hiç çekinmeden konuşuyorum zaten ona da söylüyorum. Hani bazen görüyorum mesela 2 yıl oldu ama sevgilim evlilikten bahsetmiyor onun isteyip istemediğini nasıl öğrenirim falan diyenler oluyor ya, ben direk sorabiliyorum bu konuda benim niyetim budur sen ne düşünüyosun evlenmek istiyo musun diye dan diye sormuşluğumda vardır o denli rahatım :)))))
Bu şüpheciliğimi de ona daha üsturuplu şekilde bi yolunu bularak soruyorum zaten ama yine de abartmamam gerek diye düşünüyorum.
Canım sen çok aklı başında ve bilinçli bir kızsın belli, onu da başarırsın İnşaAllah

benım hayatımda kımse yok cnm ama bende senın gibiyim hayatıma bırı gırse dırek supheyle yaklasıorum. eskı ılıskımde kazık yedıgım ıcın mecburen..

Geçmişte acı tecrübeler edinince insanda ister istemez kaybetme korkusu için böyle saçma davranışlar sergilememe sebep oluyor. Ben aksini iddia etmedim evet doğru değil ama hastalıklı gibi düşünmemek lazım bence. Etrafınızda o zaman demekki güveninizi sarsan insanlar olmamış, çok şanslısınız
Aksine cok oldu
Ama bir sevgili icin bu kadar strese girip te kaybedecem diye bu kadar korkmayi ben anlamiyorum.yasliyim sanirim ben
Gitmek isteyen gider birakirim donup te bakmam.
Ben kontrol ediyorum diye yapacaklarindan geri duran adami da istemem.rahat olun biraz.
Kulli eziyet valla.
Degmez.

İçinde tutma tabiki ama bi zamandan sonranyıpranırsın kendine zarar veriyorsun aslında
En önemlisi dozunu tutturabilmek sanırım :-):-)

Bak mesela en basidi geçen gün olan olay... Ben tabii şüphecilikle bir şakayla masada duran telefonunu alıp ekran kilidini açtım (şifre vs hiç bişi yok ve genelde telefonu hep masadadır) hadi senin telefonunu karıştıralım dedim. aa bi baktım adam aldı telefonunu ben hiç sana böyle yapıyor muyum sana soruyorum bakabilir miyim diye. olmaz öyle şey, bakabilir miyim demen lazım dedi. vaay demek öylee peki madem dedim. senden asla gizlim saklım yok zaten gizlesem şifre koyardım ama yok gördüğün gibi dedi. neyse falan deyip geçiştirdim konuyu ama peşine o dayanamadı belli ki açtı telefonunu bak telefonumda ismini değiştirdim deyip aramalarına girdi sonrada facebook instagram ne varsa gezdik :-):-):-):-)
acik sozlu olmak guzeldir guzeeeel, degerini biliyorsa karsindaki bunun, karsindakide guzel demektir.
sanirim azcik teslim olmaya basliyorum, boyle nasil desem (abartmiyorum!) pembe bi gozluk takmis dunyayi izliyorum sanki simdide. ergen asiklar gibi. sonra kendimi bi ara sirkelerken buluyorum 'salma kizim kendini!' diyerek kendime firca atmaya tam basliyorumki sanki adam hissediyo, ondan bir mesaj geliyo ve hooop, bende yelkenler fora!
ya kendimizi kasa kasa artik yani kasilacak yerimiz kalmamis. bosver tatlim. supheli olmak iyidir, ama guzel anlarinda doya doya keyfini cikarmak lazim.

Gerçekten böyle dönemler olduğuna kesinlikle inanıyoruummm :KK37: daha bugün bu konu üzerinden konuştuk sizlerle ve bugünki buluşmamızda resmen karşımda adam eriyip bitiyor ya.... bi baktım yanağımdan öpüyor saya saya 1 2 3 diye. bende diyorum ne yapmaya çalışıyo bu diye. meğerse yanımda olmadığı gün sayısı kadar öpüyormuş ben söylemeden kendi söyledi hemen anında mest etti beni yaa :KK36::KK36::KK36:

bayanlar olarak bizler aslında gerçekten çok zor insanlar değiliz, gönlümüzün alınması, mutlu olmamız vs aslında o kadar küçük şeylerle mümkün ki, ah erkekler bunu bir bilseler hiç zorlanmazlar

Canım sen çok aklı başında ve bilinçli bir kızsın belli, onu da başarırsın İnşaAllah
Çok teşekkür ederim böyle güzel düşünceleriniz için, başaracağıma inanıyorum :KK36:
benım hayatımda kımse yok cnm ama bende senın gibiyim hayatıma bırı gırse dırek supheyle yaklasıorum. eskı ılıskımde kazık yedıgım ıcın mecburen..
Bunu yaşamamız çok normal ama dizginlememiz gerekiyor maalesef bir zaman sonra insan kendine ve karşısındaki insana zarar veriyor. bende zarar vermeden düzeltmeye çalışıyorum :confused:
Aksine cok oldu
Ama bir sevgili icin bu kadar strese girip te kaybedecem diye bu kadar korkmayi ben anlamiyorum.yasliyim sanirim ben
Gitmek isteyen gider birakirim donup te bakmam.
Ben kontrol ediyorum diye yapacaklarindan geri duran adami da istemem.rahat olun biraz.
Kulli eziyet valla.
Degmez.
Tabiiki doğru demiyorum bende zaten ama demekki her insanın yaşadıklarına tepkisi biraz daha farklı oluyor muhtemelen bende böyle olma sebebi de budur
Özgüveniniz mi az?
Hayır. Kendime güvenim tam.

Back
X