• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı tüylenme

dolara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
4
0
0
Hakkari
merhaba kızlar benim derdim büyük konuyu istenmeyen tüyler kısmına açacaktım ama heralde kimse bu dertten muzdarip değilki kimseler fazla girmiyor buradan çare üretileceğini düşündüm.benim tüm vücudumda tüyler var.kara tenli olduğum için çok belliler.hormanlarım normal çıktı.ama öyle böyle değil ensemdeki kıllarla ayrı örük yapılacak neredeyse karın sırt göbek göğüs bel popo omuzlar inanın sadece avuç içlerim temiz.vücudumu saran bütün derisanki tohum serpilmiş toprak gibi her tarafı tüylü.ense ve faolleri kuaförde sır yaptırıyorum belden popoya kadar epilatörle alıyorum kollar aynı şekilde ama ön omuzlarım yani gerdenım girintili çıkıntılı olduğu için epilatör almıyor valla abilerimin bile koltuk altından aşağı bele kadar olan kısımların da tüy yokda bende var.kınalarda düğünlerde abiye giymek istiyorum giyemiyorum sırtım kıllı.göğüs dekoltesi giymek isterim malasef benim gibi olan varmı aranızda yazarsanız ne yaptığınıza dair rahatlarım.veet in tüy dökücü spreyinden alıp tüm vücuda sıkmayı düşünüyorum sizce dökermi.bizim buralarda lazer yok olsada yaptırma şansım yok ona göre cvb verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...bilmiyorumkismile

hormonlarim normal demissin de ben inanamadim acikcasi
en son ne zaman hormon testi yaptirdiniz?
testesteron hormonunuz normalinden yuksek sanirim.
belki de genetik bir seydir.
bence tekrar doktora gorunun

Canim lazer demeyin demissin ama tek cözüm lazer.
Hormon bozuklugu yok diyorsun cünkü.
Ailedeki diger bayanlar nasil? Annen veya ablalarin varsa, onlar?
Ibrahim Saracoglu tüy sorunu olanlar icin naneyi öneriyor, duymussundur belki. Link vermek yasak sanirim ama buraya yapistirayim ben yazilari belki bir faydasi olur.

Aşırı tüylenme sorunu için ; 1 yemek kaşığı taze naneyi ince ince kıydıktan sonra ağzınızda çiğneyip üstüne iki-üç yudum su içerek yutun.

Bu uygulamayı 15 gün boyunca her gün yapın. 15 günde uyguladıktan sonra bir kaç gün uygulamaya ara verin.

Ardından 15 gün süre ile uygulamayı tekrar edin. bu kür sizin hormonlarınızın normal seviyesine gelmesine yardımcı olacaktır.Bu kürden sonuç alamazsanız aslanpençesi kürünü deneyin.

ASLANPENÇESı KÜRÜ

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu hormon bozukluğundan kaynaklanan tüylenme …

ALINTI

ha tüy dökücü sprey krem kullanmışsın ha jilet

şimdikinden beter edersin

doktora git tavsiyelerine uy. fazla da kurcalamaya. sonra çok pişman olabilirsin

o derece olmasa da bende de aynı sorun var haftaya sınavım bitsin lazere gitmeyi düşünüyorum..bioder falan koltukaltı hariç pek azaltmıyor ,,istenmeyen tüyler diye bir başlık var oraya bir bakın limon suyundan baklaya kadar bir sürü yöntem yazmışlar belki işe yarar

Allah yardımcı olsun valla ben korktum, ben bacaklarımdakilere bile tahammül edemiyorum :/ sen nasıl başa çıkıyorsun?

Bende yeniden hormon testi yapmanı öneririm.
Doktor kontrolü altında östrojen hormonunu artıracak hap tedavisi kullan.

Seni anlıyorum yine dua at ki beyaz tenli değilsin ben bembayazım o kadar tüylü değilim ama bi çıkınca feci şekilde belli oluyor tüylerim çok siyah canım sana tavsiye güvenilir bi yere epilasyon yaptır dayanabilirsen iğneli tercih edebilirsin ben lazer yaptırdım çok iyi sonuç aldım tamamen bitene kadar gidemedim ama 1 ayda ağda yapıyosam 2 aya çıktı süre..bi de tüyler çok güçsüzleşti elimle çeksem geliyolar..

hormon testleri normal
bu kadar fazla kıl
2 ihtimal var bu kadar fazla kıl için
ya testler karıştı
yada sen erkeksin forumları karıştırdın

bunu yazan bir erkek olabilir mi acaba bilmiyorumkismile

yok arkadaşım erkek olsaydı kanımca böyle yazmazdı, abiye giymek falan istiyorum demiş belliki çok muzdarip, birde hakkari yazıyor hani hepsi olmasada güneydoğu halkında böyle sorun yaşayanlatı gördüm ben ama dediğim gibi hepsi değil..
birde öteki konusunda evlenememekden yakınıyor erkek değil bence..
üzüldüm kendi adıma, ben kaşıma bıyığıma dayanamazken çok zor bi durum eyvahedigeldismile

hormonlarda bişey yoksa böbrek üstü bezlerine felan baktılar mı yumurtalıklara felan bakıldı mı
bazen hiçbirşey olmayıp genetikte olabiliyor

genetik olabilir ama san tavsiyem fazla oyanama oyncaksan ille de lazer yaptir cunku killari almanin sonu yok sen aldikca daha koklu daha guclu cikiyolar..
tek cozumuun tum vucut lazer bence..

benim de tüylerim çok sert ve kalındır kol, bacak, koltuk altı ve genital biraz da göbeğimin altında ve göğüs arası ile ucunda da var onları da epilatörle alıyorum ya da bazen tek tük cımbızla ama lazerden başka çaresi yok arkadaşım ben de bu eylül ekim gibi lazere başlamayı düşünüyorum. Benimki genetik sanırsam babam da kıllı bir yapıya sahip babamın halaları fila da tüylüymüş baya annem de benim kadar olmasa da tüylü ama yaşı gereği dökülmüş biraz.

ne bu kıllardan cektigimz ya puff cnm forumdan blgı alarak lazer ve ya igneli epilasyon yaptrablrsn ama genetıkte olablr yanı benım cok kıllı bı yapım yoktur tuysuz dıyen arkdşlarım oluo ama gel görki baba tarafına cekmşm bnmde kıl problemim war umarım hepmz kurtulrz su kıl tuy derdnden:)

Son düzenleme:
bence hormonlara tekrar baktırsın daha kapsamlı testler yapılsın normal değil çünkübilmiyorumkismile

Seni anlıyorum yine dua at ki beyaz tenli değilsin ben bembayazım o kadar tüylü değilim ama bi çıkınca feci şekilde belli oluyor tüylerim çok siyah canım sana tavsiye güvenilir bi yere epilasyon yaptır dayanabilirsen iğneli tercih edebilirsin ben lazer yaptırdım çok iyi sonuç aldım tamamen bitene kadar gidemedim ama 1 ayda ağda yapıyosam 2 aya çıktı süre..bi de tüyler çok güçsüzleşti elimle çeksem geliyolar..

siyah olan tüylere biraz oryal sürüp sarartabilirisniz ama
cok bekletmemek lazim bir dakika falan yeterli olur

Back
X