merhaba kızlar benim derdim büyük konuyu istenmeyen tüyler kısmına açacaktım ama heralde kimse bu dertten muzdarip değilki kimseler fazla girmiyor buradan çare üretileceğini düşündüm.benim tüm vücudumda tüyler var.kara tenli olduğum için çok belliler.hormanlarım normal çıktı.ama öyle böyle değil ensemdeki kıllarla ayrı örük yapılacak neredeyse karın sırt göbek göğüs bel popo omuzlar inanın sadece avuç içlerim temiz.vücudumu saran bütün derisanki tohum serpilmiş toprak gibi her tarafı tüylü.ense ve faolleri kuaförde sır yaptırıyorum belden popoya kadar epilatörle alıyorum kollar aynı şekilde ama ön omuzlarım yani gerdenım girintili çıkıntılı olduğu için epilatör almıyor valla abilerimin bile koltuk altından aşağı bele kadar olan kısımların da tüy yokda bende var.kınalarda düğünlerde abiye giymek istiyorum giyemiyorum sırtım kıllı.göğüs dekoltesi giymek isterim malasef benim gibi olan varmı aranızda yazarsanız ne yaptığınıza dair rahatlarım.veet in tüy dökücü spreyinden alıp tüm vücuda sıkmayı düşünüyorum sizce dökermi.bizim buralarda lazer yok olsada yaptırma şansım yok ona göre cvb verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...bilmiyorumkismile