• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Yağlı Cilt

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.455
48.880
798
Cildim aşırı yağlı. Bilhassa alnımdan çok fazla yağ çıkıyor. Aslında önceden de vardı bu sorunum ama yasmin kullanırken cildim düzeldi. Bırakınca tekrar yağlandı. Denediğiniz neler var bununla ilgili?

ben senelerce çektim. hatta dışarı çıkamaz oldum. çıkınca yüzüm kafam 1-2 saat içinde zeytinyağ dökmüş gibi oluyordu. şimdi öyle bir sorunum yok. mükemmelim. tavsiyemi iyi dinle günde 1 tane biotin yada solgar vitamin b complex kullan. vücutta biotin yada b vitaminleri eksildiği zaman böyle sorunlar çıkıyor. en önemlisi spor yap , sigara ve alkolden uzak dur. haplar etkisini 15-20 gün sonra gösteriyor. sonraki günlerde 2 günde 1 tane iç. sonra bana teşekkür etmeyi etmeyi unutma. ben 4 yıldır kullanıyorum yeniden doğmuş gibi oldum. inadına 3 günde bir banyo yapıyorum.

Vitamin b komplexi ile ilgisi ne ki anlamadim ben kukurtlu sabun ve avene triacneal kullaniyorum kismen yaglanma azaldi ama yine de gunde 3 kez yikiyorum

yağlı bir cilde sahipsen bunu yağlı yemeyerek de önleyebilirsin. fakat yağ çıkması vücudunun düzenli olduğunu gösterir. kurusu eminim daha sağlıksız görülüyor.

Back
X