Aşırı yoğun iş yeri ilk günden pert oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.820
18.378
138
Kızlar bi yere tayin oldum 2 tane adam var bana sürekli iş yaptırmaya çalışıyorlar bir evrak bitmeden birini öğretmeye çalışıyorlar ve yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor diyorlar 😮‍💨

Hayattan soğudum başım döndü sizce ne yapmalıyım amire söylesem mi ?

Dün bir bugün 2 hemen mızmızlanıyor mu der

Güncelleme : Aşkolar buraya ne zaman bi derdimi yazsam çözüm bulunuyor dualarınız enerjiniz sayesinde şimdi daha rahatım ordan kurtuldum iyiki varsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha ilk günden söyleme bence bir kaç gün daha dayan. İşi öğretmeye çalışanlar üstlerin değilse biraz sert olsan terslesen. Niye her şeyi sana yaptırıyorlar ki onların işi degilmi

Yani çok kolay iş olduğunu sanmıyorum tabiki insan yorulur da hani belli bir süre çalışırsınız sonra artık enerjiniz biter anlarım ilk günden yoğun diye neden çıkasınız ki ? Ha derseniz ki hobi olarak çalışıyorum param var vs siz bilirsiniz

Yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor derken anlamadım terfi olup mu gidiyor bunlardan mi kaçıyor ?
Valla eğer kaçıyorlarsa sorun sizde değil onlarda zaten.
Adamlara söyleyin ben çok yoruldum bu şekilde verimli olamam biraz zaman tanıyın diye.
Üst üste şey öğretmeye çalıştıklarında anlamıyorum şu an sizi algilamiyorum beynim yoruldu deyin.
Bı insanın üzerine bu kadar gelmek doğru değil makine değil kimse.
Sizi takmazlarsa da amire söyleyin.

STÖ çalışayım. Başkan sekreteriyim. 13 yıldır bu tempo gidiyorum. Bugun tam 7 farkli konu ile ilgili yazi yazmamı birkac saniye icinde arka arkaya söyledi başkanım. Unutmamak icin not aliyorum sadece. Tüm gün böyle gidiyor. Onu ara, bunu yaz, şunu sor da cabası. Susmayan ofis telefonu, cep telefonum. Whatsapp mesajlari.. Alıştım ben bu tempoya..

Son düzenleme:
Derler çünkü üzgünüm ama öyle görünüyor. Biz işe aldığımız kişilere günde yaklaşık 4-5 saat eğitim veriyoruz 1 hafta belki 2 hafta boyunca. Otur bunu iyice sindir sonra başka işi öğretelim gibi bi sistem hangi iş yerinde var bilmiyorum

Kızlar bi yere tayin oldum 2 tane adam var bana sürekli iş yaptırmaya çalışıyorlar bir evrak bitmeden birini öğretmeye çalışıyorlar ve yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor diyorlar 😮‍💨

Memur musunu,

Yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor derken anlamadım terfi olup mu gidiyor bunlardan mi kaçıyor ?
Adamlara söyleyin ben çok yoruldum bu şekilde verimli olamam biraz zaman tanıyın diye.
Üst üste şey öğretmeye çalıştıklarında anlamıyorum şu an sizi algilamiyorum beynim yoruldu deyin.

*11111111111

Kaçırıyorlar insanüstü yük bindiril demek ki ama herkesin bir kapasitesi var, canhıraş bizi işlir yiğindir diye atlayanlara da sinir oluyorum. Yoğundur da herkesin bir kapasitesi var daha ilk günden kimse robot değil.

*11111111111

Kaçırıyorlar insanüstü yük bindiril demek ki ama herkesin bir kapasitesi var, canhıraş bizi işlir yiğindir diye atlayanlara da sinir oluyorum. Yoğundur da herkesin bir kapasitesi var daha ilk günden kimse robot değil.

Evet canlar tayin çıktı başka büroya diyorlar da bildiğin bunlardan kaçıyor daha bi günde 50 tane iş öğretmeye kalktılar bura yoğun diyolar

Bazı kurumlar bilerek yapıyor böyle ya. Bence siz de fazla üzerinize geldiğinizde söylemekten çekinmeyin. Henüz yeni verdiğiniz işi yapıyorum/öğrenmeye çalışıyorum gibi.

Büro işlerini öğren bence sahada olmaktan iyidir

yavaş yap:)
cünkü yaptıkça başka iş yüklerler:)

Aşkolar buraya ne zaman bi derdimi yazsam çözüm bulunuyor dualarınız enerjiniz sayesinde şimdi daha rahatım ordan kurtuldum iyiki varsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X