Memur musunu,Kızlar bi yere tayin oldum 2 tane adam var bana sürekli iş yaptırmaya çalışıyorlar bir evrak bitmeden birini öğretmeye çalışıyorlar ve yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor diyorlar
Hayattan soğudum başım döndü sizce ne yapmalıyım amire söylesem mi ?
Dün bir bugün 2 hemen mızmızlanıyor mu der
Yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor derken anlamadım terfi olup mu gidiyor bunlardan mi kaçıyor ?
Valla eğer kaçıyorlarsa sorun sizde değil onlarda zaten.
Adamlara söyleyin ben çok yoruldum bu şekilde verimli olamam biraz zaman tanıyın diye.
Üst üste şey öğretmeye çalıştıklarında anlamıyorum şu an sizi algilamiyorum beynim yoruldu deyin.
Bı insanın üzerine bu kadar gelmek doğru değil makine değil kimse.
Sizi takmazlarsa da amire söyleyin.
Yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor derken anlamadım terfi olup mu gidiyor bunlardan mi kaçıyor ?
Valla eğer kaçıyorlarsa sorun sizde değil onlarda zaten.
Adamlara söyleyin ben çok yoruldum bu şekilde verimli olamam biraz zaman tanıyın diye.
Üst üste şey öğretmeye çalıştıklarında anlamıyorum şu an sizi algilamiyorum beynim yoruldu deyin.
Bı insanın üzerine bu kadar gelmek doğru değil makine değil kimse.
Sizi takmazlarsa da amire söyleyin.
*11111111111
Kaçırıyorlar insanüstü yük bindiril demek ki ama herkesin bir kapasitesi var, canhıraş bizi işlir yiğindir diye atlayanlara da sinir oluyorum. Yoğundur da herkesin bir kapasitesi var daha ilk günden kimse robot değil.
Gozum korktu benim de atanma durumum var daEvet canlar tayin çıktı başka büroya diyorlar da bildiğin bunlardan kaçıyor daha bi günde 50 tane iş öğretmeye kalktılar bura yoğun diyolar
yavaş yap:)Kızlar bi yere tayin oldum 2 tane adam var bana sürekli iş yaptırmaya çalışıyorlar bir evrak bitmeden birini öğretmeye çalışıyorlar ve yetiştirdiğimiz 1 aya gidiyor diyorlar
Hayattan soğudum başım döndü sizce ne yapmalıyım amire söylesem mi ?
Dün bir bugün 2 hemen mızmızlanıyor mu der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?