aşk acı çekmemişçok geç anladım....

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
merhaba herkese,
umarım bana yardım edecek kişiler bulurum yorumsuz bırakmayın lütfenn..

ben ve erkek arkaşım neredeyse 4 aydır ayrıyız...ayrılmamazn sebebi bendim bunu geç anladım ve sonra özür diledim baştan başlayalım dedim aslında o da beni seviyodu hemde çok bende onu seviyodum ama onun için bulunduğu kişilerin hiçbiri beni istemedi (bu istemeyenlerde eskiden benim en yakın arkadaşlarımda var) bu yüzden sorunlu olcağı için hiç başlamasın dedi ....
zaman geçti ben kafamda herşeyi bitirdiğimi sandığım gün facede profilime girenlere bakıyodum ve o girmişti hemde 2 kere.... sonra int. sitesinde ona hoşlandığın biri varmı? diye soru geldi o da bende bilmiyorum dedi ihanetle ilgili soru geldi o da en yakn larmdan bri sevdiğim kıza ç.t etti ki böyle bişi yok benim yalan söylediğimi ve üste çıkmaya çalıştımı düşünüyo...
yani anlıcağınız ben onu unutmaya çalışıyorum o da beni ama ikimizinde başarılı olduğu söylemez.. ne yapıcam? unutmalı mıyım?

merhaba. ben hep bütün sevenler birbirne kavuşssun isterim o yüzden sizde birbirinizi seviyosanız kavuşmanızı isterim.eğer bir yolda sevdiğinle yürümeye karar verdiyseniz hiç kimseyi takmıcanız.ve gerçekten ciddi ve sorumluluk yüklenmiş bir ilşki kurcaksınız.yalnız şunu anlamdım.neden sizin ikinizin ilişkisinde başkalrının seni istememesi gibi bişey söz konusu oluyorki

ben kadınlar klübüne üye alınırken yaş sınırlaması yapılması gerektiğini düşünüyorum saçma sapan ergenlik sorunlarını okuyoruz

ben kadınlar klübüne üye alınırken yaş sınırlaması yapılması gerektiğini düşünüyorum saçma sapan ergenlik sorunlarını okuyoruz

aslına bakarsan bazen ben de amaan off diyorum bazı konulara...
ama yine de bu şekilde düşünemiyorum...sonuçta onlara mantıklı cevaplar vererek doğruyu görmelerini sağlamak da yapabileceğimiz şeylerden güzel şeylerden biri...

konu sahibi arkadaşım ; ayrılığın üzerinden 4 ay geçmiş... eğer biten ilişki güzel bir ilişkiyse zaten unutmak o kadar kolay olmuyor... o yüzden ayrılığı kabullenmekle başlamalı işe... eğer bu çocuk arkadaşları seni istemiyor diye yeniden olmayacağını düşünüyorsa zaten olmaz... sen onu ne kadar çok seviyor olsan da olmaz...

sana büyük tavsiyesi ; çok seven taraf sen olmamalısın... işte o zaman aşk acı çekmektir... elbette çok sev ; ama daha çok sevme... biz daha çok sevdik mi kendimizden birçok şey feda etmeye bayılıyoruz... bu yapılacak en kötü şey... sen hep sen olmalısın ve kendinde ödün vermemelisin...

bence bu ilişki bitmiş ve tekrar başlamaz... gençsin de biraz bekle ; ona karşı duyguların iyice azalsın ; elbet karşına daha güçlü ; daha doğru biri çıkar... çıkmazsa da ucunda ölüm yok :)

arkadaşlarınızdan dolayı sorun yaşayacağınız için mi olmaz dedi:1ninca:

sevgi nerede delikafadulden

unutmalısın böyle birini.

Ben ondan yana sevgi göremedim ortada.

Siz seviyorsunuz tamam orası şüphesiz ama onun hakkında aynı şeyleri düşünemedim ben açıkçası...

Bunu sadece sizn yazdıklarınızdan çıkardım.

Face hesabınıza 2 kere girmiş olması sizi unutamadığı anlamına gelmez zannımca.

Bu sizin düşünceniz tabi.Onu benden çok çok iyi tanıyan sizsiniz.

Unutmanız daha iyi sonuçlar verecektir.

yabi demek istediğim biz çok severek ayrıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…