• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Acısı Çekiyorum ...Deprosyandayım:(

Ondan ses seda yok kızlar:( ne zaman dolacak bu verdiği zaman.Benim için dua edin ben hepimiz için dua ediyorum..öptüm hepinizi paylaşımlarınız benim için çok önemli çok teşekkür ederim allah kalbimize göre versin...

Canım inşallah bir an önce tekrar başlarsınız
Bende 15 gün çıktığım birine deli gibi aşığım
İnsan bu kdr kısa sürede de kaptırabiliyor kendini :(
Ve unutması çok zor oluyor bi kere kaptırdımmı :(
3 ay oldu ayrılalı ama unutulmuo iştee:(:(
Neyse umarım herkes birgün sevdiğine kavuşur :(

Ben de sevgilimden yeni ayrıldım. Daha doğrusu çok pis bi şekilde ayrılmak zorunda kaldım. Birkaç gün ona ulaşamamıştım ve deliye dönmüştüm. Bir arkadaşına msj attım, o da bana eşi geleceği için birkaç gün işten izinli olduğunu söyledi. Arkadaşlar yaşadığım şoku ve acıyı anlatamam. Halbuki benimle ilişkiye başlarken kendisi bütün ilişkiyi evlilik muhabbeti üzerine kurmuştu. O kadar çok muhabbettik ettik ki evlilik konusunda nerdeyse duvarları hangi renge boyatacağımıza kadar verdik diyeyim.. bir insan evliyken masum bir insanı neden böyle kandırır? Ne istedi benden?? Yanlış anlamayın cinsellik hiç olmadı ilişkimizde. Evlenince olmasını istediğini söylüyordu. Yani beni bu şekilde kullanmış falan da değil. Bu insan benimle neden aylarca evlilik muhabbeti yaptı o zaman arkadaşlar??? Evliydi ve beni cinsellik anlamında kandırmak istemiyordu da benimle neden sadece evlilik muhabbeti yaptı bu adam???
Arkadaşlar olay Pazar günü gerçekleşti ve ben hala ruh gibiyim. Başka bir alemde yaşıyorum. Konuştuklarımız, bana söylediği sözler, birlikte kurduğumuz hayaller bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Bombardıman halinde zihnime hücum ediyolar ve ben mutsuzluktan, ona olan sevgimden ve özlemimden delirecek, ölecek gibi oluyorum. O ise karısının kollarında mutlu mesut hayatını yaşıyor…

angel seninki çok zor durum ya. benim de arkadaşımın başına geldi. nasıl güveneceğiz biz insanlara. nüfus müdürlüğünden mi araştıracağız.üzülme bende eyni ayrıldım sevgilimden.

civcivim sana da Allah kolaylık versin, hepimize versin. hala çok zor geçiyor günler, hep onu düşünüyorum özlüyorum ama hiçbir ümit olmaması o kadar tarifsiz bir duygu ki...

inşallah allahım gönlüne göre verir canım benim amiinnn ikiniz mutlu olrusunuuzz

bnkc canım son durum ne oldu lütfen yazar mısın. seninkine çok benzer bi durumu şuan ben yaşıyorum ve çok ktü bi durumdayım. depresyona girdim ilaç kullanıyorum.benimle aynı şeyleri yaşayan biri olarak beni anlıcanı biliyorum.sen ne yaptın, barıştınız mı, atlattın mı, nasıl geçti bu süre?

Back
X