Ben de sevgilimden yeni ayrıldım. Daha doğrusu çok pis bi şekilde ayrılmak zorunda kaldım. Birkaç gün ona ulaşamamıştım ve deliye dönmüştüm. Bir arkadaşına msj attım, o da bana eşi geleceği için birkaç gün işten izinli olduğunu söyledi. Arkadaşlar yaşadığım şoku ve acıyı anlatamam. Halbuki benimle ilişkiye başlarken kendisi bütün ilişkiyi evlilik muhabbeti üzerine kurmuştu. O kadar çok muhabbettik ettik ki evlilik konusunda nerdeyse duvarları hangi renge boyatacağımıza kadar verdik diyeyim.. bir insan evliyken masum bir insanı neden böyle kandırır? Ne istedi benden?? Yanlış anlamayın cinsellik hiç olmadı ilişkimizde. Evlenince olmasını istediğini söylüyordu. Yani beni bu şekilde kullanmış falan da değil. Bu insan benimle neden aylarca evlilik muhabbeti yaptı o zaman arkadaşlar??? Evliydi ve beni cinsellik anlamında kandırmak istemiyordu da benimle neden sadece evlilik muhabbeti yaptı bu adam???
Arkadaşlar olay Pazar günü gerçekleşti ve ben hala ruh gibiyim. Başka bir alemde yaşıyorum. Konuştuklarımız, bana söylediği sözler, birlikte kurduğumuz hayaller bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Bombardıman halinde zihnime hücum ediyolar ve ben mutsuzluktan, ona olan sevgimden ve özlemimden delirecek, ölecek gibi oluyorum. O ise karısının kollarında mutlu mesut hayatını yaşıyor…