Aşk acısı çekiyorum. Nasıl unuturum?

elifkubra546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
35
1
86
31
Ben dayımın müdürlük yaptığı mağazada çalışan bir buçuk senedir hoşlandığım çocuğa yazın yüzyüze gelme fırsatı vermediğinden facebooktan açıldım. Oda ona hiçbir saygısızlığım olmadığını, çok içten ve cana yakın olduğumu, iyi bir insan olduğumu ama arkadaş kalacağımızı söylemişti. Duygusal davranıp o üzülmesin diye kabul etmiştim. Sonra hiç yüzyüze görüşmedik. Bana doğum günümde iyiki varsın iyiki tanımışım demişti. Umutlanmıştım. Hep ben uzun yazıyordum o isteksiz ve kısa cevap atıyordu. Aradan birkaç ay geçti. Baktım olmuyor. Arkadaş kalmamızın bana acı verdiğini ve gelecektede zarar vereceğini, onu unutamadığımı, acı çektiğimi, elimde olmadığını, beni anlamasını istediğimi uzunca yazdım ve biz arkadaş kalamayız yazdım. Oda lütfen yapma böyle sen böyle söyledikçe ben daha çok üzülüyorum başkalarına bak sen benim arkadaşımsın dedi. Bende başkaları hislerimin önüne asla geçemez ben seni arkadaş değil, evleneceğim biri olarak görmeyi hayal ederdim dedim. Arkadaşlık bana acı veriyor anlayamazsın kolay şeyler yaşamadım umudu kesmek zorundayım tanıdığım için sağol deyip faceden engelleme nedenimi belirttim ve engelledim. Çok vicdan azabı çekiyorum. Kötü birşeymi yaptım? Arkadaş kalamazdım. İlerde sevgilisi olduğunda görmeye dayanamazdım. Sizce onun çokmu kalbini kırmışımdır? Üzülmüşmüdür? Ne yapacağım acı çekmemek için? Sizce onun gözünde çokmu alçalmışımdır? Benim bu mesajı atıp engellememden 5 gün sonra çocuğun işten ayrıldığını öğrendim. Dayıma anlattım senle ilgisi yok maaşı az gelmiş daha yüksek maaşlı iş bulmuş dedi. Ama benim yüzümdenmi çıkmıştır öylemi denk gelmiştir anlayamadım. Bunu Nasıl anlarım? Ben kötü birşeymi yaptım? Arkadaş kalamazdım ama onun işten çıkmasına sebep olacak birşey yapmadımki sizce?

Üzülmemiştir rahat ol. İşten çıkmasına da sebep değilsin.
En iyisi yapmışsın, engeli kaldırma.

adam sizden dolayı işten çıkmamıştır, kendinize mal etmeyin
ayrıca çok da üzülmemiştir, merak etmeyin
alçalmamışsınızdır da, niye alçalasanız ki

ufak bir şey aslında şu olay ama gözünüzde pek büyümüş

Emin ol onu engellediğinize hiç üzülmemiştir. Size rahatca seni arkadaş olarak görüyorum diyen biri bunlara takılmaz.

Bencede rahat ol anlattığın durumun benzerini ben yan mağazamda çalışan biriyle yaşamıştım o bana sevgisini anlattıkça ben yapma sevmiyorum arkadaş olarak kalmak istersen kalalım yoksa adımı anma derdim ama inatla yazarda yazardı sonra bigün bana bi msj attı kendine uygun olduğunu düşündüğü birini bulmuş ve ne alakaysa benden özür dileyip onunla evlendi ve şuan çookk mutlu sende birgün çok çok mutlu olursun ama seninle alakası olmayan işler için kendini boş yere üzüp yorma bence

hiç bir erkek için üzülmeye değmiyor ben bunu biraz geç anladım
üzülme aşık olmak zaten başlı başına hastalık

Bende başkaları hislerimin önüne asla geçemez ben seni arkadaş değil, evleneceğim biri olarak görmeyi hayal ederdim dedim.
Ay ne arabesk cevap yav... Ayrıca amma da soru sormuşsun içim şişti başkasını bulursun yakında takılma bu kadar platoniğine

Adamın umurunda bile değilsin. Emin ol. İşten ayrılmasınin senle ilgisi yok. İyi bir iş yeri olsa dayinin magazasi, asla birakmaz hatta evlenip geçimini de ordan saglamaya devam ederdi. Erkekler böyledir.

Senin duygularin da zamanla geçer. Ama şu size ilgisini belli etmeyen adamlara neden böyle ısrarcı olursunuz hiç anlamam

Yas 17 18 civarinda galiba.

Adam seni sevmiyor iste neden engelledin diye uzulsun?

Isten cikmasininda seninle alakasi yok. Dayin demis iste maasini begenmemis.

Sen kendini alcaltmamissin iyi yapmissin engellemekle. Ama engeli kaldirip bir daha iletisime gecme. O zaman daha cok uzulursun.

Senin yüzünden çıkmamış, dayın da söylemiş zaten.
Adam sana iyi birisin arkadaş kalalım demiş, sen hala kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Sanki ilişkiniz varmış gibi tripler yapmışsın. Hala onun da senin gibi hissettiğini sanıp, üzüldüğünü düşünüyorsun. Kesinlikle üzülmemiştir ama sen de üzülme.

Sizden dolayı işten çıktığını sanmıyorum. Zaten arkadaş olarak gördüğünü sürekli belirtmiş, kendinizden uzak tutmanız faydalı olacaktır. Yeni bir çevre edinmeye çalışın, kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun, zamanla geçecek.

Engellemekle iyi yapmışsınız. Madem aranızda bir şey olamıyor o zaman sizin unutmanız için iletişimi kesip görmemek en sağlıklısı. Üzülmemiştir en fazla şaşırmıştır ama inan takılmamıştır bile.

Engellemekle iyi yapmışsınız. Madem aranızda bir şey olamıyor o zaman sizin unutmanız için iletişimi kesip görmemek en sağlıklısı. Üzülmemiştir en fazla şaşırmıştır ama inan takılmamıştır bile.

Hiç uzulmemistir m.etme sen. Keşke engel olayını önce kafanda bitirseydin. .. yani sana karşı birsey hissetse zaten derdi sende bunu mu şunu mu düşünmüştur diyip kendini üzme. Seni umursamiyor sen de aynisini yap unut .... seni seven hayırlı biriyle çok mutlu olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…