Aşk acısı çekiyorum. Sizce bunu Nasıl çözmeliyim?

O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyor :KK43:
ya onu sevdigini bilse ne olacak ??
biseyler degisecek mi saniyorsun..
seni sevseydi coktan acilirdi..
bence uzaklas arkana bile bakma..

Tipik istemem yan cebime koy sosyal medya hesabından çıkarma normal hayatına devam et onu artık umursamadığını anlasın o zaman bakalım ne yapacak .

Ben de şu anda aynı durumdayım. Günümüz erkeklerinin klâsik taktiği bu anlaşılan. Önce flörtöz tavırlar, sonra kıza itiraf ettirme ve ben seni arkadaş olarak görüyorum ayağına yatma. :sinirli: Benim örneğimde kendisi görüşmek istemezsen anlarım ama her zaman arkadaş olacağız falan dedi. Ben de ne yapacağıma karar veremediğimi söyledim. Zamanla karar verirsin, ona göre davranırsın dedi. Üstünden üç gün geçmeden sosyal medyada paylaşımlarımı beğenmeye başladı. Silip engellesem pişman olacağım, silmesem sinirim bozuluyor. En iyisi böyle dursun, görmezden geleyim diyorum şimdilik. Sen de sileceksen bile son kez yazmayı filan düşünme bence. Yeterince egoları kabardı zaten, daha fazla havalandırmaya gerek yok.
Arkadaşların da dediği gibi seven erkek kendisi gelip çabalıyor. Ama işte karşılıklı olmayınca onu da bizim gözümü görmüyor. :silah:

Belki muhabbetinizi sevip yedekte tutmaya calisiyordur. Erkeklerin cogunda var birakin cikarin kafanizdan duzgun biri cikar karsiniza illa gunun birinde. 2.5 sene oyle cok sevdim biri arkadasiz dedi aynen oyle ne duygularima karsilik verdi ne mesaji atmayi kesti onsuz ölurum saniyordum ustune kimler geldi gecti. Suan harika biriyle beraberim dogrusu cikacaktir karsiniza illa o olacak diye bir sey yok

valla cnm sana tavsiyem; hiçbir erkeğin peşinden koşma ve duygularını söyleyen ilk sen olma sakın. isteyen erkek öyle bi gelir ki senin birşey yapmana gerek bile kalmaz.
Peki cok gururlu olan kimsenin pesinde hayatta kosmam diyen erkekte gelirmi.

Duygularını açan birisine sadece arkadaşız deyip ardından da seni iyi ki tanımışım deyip umut kırıntısı dağıtan bir adama çok derin anlamlar yüklememeni tavsiye ederim. Senin üzerinden egosunu tatmin ediyor.

Back
X