• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısı cekmek istemiyorum diyenler için ((denendi)) ;)))

breeze_docile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
27
0
36
Isparta
merhaba kızlar aşk acısı ile ilgili denediğim birşeyi sizinle paylasmak istiyorum

öncelikle 1 kendine güven onsuz olacağına inan ve sonra su dediklerimi uygulayın.

gece yarısı yatmadan once onu dusun sonrada elıne bi bıcak al soguk olsun bıcak demirden ;) sonra içnden ınanrak kendı annenın ısmı ve onun annesının ısmı olmak uzere sunlae-rı soyleyın filan kızı ( ynı siz ) filan filancanın oglu (yanı unutmak ıstedgn kısının ısmı) fılanı unutsun ondan bu bıcak gıbı soguk dursun. soguklugu bi bıcak kadar keskin olsun dıyın. bunu ınanarak bı kac defa içinden söyle sonra da yatağına geç.

sakın ha sakın askla ılgılı sarkı dınleme olabıldıgıne sert muzık dınle ve ondan sogudugunu onsuz daha rahat oldugunu hıssetmeye çalışş.

ben bunu yaptım kızlar ve suan aklımda bıle değil. ki bu kişi yi o kadar cok sevıyor o kadar cok kıskanıyordm kı sımdı ıse içimde ona dair bi kıpırdama bile yok ;)

inşallah sizde de işe yarar .
denedikden sonra yorumlarınızı bekliyorum:46:

olabilir tatlım.. böyle farklı şekilde yapılan bir çok değişik dua var ve gerçekten işe yarıyor.. aşk acısı çekmiyorum henüz ama olabilme ihtimali yüksek görünüyor... biraz inişli çıkışlı konumdayız.. ama yöntemini beğendim :)

ben aslında unutmak için değil onun geri dönmesi için yapılan bir yöntem biliyorum annemle babam benim 2.5 sene ayrı yaşadılar yani boşanmışlardı ... annem bu 2.5 senenin sonunda benim şimdi söylüceğim yöntemi yaptı bi baktık babam eve geldi anneme barışmak istediğini söyledi :D şimdi sana geri dönmesini istediğin kişinin resmini alıyorsun ve ona hergün bakarak 100 defa "ya vedüd" diyosun bukadar sadece "ya vedüd" demek yeterli zaten kısacık bişe olduğu için 5 dakkada 100 defa dersin ;) ama bu arada mutlaka abdestli yap bunu ;)

Son düzenleme:
Back
X