Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım,
Valla unutma konusunda tavsiye veremiyorum.Ben ona 16 yaşımda aşık oldum zaman geçti sevdim,bağlandım.Bir sürü sebep yüzünden evlenmeyi başaramadık.30 yaşıma kadar onunla beraberdim.Şimdi tam üç yıl oldu ayrılalı.Unutmadım unutamadım.İlk zamanlar çok zordu.Sabah gözümü açtığım andan itibren her an aklımdaydı.Çok canım yandı.Ama zamanla acı hafifledi.Şimdi bir buruk gidiyor işte,bu sabah sevgililer gününü hatırlatan bir mesaj aldım ondan.Cevap vermedim ama karışık şeyler hissettim.Yokluğuna hiç alışamadım desem yeridir. Herşeyini özlüyorum ama eskisi gibi yıkık değilim.En azından son iki yıldır hiç bir şekilde iletişim kurmamayı başardım, aramalarına,mesajlarına,maillerine cevap vermiyorum.Ondan sonra başka biriyle olmayı denedim ama beceremedim.Çok zor zamanlardı ,öyle yaşayıp gidiyorum şimdi
Tam unuttum sanırım atlattım bu acıyı diyorum bi şarkı beni benden alıp onlu günlere götürmeye yetiyor ve sonra kaçınılmaz gözyaşı...Ayrılığın ilk zamanlarındaki o yürek ağrısı yerini ince bi sızıya bırakıyor.Hangisi daha kötü sizce ?
Görmezseniz,konuşmazsanız 2-3 ayda bir şeyler zaman aşımına uğruyor ve paylaşımlar-hatıralar bir bir silinmeye başlıyor. Yaşananlar hatırladıkça puslu olmaya başlıyor zihninizde..Buna güvenin, kalbinize yol verin ve sabredin..ben unutmak isterken hayat buna izin vermiyoor...evimin karşısına işyeri açtı her gün görüyorum herrr gün nasıl unuturum ben onu :26:
Görmezseniz,konuşmazsanız 2-3 ayda bir şeyler zaman aşımına uğruyor ve paylaşımlar-hatıralar bir bir silinmeye başlıyor. Yaşananlar hatırladıkça puslu olmaya başlıyor zihninizde..Buna güvenin, kalbinize yol verin ve sabredin..
şu yaşıma dek öğrendiğim tek şey kendinden fazla kimseye değer vermemenin çok önemli olduğu..artık sallamamayı öğrendim arkadaşlar sanırım ruhsuz oldum ben ..iki gün ağlıyorum sonra bakıyorum duyarsızlaşmışım..inşallah ilerde büyük duygu patlamalarına yolaçmaz bu durumum..kaybetmekten korkmayın arkadaşlar.. hep şöyle diyin beni kaybetmeyi kendi göze alıyor ve ben ondan bin misli daha değerli bir insanla beraber olma kapasitesine sahibim..bunuda gösterin..sizi ararsa açmayın telefonları mesaj atarsa cevap vermeyin..kendi değerinizi yükseltin..bizler sevince çok duygusal oluyoruz ..resmen erkeklerin kölesi haline geliyoruz..bize bu şekilde davranamayacaklarını..her istediklerinde pat diye çekip gidemeyeceklerini..giderlerse bunun pahalıya mal olacağını öğretelim onlara...sessizkal arkadaşım arama sorma onu..
şu yaşıma dek öğrendiğim tek şey kendinden fazla kimseye değer vermemenin çok önemli olduğu..artık sallamamayı öğrendim arkadaşlar sanırım ruhsuz oldum ben ..iki gün ağlıyorum sonra bakıyorum duyarsızlaşmışım..inşallah ilerde büyük duygu patlamalarına yolaçmaz bu durumum..kaybetmekten korkmayın arkadaşlar.. hep şöyle diyin beni kaybetmeyi kendi göze alıyor ve ben ondan bin misli daha değerli bir insanla beraber olma kapasitesine sahibim..bunuda gösterin..sizi ararsa açmayın telefonları mesaj atarsa cevap vermeyin..kendi değerinizi yükseltin..bizler sevince çok duygusal oluyoruz ..resmen erkeklerin kölesi haline geliyoruz..bize bu şekilde davranamayacaklarını..her istediklerinde pat diye çekip gidemeyeceklerini..giderlerse bunun pahalıya mal olacağını öğretelim onlara...sessizkal arkadaşım arama sorma onu..