aşk acısı için

kızlar lütfen yardım edin ya çok seviyorum 2 yıldır ama o beni tanımıyo bile napayım sizce :( yardım edin lütfenn...

ben bugün arkadaşlarım aracılığıyla onu sevdiğimi söylettirdim ama o benle hiç ilgilenmiyomuş ve benden sıkıldığını söylemiş kızlar unutmak istiyorum çünkü artık neredeyse benden nefret ediyor ama yapamıyorum hala çok seviyorum biri yardım etsin...

ben bugün arkadaşlarım aracılığıyla onu sevdiğimi söylettirdim ama o benle hiç ilgilenmiyomuş ve benden sıkıldığını söylemiş kızlar unutmak istiyorum çünkü artık neredeyse benden nefret ediyor ama yapamıyorum hala çok seviyorum biri yardım etsin...

unutursun be gülüm
seni sevmeyeni kafana takıp ne meşgul ediosun güsel gönlünü düşüncelerini
belkide karşılık verseydi birlikteliğiniz başlasaydı belki sen ondan soğuyacaktın
hoşlanmadığın huyları ortaya çıkacaktı ve sen ondan nefret edecektin
bide öle düşün

burnu büyük hem baksana ne demek o öle sıkılıomuş falan
daha üslüp nedir beyfendilik nedir onu bilmio sen boşver onu boşver

unutursun be gülüm
seni sevmeyeni kafana takıp ne meşgul ediosun güsel gönlünü düşüncelerini
belkide karşılık verseydi birlikteliğiniz başlasaydı belki sen ondan soğuyacaktın
hoşlanmadığın huyları ortaya çıkacaktı ve sen ondan nefret edecektin
bide öle düşün

burnu büyük hem baksana ne demek o öle sıkılıomuş falan
daha üslüp nedir beyfendilik nedir onu bilmio sen boşver onu boşver

unutmaya çalışıyorum işte inşallah unutcam bigün...senağlama

ah şu aşk acısı hayatta en korktuğum şey aşık olmakta evet oldu aşık oldum ve şimdide acısı geçmiyor keşke sihirli bir değnek olsa bu acı geçse gülüşüm tekrar gelse somurtmasam

ah be kuşum üzülme bu acı ebedi geçmez ne güzel bir acı hiç sıkma canını

Adı üstünde aşk. Hep bir parçanı alır, biten aşkına hediye eder. Kanarsın ve yaran hiç geçmeyecek gibi gelir ve ne tuhaftır ki o acıyla yenilenirsin. Bir süre sonra acın biraz hafifler ah bir daha aşık olsam dersin. Zaman herşeyin ilacı.

kızlar aşk karşılıklı olunca dünyanın en güzel duygusu başka hiçbiryerde bulunamayan bir duygu ama karşılıksız oluncada acısı en başka olan duygu...

aşka haksızlık etmeyin.bence aşkın en acılı en tatlısı platonik olanı

ben böyle bir acı çeqtim gerçeqten çok kötu her gun insan ölmeq istio bir ara intar etmqyi bile denio ama aslında biras düşünsek onun için değermi ama sevgi bu engel tanımaz o seni sevmesede acı çekenler sakın intar etmeyi denemeyin ben bir kere denedim ama yapamadım onu ne kadar çok sevdimi biliodum canımdan çok ama onun için değmezdi belkide değerdi benim sevdiğim beni çok seviordu bende onu ama o başka yerde ben başka yerde oturuyoduk daha doğrusu biz taşınmıştık birbirimizle msn de konuşuoduk bu bize az geliodu bu yuzden ayrıldıq o başkasını buldu ve ben bunu öğrenince yıkıldım evden çıkmaz oldum odama kapandım her gun şarkımızı dinliyip ağladım sonra onlar ayrıldı msn mi açtımda onun msn si açıktı ben açar açmas beni ne kadar çok sevdini ve hayatının sebebi oldumu söyledi bz böyle barıştıq ve şimdi çok mutluyuz:asigim:

Back
X