Aşk acısı nasıl geçer kizlar ya?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Biliyorum aslında bunun tam tarifi yok 2 buçuk yıl biriyle çıktım 2 aydır ayriyiz ama onun gözlerinden tutun yüz cizgilerine kadar aşığım zamaninda yalanlar söyledim minik şeylerdi sonradan barıştik ama eskisi gibi olamadık şimdi onu okadar çok istiyorum ki evlilik hayalleride kurmustuk herseyi ben batirdim ama onunda hataları oldu ben napicam

Git ve her şeyi en baştan yalansız,samimi bir şekilde konuş,özür dile,bir daha hatalarını tekrarlamayacağına dair söz ver,en azından düzeltmek için çabalamış olursun,keşke demezsin,arkasından ağlayan olma.

Git ve her şeyi en baştan yalansız,samimi bir şekilde konuş,özür dile,bir daha hatalarını tekrarlamayacağına dair söz ver,en azından düzeltmek için çabalamış olursun,keşke demezsin,arkasından ağlayan olma.
Dün konuştuk içimi rahatlattim ama gerçekten çok seviyorum hiç bu kadar yakın olmamistim kimseye dürüst oldum beni affet Özür dilerimde dedim daha çok şey dedim zaman gerek galiba

Dün konuştuk içimi rahatlattim ama gerçekten çok seviyorum hiç bu kadar yakın olmamistim kimseye dürüst oldum beni affet Özür dilerimde dedim daha çok şey dedim zaman gerek galiba
Madem gerçekten çok seviyorsun ona zaman verebilirsin,şimdi sadece sabırla bekle

..PES..

Back
X