Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk acısımı ayrılık acısımı nasıl adlandırsam bilemedim
Bende bu siteye aylar önce üye oldum herkes gibi şafak saydım hasretle özlemle sevgiyle sadakatla bekledim askerden gelmesini. Orda bile yalnız bırakmadım onu aramızda 8 saat olmasına rağmen kaçıp kaçıp gittim yanına yeterki o kendini yalnız hissetmesin diye yapmadığım kalmadı askerden dönüşünde 2 günlük tatil organize ettim 2 ay sonra annem ordaki fotoğraflarımızı gördü tabi sorunlar çıktı daha öncede benzer konularda yakalanmıstım bu sefer beni utandırdın ilerde ben ailenin yüzüne bakamam diyerek ayrıldı şimdi üzerinden 3 ay gecti biz hiç kopamadık bu 3 ay boyunca sevgili değildik ama aynı eskisi gibiydik güldük eğlendik hiç bişey olmamış gibi davrandık herşey aynıymış gibi tabi ben hep acı çektim bana yeniden sevgilim diyebilceği günü bekledim onun için alışkanlıktım belkide çünkü biz 4 yıldır beraberiz kolay kopamıyo insan bu süre boyunca hep çabaladım düzeltmek için ama düzelmedi belkide biraz daha zaman gerekliydi her seferinde herşey güzel olucak derdi ama canıma tak etti geçenlerde ne güzel gezdik eğlendik falan akşamında olan oldu bi kız var listesinde herşeyini beğenir yorum yapar sürekli bende bi bayan olarak 6. hislerim hep ona kur yaptığı yönündeydi daha öncedende rahatsız olduğumu söylemiştim ama silmedi arkadaşımın sevgilisi dedi geçen akşam fotoğrafına yorum yapmış sanki buda biraz müsade etmiş hatta huyuna gitmiş nasıl deli oldum anlatamam gece gece öfkeyle kalkıp zararla oturmayayım diye bekledim belki sabaha kadar sakinleşirim diye sabah uyandığımda hala aynı öfke duruyodu içimde hemen aradım o kızla konustuğumu aslında arkadaşının sevgilisi olmadığını öğrendim dedim dedim oda ayrılmışlarsa ben ne yapayım benmi barıştırayım dedi yırttı bende biraz fazla tepki gösterdim ve o sinirle ya o kızı çıkarırsın hayatından yada o çıkana kadar ben giderim dedim oda git o zaman dedi hoşçakal dedim kapattım bi kaç saat sonra aradı kızla ilgili bişey olmadığına yemin etti vede bana veda etti hiç silicemde yok beni takip ettiğin için daha beterlerini yapıcam hatta dedi böylelikle ayrıldık oda üzgündü bende şimdi ben 4 gündür aramıyodum oda aramıyodu bugun msnde gördüm (demekki silmemiş engellememiş hatta msn i sadece benim için açardı) dayanamadım selam verdim vermez olaydım benmi engelliyim senmi çıkcaksın dedi bende bişey demeden çıktım olaylar böyle sizce ben ne yapmalıyım. 4 yıllık ilişkimi kurtarmak için çabalamalıyım yoksa unutmayamı çalışmalıyım tabiki kurtarmak istiyorum içim yanıyo onsuz yapamıyorum öyle bi alıştımki günden güne kahroluyorum bide o balık burcu yani her düşündüğünü hissettiğini söylemez acıdan ölse bile kendiliğinden bana dönmez aramaz mesaj atmaz lütfen yardım edin bişeyler yapmalımı yoksa unutmayamı çalışmalıyım? (çok uzun oldu okuyan gözleriniz dert görmesin )
bence kendin için güzel bir ugraş bul tatlım, dönerse zaten senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır, ipini kesersin, anladıgım kadarıyla daha yaşın çok küçük nice güzel aşklar çıkıcak karşına senin değerini bilicek bir insanla birlikte olursan hayat seni daha çok mutlu eder, aşk acısıda zamanla geçer biter, zor böylesi evet, ama gün gelicek o adama yumurta dahi kırmam şimdiki aklımla diceksin, her şey gönlünce olsun, Rabbim kalbindekileri en hayırlısıyla versin.
Eğer onu gerçekten çok seviyorsan ve onun da seni sevdiğini hissediyorsan kesinlikle vazgeçmemelisin. Balık burcu erkeklerinin arkadaşları çok olur. Ve arkadaslarıyla iliskilerine kimsenin karısmasını istemez. O kız sadece arkadasım diyosa sana, muhtemelen gerçekten sadece arkadasıdır. Baska bisey olsa yani sana deil de ona değer verse sana zaten böyle açıklama yapmaz. Sen simdi biryerlerde karsısına çıkıp ' üzgünüm böyle olmasını istememistim ' gibi birsy diyebilirsin ona. Eğer yine seninle konusmazsa bırak. Daha fazla bisey yapma ondan sonra. Ne ara ne sor bi müddet. Eğer aklında sen varsan mutlaka o bisekilde sana dönücektir bak görüceksin. Hayırlısı olsun senin için canım. :)