Aşk acısı cekiyorum kızlarr hemde 1 senedir.. bundan 1 sene once 2 yıllık ilişkim bitti ve ben hala atlatamadım  bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim
 bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim  ( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık
( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık  ( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye
( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye  ne yapmalıyım sizce lütfen yardım...
 ne yapmalıyım sizce lütfen yardım...  

bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim
 bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim  ( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık
( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık  ( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye
( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye  ne yapmalıyım sizce lütfen yardım...
 ne yapmalıyım sizce lütfen yardım...  

bende coook sevdığım bırınden ayrılmıstım 6 ay ayrı kaldıkk her gun acı cektım her dk hatta,cok kotuydu herseyy uykuzusuz gecelrrr,kalp sancılarıı,sureklı gozyasııı ınanılmazz kabus gıbıydı...
 bende coook sevdığım bırınden ayrılmıstım 6 ay ayrı kaldıkk her gun acı cektım her dk hatta,cok kotuydu herseyy uykuzusuz gecelrrr,kalp sancılarıı,sureklı gozyasııı ınanılmazz kabus gıbıydı... 6 ay sonra barstıkk sonra tekrar ayrıldıkk 3 aylık bı mesafe grdi aramıza ve ben onun olmsuz yonlerıne konsantre oldum cok ii bırı bıle olsaa mtlaka olmszz yonlerı vardrr ınsanların.bndee kotu yonlerını dusundukce uzaklasmaya basladım ondan.sevdğm adam bu muymus ben buna mı asık olmusum dıee kucumsemeler basladıı sonrasındaaa ve buu gercektenn cooooooookk ii geldıı
 6 ay sonra barstıkk sonra tekrar ayrıldıkk 3 aylık bı mesafe grdi aramıza ve ben onun olmsuz yonlerıne konsantre oldum cok ii bırı bıle olsaa mtlaka olmszz yonlerı vardrr ınsanların.bndee kotu yonlerını dusundukce uzaklasmaya basladım ondan.sevdğm adam bu muymus ben buna mı asık olmusum dıee kucumsemeler basladıı sonrasındaaa ve buu gercektenn cooooooookk ii geldıı  

ama gönül işte bu ota da konuyor .. :)
 ama gönül işte bu ota da konuyor .. :) :
:  ama bende dogustan var allaha sükür
 ama bende dogustan var allaha sükür  

ne olucak hiç bilmiyorum.ne zaman a kdr böyle arada arayıp dinleyecek hiç mi konuşmycaz
ne olucak hiç bilmiyorum.ne zaman a kdr böyle arada arayıp dinleyecek hiç mi konuşmycaz