• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı...

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Merhaba herkese. Ben 24 yaşında bir kızım. O 27 yaşında. 1 buçuk ay önce tesadüfen biriyle tanıştım. Kısa sürede kaynastik ve sevgili olduk. 1 ay sürdü. Sanırım onu çok sıktım ve bunalttim. Oyle ki hic huyum degil normalde ama ona ustunu kalin giyindin mi yemegini yedin mi? Tarzi mesajlar atiyordum. . Yanimda mutlu huzurlu ve sakin oldugunu hissettigini soylemisti son gorusmemizde. Gayet mutluyduk. Beraber sohbet ediyor guluyorduk. Elimi tutmustu son gorusmemizde.Mesajlasmayi sevmiyodu sadece. Mesajlaşma yi sevmediğini söylemesine rağmen üstüne gittim. Ve bitti.. neden soguksun beni sevmedin mi tarzı mesajlar attım salak gibi! Niye soruyosam böyle saçma bi soruyu.. çok üstüne gittim kısaca çok şımardi bi anda. Ve bitti.. yalnız Ben aşık oldum. Ona. Ayrıldık tan sonra da mesaj atmaya devam ettim 3 4 gun. Ayrilmayalim bitmesin diye.. Daha da uzaklaştı. Artik yazmiyorum bende ama icim icimi yiyor uyuyamiyorum.. Ve koç burcu. Ona aşık oldum. Aklımdan çıkmıyor. Yıllardır böyle olmamıştım. Çok kişiyle konuşup görüştüm böylesiolmamıştı. Nasıl geri döner?.. bana fikir verir misiniz

Sen henüz hazır değilken bittiği için böyle hissediyorsun sanırım, zaman herşeyin ilacı, zamanla geçecek.

Back