Aşk acısı..

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler arkadaşlar şu saatte kafamdan turlu türlu şeyler geçtigi icin buraya yazip bilgi alayim dedim. Umarim yardimci olacak biri çikar.

Dalga geçmiyorum yanliş anlaşilmasin. Ama köpegim aşık oldu. Olmaz olaydı 2 gündur zerre kadar uyumadi bir o odaya bir bu odaya aglaya aglaya geziyor. Surekli kapiya gidiyor. 1 dakika yerinde durmuyor. Kafayi yiyecegim artik. En son çare ayaklarini baglayip agzini mi bantlasam dedim :)
Şaka bir yana çok kötü durumdayim. Yani duymamak elde degil bu sefer burnumun dibine gelip agliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum.
2 gündur beni de uyutmuyo ve şuan baş agrisindan ölüyorum.

Başına boyle birsey gelen varmı ? 😔

Nerde gordu ve asik oldu. Asik oldugu kopek ona abimi demis yoksa. Ee yakinlardaysa goturunde az koklassinlar cani sey çekiyordur :KK70:

Şey yapmaya gittide boyle döndü zaten normalde kopegim yillardir sey yapamamisti hicbir kopege ilgisi yoktu garip.. ilk defa bir kopege karsi boş degil sanirim :)

2 gun once ciflestiler ama gelin gorun ki bizimki dagildi

Şey yapmaya gittide boyle döndü zaten normalde kopegim yillardir sey yapamamisti hicbir kopege ilgisi yoktu garip.. ilk defa bir kopege karsi boş degil sanirim :)

2 gun once ciflestiler ama gelin gorun ki bizimki dagildi
Tüh keske bilindik birinin köpeği olsaydi. Demekki tadı damağında kalmis yaaa .

Kediler köpekler cidden hassaslar. Benim kedim arkadasina gözünün onunde araba çarptı öldü diye hastalandı veterinere götürdük travma yaşıyor dedi. Zavallim üzüntüden öldü. Sizinkinin aşkı kimse bulup getirin bı koklasin düzelir 😁 ya da yeni aşk bulun

Güzel mesajlarıniz icin tesekkurler aslinda esimin arkadasinin kopegi ama simdi gotursem bir 3 gun daha aglayacak ve hala agliyor sanirim kafayi yedim durup dururken bagiriyorum yeter sus artik diye daha cok agliyo kiyamiyorumda sanirim 1 hafta boyle gezecek 😔

Herkes bel alti vurmus ama duygusallik farkli konu..
Sahibinin mezarina her gun gidip olen kopekte mi ciftlesemediginden aci cekiyor?
Ben mi garibim anlamadim..

Back
X