Herkese merhaba daha önce birçok konu açmıştım eski ilişkimle ilgili uzun süre flört dönemim oldu ve ciddiyete binecekken bozuldu ama bu süreçte hakaret, küfür bolca vardı. Bugün ınstagramda resmini gördüm de içimin acıdığını hissettim. Neden bu hale geldiğini sorgulamaya başladım hatta mesaj atmayı bile düşündüm ama sonra kendime olan saygımdan ki bunu çok geç farkettim kendimi frenledim. Yani fotoğrafta öyle gülmüş ki onca kötü şeyi o yapmamış gibi aklım bana oyun oynuyor sanırım affetmek için yollar arıyor. Zaten bazı endişelerim var gelecekteki yaşantım için daha kötüsüyle beraber olursam diye bu yüzden psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bir çoğunuz belki de benden çokça büyüksünüz yani demem o ki bu günler de geçer mi yani ben unutur muyum ? Çok yoruldum, çok yıprandım etrafa gülümsemekten, hiç bir şey yokmuş gibi davranmaktan canım o kadar yanıyor ki. 4.5 senelik bir ilişkiydi ve biteli bir aya yaklaştı ben bitirdim bu arada artık bir şeylerin düzeleceğine inanmıyordum. Ben artık yarınımın mutlu olacağından bile endişe eder oldum çok mutsuzum.