Haftalarca,aylarca( bence 6 ay kadar bir zaman) harap olacaksın..ondan sonra onsuzluğa alışacaksın..Artık eskisi gibi yanmayacak yüreğin..Arada bir aklına gelip için burkulacak..sonra birini seversen eğer,onda ''aynı veya farklı değerde'' sevecek şey bulursan ;artık bitmiş demektir..Bazen herkesi farklı seversin..İnşallah farklı seversin..Aynı sevmek istemek iyi birşey değil..
Ona ket vuracajk(unutturacak) şeyler yapmaya çalış,aşk anlamında değil,farklı yerlere gitmek,tatil yapmak,aileyle görüşmek,farklı birşeyler yapmak,farklı sorunlarla uğraşmak..Aşk acısı çekerken çalışmak tehlikeli(işyerinde dikkat çekersin biraz) olsa da bir meşgale niyetinedir,yine de iyidir..Günlerin aynı geçmesin;ana düşünce bu..Aynı günler seni daha çok melankolik yapar...
Ben çok zor atlattım her ikisini de...İlk zamanlar ölüyorum sandım,nefessiz kaldım.Yaşama sevincim uçmuştu,herşey renksiz geliyordu,yüreğim yanıyordu,sen aşk acısı çekiyorsun,bakıyorsun çevrende bu acıyı (o an)kimse çekmiyor,veya hiç çekmemiş...salla diyenlere hayranlıkla bakıyorsun..seni anlayacak kimse yok....Kimseye tekrar tekrar anlatamıyorsun,sıkılırlar diye,ki sıkılırlar..zaten ilgilenmiyorlar bile.insanoğlu sorundan kaçar..oysa anlatmak istiyorsun..içine atıyorsun..mıh gibi kalıyor..yaşam bu mu diyorsun..sianki sendne birşeyler eksiltiyor..kattığı şeyler var mı bilmiyorum,belki tecrübe,ama değmez,herkes aşk acısı yaşayarak ulaşmıyor sevdiğine..neyse olan olmuştur,başa gelen çekilirdir..Dünya musibetidir belki,belki günahlarımızı dökecektir..Ki ah alan da belki mutlu olmayacaktır,hernekadar göremesek de akıbetini..Çektiğimiz acıyı o da çeksin isteriz..
Her ikisini de yaşadım ama ölüm acısından zor sanki..ölüm acısı daha kolay atlattım sanki..Allah sevdiklerimizden ayırmasın..sevdiğinin kaybı zor..Sevilen haketmiyordur o sevgiyi çoğunlukla..kötü özelliklerini düşün...insan sevdiğinde hep iyi özellikleri düşünürmüş...o seni sevseydi,terketmeye kıyamazdı..ayrı kalmaya dayanamazdı senin gibi..seni başkasına yar olsun diye arkasında bırakmazdı..sallamıyor başkasına yar olacağını..