Aşk acısına nasıl dayanıyorsunuz?saatlerdir ağlıyorum...

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
O kadar acı çekiyorum ki yaşayan anlıyordur beni.Kendimi zor toparladım.Saatlerdir aklımdan çıkaramıyorum onu,o anı düşündükçe içime bıçak saplanıyor.Saatlerdir ondan bir mesaj bekliyorum ama gelmiyor.Sevdiğini biliyorum,bende onu seviyorum ama aramıza giren bir kız var.Onu bu konuda uyardım daha önce ama sözüme değer vermeyip o kızla görüştü.Bunu kötü bi amaçla yapmadı biliyorum ama ben aşırı kıskanç birisiyim.Kız da vardır ya basit tipler,onlardan.Bu çıldırttı beni.Sevgilime gözümün önünde yaklaşmaya çalışıyor.Ve ben bugün pes ettim.Ama içimdeki acı dinmiyor bi türlü.Daha kötüsünü yaşayanlarda olmuştur elbet ve onlardan yardım istiyorum nasıl dayanabiliyorsunuz bu acıya?Henüz tam olarak bitmedi ilişkimiz daha konuşamadık doğru düzgün ama ben düzeleceğini sanmıyorum.Bu dahada acıtıyor içimi.Çook zor bir durumdayım.

Canım,aşk acısı zordur ama sonsuz değildir.Erkek arkadaşın ciddi hata yapmış o kıza tavır koymalıydı,demek ki onun ilgisi hoşuna gidiyor.bunun kıskançlıkla ilgisi yok!
Biraz dik durmaya çalış,taviz verme bence o senin peşine düşecektir.Tabi başka sorunlarınız yoksa...

Sakın arama üstüne gitme,bırak o arasın. Çok zor gelecek biliyorum ama dayanmaya çalış.Dikkatini başka şeylere versen iyi gelebilir.

Yapma nolur üzme kendini. Seni gerçekten seven sana değer veren bir insanla tanısma fırsatı bu, simdi yapman gereken sadece biraz sabır. Sana bir insan olarak deger vermiştir mutlaka ama bişeyler agır basmışki sana karsı heyecan duymamıski seninle bir gelecek onu heyecanlandırmamışki o kızla görüşmüş. Bu sana bir hakaret değil bu senin degersiz oldugun anlamına gelmiyor bu tamamen karsındakinin karaktersizliği.. Sen sakın üzme kendini nolur sakın ona üzüldüğünü belli etme sakın hakaret etme sessiz kal önemsemediğini düşünsün en büyük ceza o ona anlamıyorum bu erkekleri bir sorunu varsa gelip dogru dürüst anlasın bogazına sarılacak halin yokki sonra git ne halt edersen et ya

Benim canımı sıkan şey o kızla görmem değil,onu uyardığım halde o kızın yanında görmem.Eğer uyarmamış olsaydım ona hak verirdim ama uyardım ben onu.O kızla görüşme dedim.Kalbimi çok ama çok kırdı.Hala bir mesaj atmadı.İnsan düşünmez mi sevdiğini,merak eder,arar,sorar...Ben güvenmiştim,inanmıştım,bu sefer doğru kişiyi buldum demiştim.Hiçbir farkı yokmuş meğer.Ama şunu farkettim saatler geçtikçe alışıyorum bu acıya.Daha katlanılabilir hale geliyor.Ama sinirim geçtikçe ortaya çıkıyor kalbimi ne kadar kırdığı.6 saattir aklıma o an geldikçe ağlıyorum.Şu an bile.Neden bu erkekler bizim kadar hassas değil?neden kalbini kırdım,özür dileyim gibi düşünmüyor?eğer ben hata yapmış olsaydım şu saate kadar mümkün değil bekleyemezdim.Kendimi affettirmek için arardım,veya mesaj atardım,hatta hepsini yapardım,sonuçta sevdiğim için her şeye değer.O neden yapmıyor,sevmediği için mi,odun olduğu için mi..yoksa oda mı içine atıyor.

Demek ki sana zannettiğin kadar değer vermemiş
Suçlu olduğu halde aramayan sormayan birinden ne beklersin ki
O orda erkek egosunu düşünsün sen burda saatlerce ağla değermi canım ya?

Bir an önce toparlan bu acıyla pişman olacağın şeyler yapma
Burda hatalı olan biri varsa oda karşı taraf.
Kendini boş yere üzme.

O senin görüdüğünün farkında mı ?

O senin görüdüğünün farkında mı ?

Ben mesaj attım,mesajımı okumadı henüz.Ama yüz yüze konuştuğumuzda sen iyi biliyosun kimlerle olduğunu dedim.Yanlış anlamış olma ihtimali var mı acaba,daha önceden görüşmüyoruz diye şikayet ederdim belki yine kıskançlık değilde görüşememe yüzünden böyle yaptığımı düşünmüş olabilir.Bu yeni geldi aklıma.Eğer öyleyse ona göre suçlu olan taraf kesinlikle benim.Çünkü daha önce çözmüştük bu meseleyi.Ama öyle olmadığı için suçlu değilim.Bi mesaj atsa anlaşılacak her şey ama atmadı.Kendini haksız duruma düşürüyor iyice.İlişki durumu var facebookta.Orada birlikte olduğumuzu yazmıştık.Dün kaldırdım onu.Bide konuşurken konuşmak istemediğimi söyledim.Ağır mı geldi acaba?Eğer yanlış anlaşılmadan ibaretse her şey,ona göre hatalı olan taraf benim.Belkide mesaj atmamasının sebebi budur.Kim bilir ne düşünüyor hakkımda...

Bu arada gözlerim çok fena ağrıyor,şişti.Rüyamda hep onu gördüm.Çok zor bi gündü.Hala kendime gelemedim.

Haftalarca,aylarca( bence 6 ay kadar bir zaman) harap olacaksın..ondan sonra onsuzluğa alışacaksın..Artık eskisi gibi yanmayacak yüreğin..Arada bir aklına gelip için burkulacak..sonra birini seversen eğer,onda ''aynı veya farklı değerde'' sevecek şey bulursan ;artık bitmiş demektir..Bazen herkesi farklı seversin..İnşallah farklı seversin..Aynı sevmek istemek iyi birşey değil..

Ona ket vuracajk(unutturacak) şeyler yapmaya çalış,aşk anlamında değil,farklı yerlere gitmek,tatil yapmak,aileyle görüşmek,farklı birşeyler yapmak,farklı sorunlarla uğraşmak..Aşk acısı çekerken çalışmak tehlikeli(işyerinde dikkat çekersin biraz) olsa da bir meşgale niyetinedir,yine de iyidir..Günlerin aynı geçmesin;ana düşünce bu..Aynı günler seni daha çok melankolik yapar...

Ben çok zor atlattım her ikisini de...İlk zamanlar ölüyorum sandım,nefessiz kaldım.Yaşama sevincim uçmuştu,herşey renksiz geliyordu,yüreğim yanıyordu,sen aşk acısı çekiyorsun,bakıyorsun çevrende bu acıyı (o an)kimse çekmiyor,veya hiç çekmemiş...salla diyenlere hayranlıkla bakıyorsun..seni anlayacak kimse yok....Kimseye tekrar tekrar anlatamıyorsun,sıkılırlar diye,ki sıkılırlar..zaten ilgilenmiyorlar bile.insanoğlu sorundan kaçar..oysa anlatmak istiyorsun..içine atıyorsun..mıh gibi kalıyor..yaşam bu mu diyorsun..sianki sendne birşeyler eksiltiyor..kattığı şeyler var mı bilmiyorum,belki tecrübe,ama değmez,herkes aşk acısı yaşayarak ulaşmıyor sevdiğine..neyse olan olmuştur,başa gelen çekilirdir..Dünya musibetidir belki,belki günahlarımızı dökecektir..Ki ah alan da belki mutlu olmayacaktır,hernekadar göremesek de akıbetini..Çektiğimiz acıyı o da çeksin isteriz..

Her ikisini de yaşadım ama ölüm acısından zor sanki..ölüm acısı daha kolay atlattım sanki..Allah sevdiklerimizden ayırmasın..sevdiğinin kaybı zor..Sevilen haketmiyordur o sevgiyi çoğunlukla..kötü özelliklerini düşün...insan sevdiğinde hep iyi özellikleri düşünürmüş...o seni sevseydi,terketmeye kıyamazdı..ayrı kalmaya dayanamazdı senin gibi..seni başkasına yar olsun diye arkasında bırakmazdı..sallamıyor başkasına yar olacağını..

Son düzenleme:
O kadar acı çekiyorum ki yaşayan anlıyordur beni.Kendimi zor toparladım.Saatlerdir aklımdan çıkaramıyorum onu,o anı düşündükçe içime bıçak saplanıyor.Saatlerdir ondan bir mesaj bekliyorum ama gelmiyor.Sevdiğini biliyorum,bende onu seviyorum ama aramıza giren bir kız var.Onu bu konuda uyardım daha önce ama sözüme değer vermeyip o kızla görüştü.Bunu kötü bi amaçla yapmadı biliyorum ama ben aşırı kıskanç birisiyim.Kız da vardır ya basit tipler,onlardan.Bu çıldırttı beni.Sevgilime gözümün önünde yaklaşmaya çalışıyor.Ve ben bugün pes ettim.Ama içimdeki acı dinmiyor bi türlü.Daha kötüsünü yaşayanlarda olmuştur elbet ve onlardan yardım istiyorum nasıl dayanabiliyorsunuz bu acıya?Henüz tam olarak bitmedi ilişkimiz daha konuşamadık doğru düzgün ama ben düzeleceğini sanmıyorum.Bu dahada acıtıyor içimi.Çook zor bir durumdayım.

kimse vazgeçilmez değildir bunu unutmaman ve karşı tarafada unutturmaman lazım bence ,agır olucak tabiki ama mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu...sözünü deger vemeyen birisi için kendini üzme bence,ilerde bu olaya gülüp geçiçeksin kendime üzdügüme degmemiş diyeceksin belkide hayat çok kısa keyfini çıkar kimse için üzülme sana deger veren birini buldugunda bırakma tabiki

Ben mesaj attım,mesajımı okumadı henüz.Ama yüz yüze konuştuğumuzda sen iyi biliyosun kimlerle olduğunu dedim.Yanlış anlamış olma ihtimali var mı acaba,daha önceden görüşmüyoruz diye şikayet ederdim belki yine kıskançlık değilde görüşememe yüzünden böyle yaptığımı düşünmüş olabilir.Bu yeni geldi aklıma.Eğer öyleyse ona göre suçlu olan taraf kesinlikle benim.Çünkü daha önce çözmüştük bu meseleyi.Ama öyle olmadığı için suçlu değilim.Bi mesaj atsa anlaşılacak her şey ama atmadı.Kendini haksız duruma düşürüyor iyice.İlişki durumu var facebookta.Orada birlikte olduğumuzu yazmıştık.Dün kaldırdım onu.Bide konuşurken konuşmak istemediğimi söyledim.Ağır mı geldi acaba?Eğer yanlış anlaşılmadan ibaretse her şey,ona göre hatalı olan taraf benim.Belkide mesaj atmamasının sebebi budur.Kim bilir ne düşünüyor hakkımda...

bak hala kurtarmak için bişeyler arıyorsun ama durumun öyle değil. o ztn ne yaptıgının farkında ne yani o kızla görüşüp, senin görebilecegini bilmiyormu? üstelik söyledim diyorsun mantıklı düşün erkek arkadasına eski kız arkadasınla görüşme demene gerek varmı? sen hatalısın evet sana böyle davranan bi insanı hala haklı cıkarmaya calısıyorsun konusmak istemediğini söylemen bile hata hiç konusma arama sorma bak o zmn ben kimi kaybettim diye tutusmuyormu? onun aklı karısık besbelli unutamıyor eski kız arkadasını bir koltuga 2 karpuz sıgmaz sıgmaz :) üzme kendini inan değmez

Haftalarca,aylarca( bence 6 ay kadar bir zaman) harap olacaksın..ondan sonra onsuzluğa alışacaksın..Artık eskisi gibi yanmayacak yüreğin..Arada bir aklına gelip için burkulacak..sonra birini seversen eğer,onda ''aynı veya farklı değerde'' sevecek şey bulursan ;artık bitmiş demektir..Bazen herkesi farklı seversin..İnşallah farklı seversin..Aynı sevmek istemek iyi birşey değil..

Ona ket vuracajk(unutturacak) şeyler yapmaya çalış,aşk anlamında değil,farklı yerlere gitmek,tatil yapmak,aileyle görüşmek,farklı birşeyler yapmak,farklı sorunlarla uğraşmak..Aşk acısı çekerken çalışmak tehlikeli(işyerinde dikkat çekersin biraz) olsa da bir meşgale niyetinedir,yine de iyidir..Günlerin aynı geçmesin;ana düşünce bu..Aynı günler seni daha çok melankolik yapar...

Ben çok zor atlattım her ikisini de...İlk zamanlar ölüyorum sandım,nefessiz kaldım.Yaşama sevincim uçmuştu,herşey renksiz geliyordu,yüreğim yanıyordu,sen aşk acısı çekiyorsun,bakıyorsun çevrende bu acıyı (o an)kimse çekmiyor,veya hiç çekmemiş...salla diyenlere hayranlıkla bakıyorsun..seni anlayacak kimse yok....Kimseye tekrar tekrar anlatamıyorsun,sıkılırlar diye,ki sıkılırlar..zaten ilgilenmiyorlar bile.insanoğlu sorundan kaçar..oysa anlatmak istiyorsun..içine atıyorsun..mıh gibi kalıyor..yaşam bu mu diyorsun..sianki sendne birşeyler eksiltiyor..kattığı şeyler var mı bilmiyorum,belki tecrübe,ama değmez,herkes aşk acısı yaşayarak ulaşmıyor sevdiğine..neyse olan olmuştur,başa gelen çekilirdir..Dünya musibetidir belki,belki günahlarımızı dökecektir..Ki ah alan da belki mutlu olmayacaktır,hernekadar göremesek de akıbetini..Çektiğimiz acıyı o da çeksin isteriz..

Her ikisini de yaşadım ama ölüm acısından zor sanki..ölüm acısı daha kolay atlattım sanki..Allah sevdiklerimizden ayırmasın..sevdiğinin kaybı zor..Sevilen haketmiyordur o sevgiyi çoğunlukla..kötü özelliklerini düşün...insan sevdiğinde hep iyi özellikleri düşünürmüş...o seni sevseydi,terketmeye kıyamazdı..ayrı kalmaya dayanamazdı senin gibi..seni başkasına yar olsun diye arkasında bırakmazdı..sallamıyor başkasına yar olacağını..

İçimden geçenleri yazmışsın...Okurken bile ağlıyorum.çok zor çok..

Kızlar bugün bir mesaj aldım sonunda.Kafa dağıtmak için gezmeye çıktım,dışarda yemek yedim,alışveriş yaptım filan.Onu daha az düşündüğümü farkettim.Acım azalmıştı.Eve geldiğimde gördüm mesajını."Senden başkasını sevmedim,seni çok seviyorum,sen benden sıkılmışsın galiba,bu yüzden onu bahane olarak kullandın.Ayrıca orada yalnız değildik.Bir sürü insan vardı.Yinede sen sevmesende ben seni gerçekten çok seviyorum."yazıyordu mesajında.Bende "Beni yalancı çıkarıp kendini aklamaya çalışma.Bende seni çok sevmiştim.Ama gördüklerim çok sıktı canımı."yazdım.Daha sonra konuştuk biraz.Suçu bana çevirmeye çalışıyordu.En sonunda "Kalbimde bi delik açtın ve asla unutmicam bu olayı.Nasıl bana güvenmedin,seni sevmediğimi,onunla ilgilendiğimi düşünebildin?Sen sevgilim olmuşsun,daha ne isteyim,ne işim olur onla."yazdı.Bende sonra yüz yüze konuşalım yazdım ne diyeceğimi bilemedim.Sevindim mesaj aldığıma.Sizce ne yapmalıyım?

Şimdi senin 2 gündür döktüğün gözyaşlarının sonunda bu 2 cümle acına telafi oldumu yani :ssz:

Kusura bakma ama ne yapacagını biz söylesek ne söylemesek ne? Adam sana dokunmazken eski sevgilisine sarılmıs halde görmemişmiydin?

Nasıl yani ilgilenmesi için ne yapabilir daha ya ben cidden anlamıyorum da biri bana acıklayabilirmi?

Kusura bakma ama pek yüzsüzmüş erkek arkadasın bide seni suclu cıkarmadıgı kalmıs

Pardon kıza basit demişsin,yaftalamışsın hemen de erkek arkadaşının karakteri takdire şayan mı sence ?

Hepimiz yaşadık neredeyse aşk acısını ve hiçbirimiz de ölmedik şükür.:12::27:

İyi ki de yaşamışım,Rabbim çok daha iyisini verdi.:16:

Şimdi senin 2 gündür döktüğün gözyaşlarının sonunda bu 2 cümle acına telafi oldumu yani :ssz:

Kusura bakma ama ne yapacagını biz söylesek ne söylemesek ne? Adam sana dokunmazken eski sevgilisine sarılmıs halde görmemişmiydin?

Nasıl yani ilgilenmesi için ne yapabilir daha ya ben cidden anlamıyorum da biri bana acıklayabilirmi?

Kusura bakma ama pek yüzsüzmüş erkek arkadasın bide seni suclu cıkarmadıgı kalmıs

Eski sevgilisine sarılmış halde görmedim orada bi yanlış anlaşılma var veya sinirden abartılmış bir şey.Birincisi eski kız arkadaşı derken nerde kullandım bilmiyorum ama erkeklerle bayağı samimi olan bir kız.Size şöyle örnek şeklinde söyleyim kısaca; yolda kalabalık arasında yürüyen ve yan yana yürüdüklerini gördüp yanlış anladığım bir olay.Tabiki bütün bu gözyaşlarım boşuna dökülmüş.Ama dersimi aldım.Hiçbir şeyi anlamadan dinlemeden yok yere kıskançlık yapıp kalplerin kırılmaması gerektiğini anladım.Her neyse kızlar,teşekkürler yardımlarınız için kendim için en doğru olan sonuca vardım ben.

Pardon kıza basit demişsin,yaftalamışsın hemen de erkek arkadaşının karakteri takdire şayan mı sence ?

Hepimiz yaşadık neredeyse aşk acısını ve hiçbirimiz de ölmedik şükür.:12::27:

İyi ki de yaşamışım,Rabbim çok daha iyisini verdi.:16:

Yanlış anlamayın,kızın karakteri gerçekte öyle,yani erkek arkadaşımı savunup kızı ezme durumunda değilim.Kızı yaftalamak gibi bir amacım yok.Burada küfür kelimesini kullanmamak için öyle bir şekilde anlatmaya çalıştım ama yaftaladığımı sanmışsınız.

erkekler salağa yatsalar bile salak varlıklar değildirler.
sen kızın ona ilgisi olduğunu anlamışsın o anlamamış mıdır sanıyorsun?
demek ki hoşuna gidiyordu ki görüşmeye devam etti, acı ama gerçek.

erkek arkadasin senin okadar cok sevseydi baska bir kizla, hele bi "basit" kizla yanliz bulusmazdi!
...bunu hicbir zaman unutma, Allahim, yüce RABBIM kimseye tasiyamayacagi yükü vermez!
Allaha bol bol dua et.......

Back
X