Aşk acısına nasıl dayanıyorsunuz?saatlerdir ağlıyorum...

aşk acısı yakar kavurur
o ateş hiç sönmez izi hep bir yerler de kalır ve zaman zaman hep hatırlanır

O kadar acı çekiyorum ki yaşayan anlıyordur beni.Kendimi zor toparladım.Saatlerdir aklımdan çıkaramıyorum onu,o anı düşündükçe içime bıçak saplanıyor.Saatlerdir ondan bir mesaj bekliyorum ama gelmiyor.Sevdiğini biliyorum,bende onu seviyorum ama aramıza giren bir kız var.Onu bu konuda uyardım daha önce ama sözüme değer vermeyip o kızla görüştü.Bunu kötü bi amaçla yapmadı biliyorum ama ben aşırı kıskanç birisiyim.Kız da vardır ya basit tipler,onlardan.Bu çıldırttı beni.Sevgilime gözümün önünde yaklaşmaya çalışıyor.Ve ben bugün pes ettim.Ama içimdeki acı dinmiyor bi türlü.Daha kötüsünü yaşayanlarda olmuştur elbet ve onlardan yardım istiyorum nasıl dayanabiliyorsunuz bu acıya?Henüz tam olarak bitmedi ilişkimiz daha konuşamadık doğru düzgün ama ben düzeleceğini sanmıyorum.Bu dahada acıtıyor içimi.Çook zor bir durumdayım.

sana değer verseydi o kızla görüşmezdi diye düşünüyorum.bnce kndini üzmeye değmez.elbette karşına daha iyi insanlar cıkar buna emin ol.herşeyi zmana bırak.sabırlı ol.onu hatırlatacak yerlerden ve müziklerden uzak dur.seni arasa bile tlfona cvp vrme.hiç bi şkilde onunla grüşme.şimdi böle yapan insan ilerleyen zamnlarda daha kötü şyler yapabilir.sonra daha cok üzülebilirsin.yol yakınken onu hayatından cıkar derim..

duygusal müzikler dinleme yanlız kalma daha çok vakit geçir ailenle arkadaşlarınla

ailenin sana duydugu sevgiyı düşün , sana bukadar acı cektırıyorsa zaten hıc bı askı haketmıyordur dıye dusun, kendını sev..

geciyor arkadasim geciyor...Ask acisi...icimde derin bir yara ask.

Hayat devam ediyor. Onsuzda yasaniyor. Mecburuz

İnsan ne yapsada,ne kadar ailesiyle vakit geçirse,alışveriş yapsa,yeni bir şeyler alsa da bütün bunlar böylesine bir acıyı unutturmaya yetmiyor.Gece uyumadan önce yalnız kaldığınızda mutlaka acısını hatırlıyorsunuz.Hatta uyuyamıyorsunuz bile.Bütün bunlar aşkı hissettiğinizi gösterir.
Bence bu tür durumlarda yapılması gereken iki şey var.Birincisi ona üzüldüğünüzü belli etmeyin.Bilmesin sizin onun için ne acılar çektiğinizi.İkincisi ona göründüğünüz şekilde hissedin.Yani üzülmeyin.Ne kadar üzülsenizde kimseye yararı olmaz.Kendinize zararınız olur.Kızarmış,ağrıyan gözler,kötü hisler bırakın bunları.Yapamıyorsanız şunu hatırlayın;

Bir yazı okumuştum internette kızlar ve erkeklerin ayrılığının ilk günü,ilk haftası ve birinci ayı yazıyor.
Ayrılığın ilk günü kızlar ağlar,üzülür,yıpranır;erkekler umursamaz.
Ayrılığın ilk haftası kızlar biraz sakinleşir,ağlamaz ama acıyı içinde hisseder,üzülür;erkekler durgunlaşır.
Ayrılığın birinci ayı kızlar unutur,mutlu mesut normal hayatına devam eder;erkekler üzülür,kahrolur...

Eğer bunlar yaşanmıyorsa sizinki aşk değil alışkanlıktır.Benim düşüncelerim bunlar bu düşüncelerim sayesinde bu zamana kadar yaşadığım her şeye katlanabildim.

Back
X