aşk acısından kurtulmak için ne yapıyosunuz? benm aşk dediim öyle fiili olan bişey deil yani karşılıklı olan bişey deil ama sürekli aklımda nasıl kurtulcam bu durumdan? düşünmemeye çalışıyorum olmuyoo hep kafamda ne apıym? git anlat vs. demeyn anlatamam çünkü öyle bişey deil platonik dielim.. nasıl bu düşünceleri atıcam kafamdan?
Yüregine islemisse o kisinin sevgisi unutamassin malesef... Sana yardimci olacak sözler söylemeyi cok isterdim ama kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer. Uzun yillardir ben bunun cabasindayim ama malesef yüregimdeki yara ilk günki gibi aciyor ve hala kaniyor
başkasını sev. sevemem dersen de cesaretini topla çık karşısına ya da o kadar abartmadan belli et ilgini. yoksa atmak zor yaşanmış birşey yok kötü ayrılsan derdim ki kötü yanlarını düşün falan ama öyle bir durum da yok
Unut.
Onun çevresinden uzaklaş
Mümkünse onu bir daha görme.
Hayatından tamamen çıkar.
Sana ulaşamasın ona ulaşma.
1-2 ay böyle davran, sonra ne aşk kalır ne acısı.
aşk acısından kurtulmak için ne yapıyosunuz? benm aşk dediim öyle fiili olan bişey deil yani karşılıklı olan bişey deil ama sürekli aklımda nasıl kurtulcam bu durumdan? düşünmemeye çalışıyorum olmuyoo hep kafamda ne apıym? git anlat vs. demeyn anlatamam çünkü öyle bişey deil platonik dielim.. nasıl bu düşünceleri atıcam kafamdan?
Tabii ki aşık olabilir. Aşkın nerede ne zaman olacağını kimse kestiremez. Ama samimi olamazlar. Olmazsa olmazları vardır ve siz bunların içinde değilsinizdir.
Tabii ki aşık olabilir. Aşkın nerede ne zaman olacağını kimse kestiremez. Ama samimi olamazlar. Olmazsa olmazları vardır ve siz bunların içinde değilsinizdir.
Samimi olamazlardan kastım, sizin istediğiniz bir sevgi ile karşılık veremezler. Çok azı dışında,erkekler başka bir kadın için ailesini terketmez. Bunun örnekleri çok.
Hep ikinci kadın olarak kalıyor bu tür ilişkilerde kadınlar.