aşk acısından kurtulmak için??

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
aşk acısından kurtulmak için ne yapıyosunuz? benm aşk dediim öyle fiili olan bişey deil yani karşılıklı olan bişey deil ama sürekli aklımda nasıl kurtulcam bu durumdan? düşünmemeye çalışıyorum olmuyoo hep kafamda ne apıym? git anlat vs. demeyn anlatamam çünkü öyle bişey deil platonik dielim.. nasıl bu düşünceleri atıcam kafamdan?

Yüregine islemisse o kisinin sevgisi unutamassin malesef... Sana yardimci olacak sözler söylemeyi cok isterdim ama kelin ilaci olsa kendi kafasina sürer. Uzun yillardir ben bunun cabasindayim ama malesef yüregimdeki yara ilk günki gibi aciyor ve hala kaniyor :43::43:

başkasını sev. sevemem dersen de cesaretini topla çık karşısına ya da o kadar abartmadan belli et ilgini.:46: yoksa atmak zor yaşanmış birşey yok kötü ayrılsan derdim ki kötü yanlarını düşün falan ama öyle bir durum da yok

aşk acısından kurtulmak için ne yapıyosunuz? benm aşk dediim öyle fiili olan bişey deil yani karşılıklı olan bişey deil ama sürekli aklımda nasıl kurtulcam bu durumdan? düşünmemeye çalışıyorum olmuyoo hep kafamda ne apıym? git anlat vs. demeyn anlatamam çünkü öyle bişey deil platonik dielim.. nasıl bu düşünceleri atıcam kafamdan?

Uzak dur. Bekar olsaydı başka şeyler yazacaktım ama adam evli. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Çevresinde dolaşmayın

peki evli adamlar da aşık olur mu? yani o da samimi olabilir mi duygularında? evet öyle de yapıorum zaten uak duruyrm .

peki evli adamlar da aşık olur mu? yani o da samimi olabilir mi duygularında? evet öyle de yapıorum zaten uak duruyrm .
Tabii ki aşık olabilir. Aşkın nerede ne zaman olacağını kimse kestiremez. Ama samimi olamazlar. Olmazsa olmazları vardır ve siz bunların içinde değilsinizdir.

Tabii ki aşık olabilir. Aşkın nerede ne zaman olacağını kimse kestiremez. Ama samimi olamazlar. Olmazsa olmazları vardır ve siz bunların içinde değilsinizdir.

hem aşık olabilir diosunuz hem samimi olamazlar diosunuz pek anlıyamadım açıkçası:26: o zaman aşk ta olmaz ki.?

hem aşık olabilir diosunuz hem samimi olamazlar diosunuz pek anlıyamadım açıkçası:26: o zaman aşk ta olmaz ki.?
Samimi olamazlardan kastım, sizin istediğiniz bir sevgi ile karşılık veremezler. Çok azı dışında,erkekler başka bir kadın için ailesini terketmez. Bunun örnekleri çok.
Hep ikinci kadın olarak kalıyor bu tür ilişkilerde kadınlar.

zaten kimse yıkmasın da yuvasını önemli olan o kişi duygularında samimi mi. bunu içinde de yaşayabilir ki bu daa önemli bence

Psikiyatrise git bende senin gibiydim şimdi ilaç kullanıyorum iyim acı çekmiyorum arada aklıma geliyor amaaaaaaan diyorum acı çekmiyorum yani.

Back
X