ask acisindan nasil kurtuldunuz yardim edin lutfeeen

alisveriskolikk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
45
0
11
İstanbul
Kizlar daha once ayrilik konumuzu yazmistim hatta doner mi fala diye sormustum ama 40gunu gecti tik yok o kadar sessiz ki. Hem bana hem cevremize. Bugunlerde watsapa girme skligi artti. Her ne kadar heryrde takiplessekte orda dikkatimi ceken bir durum olmasada artik bi baskasi oldugunu dusunmeye basladim. Bu aci sanki bende gun gectikce artiyo gibi. Daha az uyyup daha az konusur oldum. Uc hafta sonra ayni ilde olcaz ayni mahallede yasiyoruz. Tek yasiyorum. Evimin heryerinde izi var. O sehirde onsuz hic bir yere adim atmadim. Ilk gun tanistik ve hic birakmamsti elimi. Kendimi guclu bilrdim ben ondan once ama bendeki o kadar cok anlami goturmus ki defolup giderken kendime guvenemiyorum bile. Onu gorucem ve bi yabanci gibi davrancam. Kizlar bunu nasil basarcam ben. Biz ki o sehirde bir gun bile ayri kalmadik. Giderken hep belki pisman olucam bilmiyorum dedi. Ama bana o kadar buyuk hakszlik yaptiki ben artik onun biraktgi yerde acizce beklemek istemiyorum. Bana yardim edin lutfen.

Öncelikle yaşadıklarına dışardan bir gözle bak ve bakış açını değiştir.
Yani dramatikleştirmemeye çalış mesela.
Ayrılan milyonlarca insandan biri olduğunu düşün.
Yabancı gibi davranma konusunda da kasma.
Çünkü zaten bir dahaki karşılaşmanda ister istemez kendiliğinden bir yabancı gibi davranacaksın.
Abartmazsak böyle durumları, her şey daha sakin ilerler.
"Her şeyde izi var , o var bu var" lafları da zamanla azalır.
Biraz mantığı devreye sokarak daha hızlı ilerlenir.
Bir de takip etmeyi bırakmak şart. Bu da kendi içinde bir acizliktir biliyorsun.
Normaldir şu anki tepkilerin sonuç olarak. Herkes aynı hisseder hemen hemen.

Son düzenleme:
Öncelikle yaşadıklarına dışardan bir gözle bak ve bakış açını değiştir.
Yani dramatikleştirmemeye çalış mesela.
Ayrılan milyonlarca insandan biri olduğunu düşün.
Yabancı gibi davranma konusunda da kasma.
Çünkü zaten bir dahaki karşılaşmanda ister istemez kendiliğinden bir yabancı gibi davranacaksın.
Abartmazsak böyle durumları, her şey daha sakin ilerler.
"Her şeyde izi var , o var bu var" lafları da zamanla azalır.
Biraz mantığı devreye sokarak daha hızlı ilerlenir.
Bir de takip etmeyi bırakmak şart. Bu da kendi içinde bir acizliktir biliyorsun.
Normaldir şu anki tepkilerin sonuç olarak. Herkes aynı hisseder hemen hemen.

Sanki kendi yasadiklarim bu hissettiklerim anormal gibi geliyo artik. git gide agirlasiyo sanki belki bu iki tarafli suskunlultan ilerigeliyodr bilmiyorum ya. Yazdgim onceki konumu okudunz mu? Onada bi bakip yorumlarinizi soylerseniz cok sevinirim.

Ben de ayni seyi yasiyorum kafama takmayaya dusunmemeye ozen gosteriyorum yapacak bir sey yok daha once uzun sureli bi iliski bitirmistim bu da biter biraz rahat ol gerisi gelir onemli olan umursamamak gerisi geliyor umursama demesi de kolay ama gercekten burdan baslamak gerek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X