A
angel06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi angel06
Kızlar bikaç rahatlatıcı yol buldum. Sizlerle paylaşmak istedim. Geçici bir rahatlama sağlıyor deneyin. Çok sebatlı biriyseniz belki sürekli de kılabilirsiniz. Müzik dinleyin açın media playeri rastgele ne gelirse çalsın bayağı kafayı dağıtıyor. Dostlar kesinlikle can simidi gibi. Güvendiğiniz arkadaşlarınıza içinizi dökün çok orijinal iyi çözümler sunabiliyolar. Bir diğer yol da aklınıza o geldimi onu hatırlatan bişey geliverdimi salmayın kendinizi hemen. Başka şeyler düşünüvermeye başlayın. Hemen başka bişeye kafa yormaya başlayın. Biriyle bambaşka bir konuda sohbete başlayın kafanız dağılacaktır. Bir başka yok da eskiden sevip ayrıldığınız kişiyi düşünmek. O zman çektiğiniz acıları hatırlamaya çalışın. Sanki ondan sonra hiç bu yeni kişiyi tanıyıp sevmemişsiniz gibi. Bugün çektiğiniz acıları sanki eskisi için çektiğinizi düşünün. Onu aslında şu anda hiç hatırlamadığınıza, hiçbir şey hissetmediğinize göre bugün söz konusu olan kişinin de ilerde yalan olacağını bilmek bayağı rahatlatıcı oluyor. ha gayret kızlar… bu arada ben burada yazılanlarla bayağı avunuyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı acıları yaşayan insanların olduğunu bilmek rahatlatıyor, tabi yalnız olmadığını sana gösterdikleri için.