Aşk acısını unutmak için formüller

• Konu Sahibi Konu Sahibi angel06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angel06

Ziyaretçi
Kızlar bikaç rahatlatıcı yol buldum. Sizlerle paylaşmak istedim. Geçici bir rahatlama sağlıyor deneyin. Çok sebatlı biriyseniz belki sürekli de kılabilirsiniz. Müzik dinleyin açın media playeri rastgele ne gelirse çalsın bayağı kafayı dağıtıyor. Dostlar kesinlikle can simidi gibi. Güvendiğiniz arkadaşlarınıza içinizi dökün çok orijinal iyi çözümler sunabiliyolar. Bir diğer yol da aklınıza o geldimi onu hatırlatan bişey geliverdimi salmayın kendinizi hemen. Başka şeyler düşünüvermeye başlayın. Hemen başka bişeye kafa yormaya başlayın. Biriyle bambaşka bir konuda sohbete başlayın kafanız dağılacaktır. Bir başka yok da eskiden sevip ayrıldığınız kişiyi düşünmek. O zman çektiğiniz acıları hatırlamaya çalışın. Sanki ondan sonra hiç bu yeni kişiyi tanıyıp sevmemişsiniz gibi. Bugün çektiğiniz acıları sanki eskisi için çektiğinizi düşünün. Onu aslında şu anda hiç hatırlamadığınıza, hiçbir şey hissetmediğinize göre bugün söz konusu olan kişinin de ilerde yalan olacağını bilmek bayağı rahatlatıcı oluyor. ha gayret kızlar… bu arada ben burada yazılanlarla bayağı avunuyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı acıları yaşayan insanların olduğunu bilmek rahatlatıyor, tabi yalnız olmadığını sana gösterdikleri için.

ilginçmi bu yöntemlerin birkaçını denicem

en iyisi baskasini bulun,,,,,,,civi civiyi soker:jeyyar:

not:saka yaptimmm:roflol:

bn lbi çocu çok sevdım ilk b4şl4rd4 ol peşimden koşuodu sor4 işler deişdi bni kendıne 4şık etdı 4klınıs4 g4l4bilecek herşei y4ptımm onun için int4r bile nese usun l4fın kıs4sı bıgun msn de biri bni eklemiş bide b4kdım o b4n4 dedi tek kelime 4hın tutdu c4nım y4nıor dedı v4e onun c4nını y4k4n kısd4 s4nkı bnm ikisim herkes onu bn ikisim s4nıordu 4r4mısd4kı tek f4rk o esmer onun göslerinn yeşili d4h4 koyuydu bn ise 4çık yeşil göslüydüm o kıs onu b4şk4sın4 tercijh etmişi ve bn on4 destek oldum y4nınd4 oldum çünkü onun böle ol4c4gın4 kımse in4nmıordu düşmes k4lkm4s bi 4ll4h kımsenın 4hı yerde k4lm4s şsun bnm bi çok mutlu bi bereberlim v4r b4n4 geri donmek istedi ve ben on4 s4dece bn o h4t4yı bidef4 y4ptım sor topl4dım bu sefer topl4y4mm ddedim çok üsülmüşdüm ve tut4m4dım kndımı on4 bn hep bugunu bekledım göslerımın onunde ermıni bnde od4 çok kötü oldu 4m4 y4l4n yok unut4mıorum onu nefret etıorum semıorum 4m4 unut4mıorum tipsis 4m4 kımse onun gibı b4kmıo gülmuo y4ne kısl4R herşeı 4ll4h4 h4v4le etın ve bir4sd4 bekleın bn 2 sene bekledım:S

Back
X