Ask basa bela

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Merhaba canlarim.. Simdi size õzetle bi hikayemi anlatim. Izine geldim ben turkiyeye ve kuzenimgile onlarin kuzeni gelmis. Bu cocuga ben pek hazetmezdim cocuklugumdan beri. 1 hafta fln bu kaldi bizim orda ozaman 2-3 kez onun gozlerime uzunca bi bakisini gordum. Ne oldu bilmiyorum cok etkilendim. O andan itibaren onu dusunmeden gecirdigim bi zaman yok. Ilk defa bu yil bu kadar konustuk bu kadar yakin dik birbirimize. Iste ara sira gelip gidiyo dayimlara gorusuyoruz. Ama faceden beni ekler diye nerdeyse iki hafta bekledim ama istek atmadi. Sonunda kalktim ben attim simdi arkadasiz. Suana kadar iki kez cok kisa mesajlastik. Yabanci kizlari ekleyip duruyo bide resimlerini begeniyo. Buraya geldiginde bakislarini uzerimde goruyorum hep ve benle konusma halinde. Bazen ise ilgisiz tavirlari... Mesela sacimi kisalttim gecen cevremdeki herkes 2 gun sonra farketti o ise gorur gormez :) Filiz, dayimin kizi durup dururken ara sira iki kuzenimin dugunu nasil olur gibi sorular sorar. Bende ona bisey anlatamadigimdan kiziyor gibi yapardim. Kendisi de aman zaten onun sevgilisi var diyor. Ama onunla ona oyun oynarken sormustum sevgilin var mi diye hayir yok dedi. Kuzenlerim bana saka yapmaya kalktiginda veya kizdiginda o beni koruyor her anlamda koruyor. Benimle ilgili dusuncelerini hala saptiramiyorum. Cok dengesiz. Ve bu aralar hep facede acik denk geliyoruz bi sey yazdigi yok yani. Üzülüyorum ben. Asik oldum bosyere mi? ..

Boş yere mi değil mi bunu zaman gösterir..

Bi süre daha bekleyin , belki duygularına açığa vurmak için zaman kolluyordur,bilinmez..

Canım kaç yaşındasın? Çocuk biraz dengesiz gibi geldi bir konuşuyor bir ilgisiz davranıyor diyorsun. Daha önceden dikkatini çekmeyen birine seninle ilgilendiğine inandığın için aşık olmuşsun gibi geldi bana. Onun sana bakması, ilgilenmesi hoşuna gittiği için onunla ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Kendini çok fazla kaptırma yine de, öncelikle kendi duygularından emin ol. Kuzeninle bu konular hakkında konuşabiliyorsan sevgilisi olup olmadığını öğrenebilirsin. Çocuk biraz dengesiz olduğu için sevgilisi olduğu halde yok demişte olabilir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…