• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bende paranoya yaptı akıl vercek olan varmı:s

bu sorun çoğu kişide var sanırım çok sevmelerine rağmen bitebiliyor herşey çok geç oluyor....bende de var seni çok iyi anlıyorum bende burdakileri okuyorumki bana da yardımcı olsun yoksa mahvolacak:(

dur demekle olmuyooo malesef benimde hala sürmekte olan 6 yıllık bir berabrliğim var bende de 3yıl aynı şeyler oluyorduuu ve bazen yine oluyorr 1 ssat üzülüyrsam artıkk kendimi üzmemeye çalışıyorum çünkü şimdiye kadar hep benn üzüldüm birazda o üzülsün diyorummm kendinize zarar verirsiniz ve ben bunun yüzünden inanın psikolağa gittim aylarca ilaç aldımm şükürler olsun artık iyiyim ilerlemeden durdurdumm amannn ne hali varsa görsün diyorummmm yeterki beni üzmesinn

bende başladım antidepresana sırf bu yüzden hemde..aşk yüzünden ne hallere geldim..az önce bile ağlıyrdum şimdi sakinleştim..bir an önce iyileşmek istiyoru artık..karedşim bile benden korkar oldu..okadar sinirliyim ki annem yada babam odama gelsin rahatsız oluyorum kimseyle konuşmak istemiyorum..sırf bu yüzden sinirlerim yıprandı..artık bende amann be ne hali varsa görsün demek istiyorum..şuan tek isteğim bu ilaçların iyi gelmesi..

Neden içinizdeki aşk potansiyelini işinize ya da derslerinize verip bu sorundan sonsuza kadar kurtulmuyorsunuz? şakkıdı

-->İki adam vardı.. Aya bakarken biri bir daha ne zaman sevgilimle ay ışında dans edeceğim diye düşünürken diğeri acaba bir daha ne zaman aya çıkacağım diyordu.. (Erdal Demirkıran)

Tavuklar bir gün bir zıplama yarışması düzenlediler. Kim en yükseğe zıplarsa onu kraliçe ilan edeceklerdi. Davullu zurnalı bir açılış yaptılar. Kraliçe adayları geldi, halkın ve kralın huzurunda zıplamak üzere yerlerini aldılar. Her biri birbirinden şirin aptal tavuklar zıplamaya başladılar. Birincisi zıpladı, ikincisi zıpladı, üçüncüsü zıpladı… derken tüyleri kırmızıyı andıran pembemsi gagasıyla tüm horozların rüyalarını süsleyen Tavuk Yumbella zıplamak için ortaya geldi. Kralın kalbi yerinden fırlayacak gibi atmaya başladı. Kırmızı tüylü tavuk öyle bir zıpladı ki tavuklar alemi hayrete düştü. Herkes dehşete kapıldı. Kral kraliçesine kavuştu. 40 gün 40 gece süren bir düğün yaptılar. Yumbella herkese “Bak bak bak, nasılda zıplıyorum!” dedi. O günden sonra herkes Tavuk Yumbella’nın zıpladığı gibi zıplamaya çalıştı. Hep onun yediği gibi yediler böcekleri, sinekleri… Tavukların şahı ilan ettiler Tavuk Yumbella’yı.
Aynı anda, aynı atmosferde, aynı bölgede bir de kartal vardı ve onun gündeminde zıplamak diye bir şey yoktu. O direkt uçuyordu ve hiçbir kartal da onun uçmasına şaşırmıyordu.

arkadaşlar ben bişiii merak ediorum bunun çaresi yannzca piskolojik yardım almakmı yani neden onlar değiişmiyolar ben sabah kalkdıımda süpriz bi mesajla uyanmak istiyo olamazmıyım buda benm yapım neden hoşlandıım şeyleri yapmıyo çokmu zor niye ben değişiyorum sinirlendiim şeyleri yapmasn ben onun sinirlendiklerini yapmıorumki ayar oluorum ya:kızgın: bukdr çok sevmesem bazı şeler içinde hiç beklemezdim acaba değişrmi diye paranoyakda olmazdım BEN BÖYLE AŞKIN IZDIRABINA................. diorumÇok üzgünüm çoook Aşkm bitmedii sürece benm adamda bişileri anlamaddı sürece paranoyaklıa devam çnkü bu bana işledi artıkbenneyaptımki

galiba erkek arkadaşının seninle yeteri kadar ilgilenmediğinden dolayı onu kaybetmekten de korkuyorsun.
bir de onu seyrek görüyor olman-bu korku kıskançlığa itiyor olabilir.msn deki kızları silmeye çalışman,onu boğman ilişkinize ciddi zararlar verir bunun da farkındasın... onun seninle daha çok ilgilrnmrsi ve sevildiğini hissetmen bu kıskançlığını azaltacaktır bence...
erkek arkadaşını ne kadar çok kıskanan varmış okuyunca şaşırdım.

Back
X