aşk çıkmazı =/

minik_kaLp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
4
0
86
34
İstanbul
:uhm: merhaba öncelikle.. bugün üye oldum ve hemen derdimi paylaşmak istedim. umarım derdime bi çare bulurum
18 yaşındayım ve 1 yıldır süren bi ilişkim var. ama erkek arkadaşım şehir dışında yaşıyor. bu zamana kadar sadece 4 kere yüz yüze görüşebildik.yeni biriyle tanıştım ve dün sinemaya gitmiştik sadece ardakaş olarak ve gerçekten etkilenmemek imkansız biri. sabancı üni.de burslu okuyor odtü'de bi proje yarışmasında 3. olmuş vs. çok zeki aynı zamanda da çok efendi biri. bu zamana kadar karşımdakinde aradığım özelliklerin hepsi onda var. dün gece bana açıldı ve beni hayatına dahil etmek istedğini söyledi. bende hayatımda biri olduğunu ona ihanet edemeyeceğimi söyledim. bi yandan erkek arkadaşımdan ayrılmak istemiyorum çünkü çok seviyor ve çok bağlandı.. ayrılınca hayatının mahvolmasını istemiyorum. bi yandan da böyle birisinin karşıma çıkması ve bana teklifte bulunması kaçırılmaz bi fırsat. ne yapacağımı şaşırmş durumdayım :çok üzgünüm: düşüncelerinizi bekliyorum..

Güzel bir imtihana girmişsin canım ya gerçekten kötü ama erkeklerin başına aynısı gelse hayatının kadını için düşünmeden arkada kalanı fırsatı değerlendirler böyle çok kişi gördüm bağlı olan seven sonra hepimizi hayretlere düşünen işte biz kadınlar düşünüyoruz ama senin burada kalbine sorman gerek.
Sen sana açılan kişiyi seviyorsan eğer erkek arkadaşınla konuş.
Eğer tek mani olan şey şehir dışındaki kişinin seni çok sevmesi ise bu senin hayatına mani olamaz şimdi kimi çok sevdiğin değilde kimi nasıl istediğin önemli sevmek ayrı etkilenmek ayrı onu kafanda planla ha eğer bu etkilendiğin çocuksa bence durma hayatını tam aradığın biriyle devam ettir diğeri ise sen sağ ben selamet zaten doğru düzgün konuştuğunuzda yok nasıl bağlanıyor ki allah allah sen onunla konuş istemiyorum falan filan fazla duygusala giripte kendine dert etmene gerek yok bitanem

evt. çok karmaşık bi durum dünden beri kafam karışmış durumda. senden sonra kmseye aşık olamam hayatmda tek sen olcaksın flan diyodu hep. evlenmeyi bile düşünüyoduk çok iyi anlaşıyoruz kafa dengi vs. galiba en iyisi zamana bırakıp ötekiyle de arkadaş olarak kalmak.. çünkü biliyorm hayatı gerçekten mahvolcak. kendi mutluluğm için onun acı çekmesine göz yumamam :1no2:

Erkek arkadaşın seni çok seviyor çok bağlandı diye ayrılamıyorsun yani yoksa çoktan gözden çıkarmışsın da...

Demekki daha sana misilleme yapan olmamış ki neymiş birisi seni çok seviyor bağlanmış diye kendini borçlu hissediyorsun. İlginçsin gerçekten ne zamana kadar fedakarlık yapabilirsin. Sevmiyorsan ayrılacaksın daha fazla zaman geçip sana daha fazla bağlanıpta daha çok üzülmesini mi bekliyorsun?

üzüldüm canımm ama belki o sevdigin çocuk uzakta olduğu için sende yanındaki sana deger veren birinden etkilendiysen.
onu tanıomusun uzakta seni seven birisi gibi oda senin yanıbaşındayken sevicekmii
benim aşkım uzakta ve askerr
kıyamam onaa:(
kıymayın sevenler ....
gözlerim doldu gerçkten..
iyi düşün seveni üzme eger sende seviosannn.
beyenmek çok ayrı iyi ayırt et ..
inşlah herşey gönlünce olur.
inş uzaktaki sevdigin hiç üzülmez çok hassasım çünkü bende uzaktan sevenimmmm:1no2:

bence kendini düsünmelisin.. eger sevgilini seviyorsan elbetteki ayrilman zor olur, yani ayrilma derim.. ama ona cok asik degilsende birak derim.. ama bence bu genci daha yakindan tanii ondan sonra kararini ver..

Bir yılda 4 kere gördüğün birini sevdiğine eminmisin önce?:uhm:
Bana kalırsa duygularından emin değilsinki başka birinden etkilenebildin...
Duygularını iyi tahlil et derim. Sırf ayrılırsan karşındaki üzülecek diye düşünürsen
Sonunda üzülen yalnızca sen olursun....
:umursamaz:

:çok üzgünüm: kmseyi üzmek istemyorum ne kendimi ne de başkalarını. en iyisi zamana bırakmak sanırım. bi anlık hislerime kapılıp sonradan daha fazla üzmek ve üzülmek daha kötü gibi.. hem böylece duygularımdan da emin olur ona göre karar veririm.. belki de ötekinin başarıları beni etkilemiştir :( kim bilr.. ah ahh bu gönül işleri ne zormuş minik kalbime :çok üzgünüm:

ah be canım tamam çok zeki biri olabilir ama etkilenmek ayrı şey aşık olmak ayrı şey.Önce hangisi olduğuna karar ver bi.Sonuç ne olursa olsun değer mi bir yıllık ilişkini bitirmeye.O bir yıl içinde uzaktaki sevdiğin hiçmi mutlu etmedi seni,hiçmi beraber üzülmediniz,hiçmi çabalamadınız.Bugün onu bırakıp başkasına gidersen yarın öbürgün yine başkaları çıkacak karşına hep bi atlayış içinde mi olacaksın.Buna sen karar ver.....

evt. çok karmaşık bi durum dünden beri kafam karışmış durumda. senden sonra kmseye aşık olamam hayatmda tek sen olcaksın flan diyodu hep. evlenmeyi bile düşünüyoduk çok iyi anlaşıyoruz kafa dengi vs. galiba en iyisi zamana bırakıp ötekiyle de arkadaş olarak kalmak.. çünkü biliyorm hayatı gerçekten mahvolcak. kendi mutluluğm için onun acı çekmesine göz yumamam :1no2:

Zor bir durum ancak ; Bir insanın sevgisine saygı duyduğun için devam etmek hiç dürüstçe ?...Sende erkek arkadaşın gibi sevgiyle bağlıysan devam et,değilsen güzel bi dille kırıcı olmadan bitirebilirsin :) böyle bir durumda kafan karışıyorsa iç sesini dinle onun içinde kendin içinde en iyisine karar vermelisin...

Zor bir durum ancak ; Bir insanın sevgisine saygı duyduğun için devam etmek ne kadar dürüstçe ?...Sende erkek arkadaşın gibi sevgiyle bağlıysan devam et,değilsen güzel bi dille kırıcı olmadan bitirebilirsin :) böyle bir durumda kafan karışıyorsa iç sesini dinle onun içinde kendin içinde en iyisine karar vermelisin...

Sanırım senin erkek arkadaşın netten tanıdığın birisi 4 kez yüzyüze görüştüğünüze göre. Peki, o erkek arkadaşını gerçekten iyi tanıyormusun bak uygun şartlarda biriyle karşılaştığında acaba demeye başlamışsın bence o kadar da çok sevmiyorsun.

:uhm: merhaba öncelikle.. bugün üye oldum ve hemen derdimi paylaşmak istedim. umarım derdime bi çare bulurum
18 yaşındayım ve 1 yıldır süren bi ilişkim var. ama erkek arkadaşım şehir dışında yaşıyor. bu zamana kadar sadece 4 kere yüz yüze görüşebildik.yeni biriyle tanıştım ve dün sinemaya gitmiştik sadece ardakaş olarak ve gerçekten etkilenmemek imkansız biri. sabancı üni.de burslu okuyor odtü'de bi proje yarışmasında 3. olmuş vs. çok zeki aynı zamanda da çok efendi biri. bu zamana kadar karşımdakinde aradığım özelliklerin hepsi onda var. dün gece bana açıldı ve beni hayatına dahil etmek istedğini söyledi. bende hayatımda biri olduğunu ona ihanet edemeyeceğimi söyledim. bi yandan erkek arkadaşımdan ayrılmak istemiyorum çünkü çok seviyor ve çok bağlandı.. ayrılınca hayatının mahvolmasını istemiyorum. bi yandan da böyle birisinin karşıma çıkması ve bana teklifte bulunması kaçırılmaz bi fırsat. ne yapacağımı şaşırmş durumdayım :çok üzgünüm: düşüncelerinizi bekliyorum..

kaçırma o zaman :kahve:
hayatında biri varken bi yabancıyla sinemaya cafeye oraya buraya gidip msnde muhabbetler çeviren hatun benim gözümde zaten aldatmiştir sevdiğini şakkıdı
geriye bi tek dahili olarak bitmiş ilişkiyi harici olarak da bitirmek kalmış
geçmiş olsun zemuszemus

Erkek arkadaşınız varken başka birinden etkilenmeniz,zaten erkek arkadaşınızı gözden çıkardığınızın işareti
Siz zaten etkilenmek için uygun ortamlarda bulunmuşsunuz şahıstan
Sanırım buradan duymayı umduğunuz cevaplarlada vicdanınızı rahatlatmak istiyorsunuz.
Bitmiş birşey için biz ne diyebilirizki
Yenisiyle mutluluklar size

kaçırma o zaman :kahve:
hayatında biri varken bi yabancıyla sinemaya cafeye oraya buraya gidip msnde muhabbetler çeviren hatun benim gözümde zaten aldatmiştir sevdiğini şakkıdı
geriye bi tek dahili olarak bitmiş ilişkiyi harici olarak da bitirmek kalmış
geçmiş olsun zemuszemus

benim de ilk dikkatimi çeken yeni tanıştığın insanı FIRSAT olarak görmen.ve gurbaaya da katılıyorum.aynı fikirdeyim.benim hayatımda olan biri bir kızla başbaşa sinemaya felan gidemez.gidiyosa zaten olay bitmiştir görünüşte öle olmasa da.

sen zaten bu eski erkek arkadaşını sevmiyorsunki resmen acıyorsun..bide mantık şu gibi geldi bana 2 kuşuda elimde tutayım..kendin diyosun zaten zamana bırakıp diğerini tanımaya çalışacam die ki bu çok ayıp bişey:oklava:..tanıyıp kafana yatarsa eminim diğerini düşünmezsin bile..şimdi daha yeni tanıştığın kişiyi çok iyi tanımadığın için evet demiyorsun..ayrıca 1 yıllık ilişkin var ve sadece 4 kez görüştünüz ama ilişkiniz çok iyi gidiyor öylemi??ilginç:1closedeyes:

üzüldüm canımm ama belki o sevdigin çocuk uzakta olduğu için sende yanındaki sana deger veren birinden etkilendiysen.
onu tanıomusun uzakta seni seven birisi gibi oda senin yanıbaşındayken sevicekmii
benim aşkım uzakta ve askerr
kıyamam onaa:(
kıymayın sevenler ....
gözlerim doldu gerçkten..
iyi düşün seveni üzme eger sende seviosannn.
beyenmek çok ayrı iyi ayırt et ..
inşlah herşey gönlünce olur.
inş uzaktaki sevdigin hiç üzülmez çok hassasım çünkü bende uzaktan sevenimmmm:1no2:

evet haklısın galiba.. sevmek ayrı bişi beğenmek de ayrı.. sonuçta 1 yıllık bi geçmişimz var ben bir yıl boyunca hayatımda yer vermişsem ona demek ki onu seviyorum.. bazı arkadaşlar sormuş evet internetten tanışmıştık. ve haklısınız belki sevgilisi olan bi insanın görüşmesi yanlış olabilir ama dediğim gbi sadece dostça arkadaşça bi görüşmeydi.. sonucunda farklı şeyler olsa da.
belki de ötekinin başarıları beni etkiledi. her ne olursa olsun ben ayrılmicam iyice düşündüm.. :umursamaz: artık isterse arkadaş olarak devam ederiz istemezse de bidaha görüşmeyiz.. napalım.
iyi kötü yorumlarınız için çok teşekkürler herkese..opuyorumnanaktan

bence önce erkek arkadaşın oralarda senin yaptığın gibi başka biriyle görüşse ve o kişi onun aklını çelse sen ne hissederdin onu bi düşün.. kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapma.. insan seviyorsa eğer gerçekse sevgisi karşısına en dörtlük adam da çıksa gene de dönüp bakmaz! eğer sevmiyorsan da erkek arkadaşını da oyalama 1 gün ağlar 2 gün ağlar 3.gün anlar...
sen biri sana kıyamadığı için senle beraber olsun istersen sende onla devam et derim ben.. sevmek bu değil ya bu fırsat ama öbürü de iyi elimdeyasakkelime

Bir yılda 4 kere gördüğün birini sevdiğine eminmisin önce?:uhm:
Bana kalırsa duygularından emin değilsinki başka birinden etkilenebildin...
Duygularını iyi tahlil et derim. Sırf ayrılırsan karşındaki üzülecek diye düşünürsen
Sonunda üzülen yalnızca sen olursun....
:umursamaz:
ayenen ben de bu fikre katılıyorum 4 kez gördüğün birini sevemezsin sadece bi saplantı bir alışkanlık olabilir ya da o değer verdiği için sevdiğini sanıyorsun... kendini düşün fırsatları kaçırma görüşmeden telefonda aşk olmuyor .. bunu ben çok iyi bilenlerdenim

Back
X