Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri,benim çok şu günlerde canımı sıkan birşey var.Kimseye içimi açıp da anlatamıyorum.. Bana yardım edinn .. Aşk acısının tam orta yerindeyim.. Okulların acılmasıyla malum dersler de başladı.Ve bizim üniversitede bu yıl karma sınıflar oldu.Butun herkesin yeri değişti derken geçen yıl hiç dikkatimi çekmeyen bir çocuk bu yıl sempatik sıcak tavırlarıyla benı adeta buyuledi.Ve bu bizim sınıfa gelen ıkı arkadaş çok samımı kankalar.Ben bu çocuga koru korune baglandım.Ama ortada soyle bır durum vardı cocugun arkadaşı da sürekli bana ilgi gösteriyor ve şimdi de olduğu gibi mesajlar atıyor falan derken benim sınıftaki kız arkadaşım hoşlandığım çocuga kendi kız arkadaşını ayarladı 1 hafta önce.Ama ben kıza bu durumu anlatamadım çünkü fazla tanısmıyorduk burda karma sınıftan geldi.Onların şimdi 1 haftalık güzel bir ilişkisi olduğunu duydum.Tabi kızı da tanımıyorum ben.Ve bunun üstüne benim hoslanmadığım fakat benden hoşlanan çocuk sürekli mesajlar atıyor.Ve biz aynı arkadaş grubu içindeyiz.Ne yapmam gereklı ? acaba hoşlandığım çocuk da arkadaşı benden hoşlandı diye mi benden umudu kesti? çünkü birbirimize bakışlarımız bile farklı.çok değişik yani anlatamam burada.Ve çocuk o kızı da surekli anlatıyor daha sonra da sınıftakı ona ayarlayan kızda dün bana dedi.ıste bızım kı benım arkadaşıma senı sevıyorum demiş.kız da işte aradıgı eşi bulduğunu söylemiş falan.işler iyice sarpa sarıyor.Ne yapacağım bilemedim

Son düzenleme: