aşk değil sevgi, şefkat ve dürüstlük

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
aşkı sisli bir havaya benzetiyorum. Sis nasil yavas yavas azalirken hersey gorunur hale gelierse, askbittiginde de karsimizdaki insani her yonuyle gormeye baslariz. Asikken kotu huylari bile severiz ama ask bittiginde anlariz ki aslinda o insani biraz da kafamizda yaratmisizdir. Asik oldugumuz kisi, gercek kendisiyle, kafamizda idealize ettigimiz o adamin karisimidir aslinda.

Ben diyorum ki evlenirken kriter ne kadar asik oldugum degil, onun beni ne kadar cok sevdigi, ne kadar durust ve sefkatli oldugudur. Daha pekcok ozellik bulunmali ancak bunlar basta gelenler.

Aski bulmak zordur, aski yasamak dunyadaki en guzel seylerden biridir ve herkes bunu yasamalidir ama is evlilige gelince ask yoksa ama daha kalici ve guzel seyler varsa sanki ask olmasa da olur gibime geliyor, hatta o insani objektif degerlendirebilmek icin ask olmasa daha mi iyi acaba ne dersiniz?

Aşkın gözü kördür derler evet... görmezsin kötü huylarını yada batmaz sana onlar aşıksınya....

peki aşk olmayınca yani sadece sevgi şefkat dürüstlük saygı karşı tarafın seni sevmesinden emin olma belkide başkasının seni o derece sevemiyeceğinden emin olduğun bir sevgi ama aşk yok senin tarafında böyle bir evlilikmidir doğru olan yoksa sadece aşk dolu bir evlilik midir doğru olan.....

tamam seviyosun ama o tutkulu aşk yok....

ben oncelerı derdımkı
aılemın gonlune gore olsun benı sevsın bende sole begenırsem yanı gorucu usulu bı evlılık derdım
demekkı askı tatmamısım ozaman sımdı oyle dusunmuyorum
once asık olmalıyım
tmm karsıdakı ınsanda sevgı hosgoru fedakarlık benı sevmesı cok onemlı
ama sadece o ıyı bırı dıye olmuyomus megerse benımde onu sevmem lazım
sevmekten ote gozlerımın kor olması lazım
asksız olmaz
belkı kısmet bu ısler bazen bakıyorum hop dıye evlenıyolar asıkmısın evt asıgım
yanı cok gorecelı bı secım bu
ama ask olmalı

Back
X