Görmemiştir, hemen gelmiyor arkadaş istekleri.Kızlar düşüncenizi almak için yazıyorum bunları, tatlı bi dert olsa gerek bendeki :)
3 hafta önce instagramda biriyle yolum kesişti. Aynı üniversite aynı bölüm benim 3 dönem üstüm şuan öğretmen kendileri ve ben de bu sene mezun olucam. Birbirimizin fotoğrafını beğeniyoruz buraya kadar sıkıntı yok herşey güzel. Ve ben sanırım bi hata yapıp onu fake bir adresten ekledim biraz konuştuk ve sohbetimi çok sevdi, ki fotografım yok kendim hakkında bilgi yok sadece onu tanımaya çalıştım ve biraz da olsa açtı kendini bana, tanıdıkça daha çok içime sindi çünkü çok yakın hissettim kendime.
Biraz önce kendi adresimden ekledim ama kabul etmedi, ben ekledikten 3 dk sonra çıktı, görmüş olması lazım benim eklediğimi ama kabul etmedi bu çok düşündürdü ve üzdü beni neden kabul etmez bi erkek ?
Hadi etti diyelim, fake adresten konuşan ben artık gerçek kimliğimle konuşacağım ama ya tanırsa derse o sen misin diye, veya konuşmak istemezse çünkü fake adresteki kız daha samimi gelmişse ona..
Ne yapacağımı bilmiyorum farklı bakış açısı olsun diye bu konuyu açtım, samimi düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, onu kazanmak istiyorum, fake adresteki benden de sogutmak istiyorum
Görmemiştir, hemen gelmiyor arkadaş istekleri.
Kabul ederse yazım tarzınıza, konuşmanıza dikkat edin, anlamasın.
Fake adresten erkek ekleyin, emin olun duvarınıza hemen, beni eklemişsin tanışalım diye yorum yapacaklardır.
Siz de laubali konuşun bu erkeklerle.
Bunları görünce, ben erkek olsam soğurdum şahsen.
Gerçek hesabınızdan da muhabbete girin.
Fake hesabınızda nasıl rahatsanız öyle rahat olun sohbete girerken, muhabbet sarsın yani.
Görmemiştir, hemen gelmiyor arkadaş istekleri.
Kabul ederse yazım tarzınıza, konuşmanıza dikkat edin, anlamasın.
Fake adresten erkek ekleyin, emin olun duvarınıza hemen, beni eklemişsin tanışalım diye yorum yapacaklardır.
Siz de laubali konuşun bu erkeklerle.
Bunları görünce, ben erkek olsam soğurdum şahsen.
Gerçek hesabınızdan da muhabbete girin.
Fake hesabınızda nasıl rahatsanız öyle rahat olun sohbete girerken, muhabbet sarsın yani.
Hemen kapatırasam anlama ihtimali olabilir bu nedenle ordan da biraz konusucam ama soguk biçimde, kötü mu olur ?Keske o fake adresini acmasaydiniz.ama madem bunu yaptiniz o hesabi hemen kapatın.ve eger sizinle konusmak istiyorsa zaten arkadaslik isteginizi kabul eder.neticede resmi olmayan birini kabul etmis..
Hiç tanımadığı etmediği birini bile kabul edip ekleyip, bir de üstüne kendi hakkında bilgi veriyorsa seni de kabul etme yüzdesi yüksek ama öğrecimsin okuldansın vs ayaklarıda yapabilir
Hemen kapatırasam anlama ihtimali olabilir bu nedenle ordan da biraz konusucam ama soguk biçimde, kötü mu olur ?
Fake adres olayı çok yanlış olmuş. madem kendi hesabınla ekleyecektin neden fake adres olayına girdin ki?
bence bir süre bekle kendi hesabınla konuşma. diğer hesapla da konuşma. o bir şey yazarsa fake adresine yoğunum de geçiştir.
olaylar soğuduktan sonra kendi hesabınla konuşmayı denersin.zaten instagram da fotoğraf beğeniyorsanız facete de kabul eder.
Tabi fazla yazma fake adresinden kisa ve oz cevaplar verki sıkılsın.ama bide su var ki resmi olmayan hic tanimadigi birine kendisini acmasi ne derece hoş?
Hayatında biri yok çünkü ve insan yeni birilerini tanımak sohbet etmek isteyebilir bana göre, zaten fake adresten konuşma biçimi de çok tatlı hani şu yok kadın-erkek sohbeti veya asılma, cinsel yöne konuyu çekme bunlar yok. Sorularıma cevap verdi tam bi beyefendi gibi konuştu bu etkiledi beni zaten, hayatında biri olup bunu yapsa tamam hemen bitirirdim.
Fake hesapla eklenince genellikle kesin tanıdığım biri beni deniyor şeklinde düşünülüyor. Ama kendini açması biraz şüpheli. Keşke hemen eklemeseydiniz kendi hesabınızdan.
Hic güvenilir birine benzemiyor.
Adam fake oldugunu nasil anlamadi bende onu anlamadim. Foto yok, paylasim yok, ortak arkadas yok. Insan bi düsünür nerden isinlandi bu hesap diye. Demek ki önem bile vermiyor kim olduguna, kadin olsun yeter düsüncesi.Acikcasi ben böyle birini tanimaya calismazdim artik. Ha bakardim diger kizlarla arasi nasil, bi ekliyim de bakayim derdim. Sonra baktim pas vermiyo kendi kimligimle ulasmaya calisirdim. Ama sohbete basliyosa vazgecerdim... Daldan dala atliyan tiplere benziyor
Instagramda kim ekledi peki? Ve kim baslatti resim begenme isini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?