- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
Selam kızlar 27 yaşındayım 4. Yılına giren ve bitmeye yüz tutan aşka inancımı yitirdiğim ilişki içindeyim . Aşkı yaşadıkça anlıyorum şarkıları bi ilişki düşünün birbirinizi çok seviyorsunuz cinsel olarak inanılmaz bi çekim var ama ayrı şehirlerde olmanın getirdiği sıkıntılar yaşıyorsunuz. Tahammül bitmiş hep bi ters sorular normal hal hatır için bile olsa sorulan sorulara tahammülsüzlük vs . Karşı taraf okadr bencil ki yaptığım fedakarlıkları görmüyor çözelim sorunları karşılıklı özverili olalım diyorum yok ben buyum şöyle düşün böyle yap yoksa olmaz vs diyen erkek. İki gün önce bana aşk herşeyi affeder diyen adam beni barışmaya ikna eden arayı yumuşatmaya çalışan salı günü gelmek için can atan salı olur mu sevgilim diyen adam bana bugün yok olmuyor gelmeye gerek yok dostane senle yine görüşürüm diyor yıpranan benim önce çözme gitmeyi seçen benim anlamıyorum cümlelerimi bile toparlayamadım kafası karışık aslında benimde yani severek ayrılan var mı böyle yürümez dimi bir gün ya bir gün üstüne gideyim bakayım ne olacak tepkisi dedim iki gündür aşk böceği olan adam bakayım hala beni kazanmak için uğraşacak mı yok bir gün üstüne gittim dayanamadı off neyse kızlar ya yazayım rahatlarım dedim de öyle işte