Aşk karmaşası (Burç yardımı)

tokio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
10
0
1
30
23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.

Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?

23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silerse geri dönüşü yoktur diyor.

Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?
Alamazsın
Ben de terazi burcuyum

Bence olayi burclara baglama. Eger oyle dediyse oyle kabul et.

Birde hep kotu kisilere denk geldin diye eskiyi kurcalayip bir umut cubugu olarak gorme. İlla bir sevgilinin olmasina gerek yok. İlk once kendin ile mutlu musun? Barisik misin? Baskasina ihtiyac duymacak derece de kendini seviyor sayiyor musun? Bunlari sor. Kendi hayatini duzene sokarsan daha iyilerinle karsilasirsin zaten.

Bence olayi burclara baglama. Eger oyle dediyse oyle kabul et.

Birde hep kotu kisilere denk geldin diye eskiyi kurcalayip bir umut cubugu olarak gorme. İlla bir sevgilinin olmasina gerek yok. İlk once kendin ile mutlu musun? Barisik misin? Baskasina ihtiyac duymacak derece de kendini seviyor sayiyor musun? Bunlari sor. Kendi hayatini duzene sokarsan daha iyilerinle karsilasirsin zaten.
4 sene önce bu kişi beni sürekli mutlu etmeye çalıştı, çabaladı , bunlar geliyor aklıma ,evlilikle ilgili konuşuyordu. Şimdi değişmiş içine kapanık ve çapkınlık yaptıgını düşünüyorum.Kızlarla çok samimi.

4 sene önce bu kişi beni sürekli mutlu etmeye çalıştı, çabaladı , bunlar geliyor aklıma ,evlilikle ilgili konuşuyordu. Şimdi değişmiş içine kapanık ve çapkınlık yaptıgını düşünüyorum.Kızlarla çok samimi.

Capkinlik yaptigini dusunuyorsan ne isin var onunla madem

Burç mantığıyla kimsenin gönlünü falan alamazsın. Yani düşün 12 tane burç var, milyonlarca insan sırf bu 12 burcun özelliklerine mi göre hareket ediyor sence mantığın alıyor mu? Benim klasik burcum, yükselen burcum, ay burcumun üçü de aynı ama inan 1-2 özelliğini anca taşıyorum, o da herkese uyabilecek özellikleri. Burca göre hareket edersen üzülürsün. Konuya gelince de sen muhtemelen boşluktasın, hayatında kimse yok. Sırayla düşünüyorsun "Haa şu çocuk iyi gibiydi" falan diye ama 4 sene olmuş be canımcım yani herkes önüne yoluna bakıyor. Adam da istemediğini beyan etmiş zaten, 4 sene içinde neler değişiyor, seni de eskisi gibi çekici bulmuyor olabilir. Senin de önüne bakman en mantıklısı.

İii de adam size 4 sene önce demiş. Siz 4 sene başka alemlerde takılmışsınız sonra aaa bu adam beni seviyodu diyip geri gelmişsin.

Burçlarla ilişkileri bağdaştırmak çok saçma. x-y tarih aralığında doğan herkesin karakteri,ilişki yaşama şekli,hayata bakışı vs... aynı olsaydı nüfus cüzdanımıza ekbilgi olarak ekletilirdi değil mi ?
İlişki durumunuza gelince bir kere olmamışsa vardır bir hikmeti,önünüzdeki maçlara bakın bence.

*Başıma bir şey gelmeyecekse ben de Kova Burcuyum.

4 sene önce bunalımdaydım ve karşımdaki kişiyi tanımıyordum. Şu son 8 ayda iyice tanımaya başladım ve içim ısındı etkileyici buldum. Burçlara inanan biriyim . Sizden tavsiye bekliyorum arkadaslar.

23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.

Baştan söylemiş aklına eski günler gelmesin diye. Umutlanma diye.
Burçlarla gönlünü almak biraz alakasız.
Yani yolunuza bakın bence.

Burçla alakası yok ama yine de gönlün olsun .
Başaklar bir kere sildimi siler . Eski duygularını hayatta hissettiremezsin . Arkadaş diyor sa arkadaştır . Başka anlam çıkarmaya çalışırsan senden tamamen uzaklaşır canım

terazi erkegi icin ugrasmaya degmez

Burçla alakası yok ama yine de gönlün olsun .
Başaklar bir kere sildimi siler . Eski duygularını hayatta hissettiremezsin . Arkadaş diyor sa arkadaştır . Başka anlam çıkarmaya çalışırsan senden tamamen uzaklaşır canım
Burçlardan anlayan birine daha sormustum o da basaklar bir kere silerse geri dönüşü olmaz demişti .Hiç mi yok bir geri dönüşü ?

Ben de basak burcuyum bir insanı sildigim
Akrep ve başak zordur
Akrep ve başak harikadır ama başak sildiyse silmiştir hiç şansın yok... Yükselen başak ana burç başak kendimden biliyorum :)

Back
X