• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk kırıntısı...

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.456
448
Merhaba k.k bayanlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
edit:

Bu cümleler sarf ederse ne düşünürsünüz.

"Ben aşkın azıyla yetinemiyorum. açıklama şöyle şebnem ferahın şarkısı...."Aşk kırıntılarıyla doymaktansa tek başıma aç kalmayı tercih edenlerdenim..."
"

Birileri beni durdursun artık. Artık onunla görüşmek istemiyorum.

Son düzenleme:
aslında bu konu benim önceden attığım msj üzerine sadece bir msj karşılığında benim söylediğim "ben anlamam gerekeni anladım" demem üzerine söylendi.

yani beyfendi yıllar önce çok sevmiş birini sonra kimseye bağlanamamış. bana karşı ilgilisini olduğu belli ediyor fakat korktuğunu yaklaşamadığı açıklıyor aylar önce...sonrada ben ne sorduysam cevaplıyor.

tamam diyorum seni anladım. sonrada ne biliyim bende istiyorum ama falan felan ... sonrası yok
Edit: onu çeken ne halen çözemedim.?
mantığım yapma diyor ama düşüncelerim sor öğren diyor. o yüzden kafamı takılan şeyleri anlatıyorum, sıkıntım olduğunda paylaşıyorum, canım sıkıldığında sohbet ediyorum. yani tamamen arkadaş olmak hoşuma gidiyor onunla. ama diyorum ben çok fazla msj atıyoum yapma diyorum kendime bir bakıyorum o bana msj atmış.

Son düzenleme:
Birileri beni durdursun artık ben bu konuyu kapatmak istiyorum vazgeçiyim artık ondan mafoldumben

yıllar önce birini sevmiş sonra da kimseye bağlanamamışsa bu senin problemin değil...tamam arkadaş olarak yakın görüp onu dinleyebilirsin...bazen insan ruh ikizini bulur...onunla sohbet etmekten alıkoyamaz kendini..ama illaki özel hisler beslemeyebilir...bana nedense sanki bunalımlı bir tipmiş gibi geldi bu adam...korkup yaklaşamama olayını hoş göremiyorum nedense...belkide yıllardır hasret kalmıştır eski kopamadığı işilkisi gibi bi ilişkiye...sende o ışığı görmüştür...ama bence geçmişe dönük olaylar üzerinde fazlaca kafa yoruyor.....o yüzden tutunacak dal arıyorsa ya da ne bilim yaslanacak omuz falan boşver derim...başkası teselli etsin

Son düzenleme:
Ona kendini değerli hissettiriyorsunuz, ilginiz ve yakınlığınız hoşuna gidiyor. Onun da istediği ciddi bir ilişki, ciddi bir adım olmadığı için aranızdaki mesafeyi koruyamadığı anlarda kendini geri çekerek aklınızı karıştırmaya çalışıyor.

Hem karnı doysun hem pastası dursun istiyor, hem ilgilenin hem de onun istediğinden daha yakınına yaklaşmayın istiyor. Ne yardan geçiyor ne serden, bu da sizi bunaltmış... Kim olsa bunalır... Sıkıcı bir durum...

Kim ister ki yoruma açık hallerde "şifre çözücü" kullanmayı... Allah kafası karışık olmayan, net, sağlam, sağlıklı insanlarla karşılaştırsın... :ecrin_bebek:

yıllar önce birini sevmiş sonra da kimseye bağlanamamışsa bu senin problemin değil...tamam arkadaş olarak yakın görüp onu dinleyebilirsin...bazen insan ruh ikizini bulur...onunla sohbet etmekten alıkoyamaz kendini..ama illaki özel hisler beslemeyebilir...bana nedense sanki bunalımlı bir tipmiş gibi geldi bu adam...korkup yaklaşamama olayını hoş göremiyorum nedense...belkide yıllardır hasret kalmıştır eski kopamadığı işilkisi gibi bi ilişkiye...sende o ışığı görmüştür...ama bence geçmişe dönük olaylar üzerinde fazlaca kafa yoruyor.....o yüzden tutunacak dal arıyorsa ya da ne bilim yaslanacak omuz falan boşver derim...başkası teselli etsin

teşekkür edrim yorum için. Haklısınız bende öyle hissediyorum. Bırakmak düşünmek istemiyorum ama yapamıyorum :sinifsinif:.
Evet bir ara bende bunalıma girdiğini felan düşündüm. O zaman şehir değişikliği ihtimali vardı fakat bu iptal oldu. Sonra buraya iş için gelip gitti sonra hastalandı .soğuk algınlığıydı sonra uyku hastalığına döndü.. 2 hafta boyunca düzelemedi. hastalığını çözemedim sadece yorgunluk isteksizlik vs. uyku ihtiyacı sürekli bana öyle dedi. bende korkmuştum acaba benim yüzümden mi diye.
eski sevgili meselesi sadece takıntı haline gelmiş.4 sene önceydi dedi. yeni biten birşey değil ki.... başkaları girmiş hayatına mutlu olamamış falan felan. benneyaptımki

teşekkür edrim yorum için. Haklısınız bende öyle hissediyorum. Bırakmak düşünmek istemiyorum ama yapamıyorum :sinifsinif:.
Evet bir ara bende bunalıma girdiğini felan düşündüm. O zaman şehir değişikliği ihtimali vardı fakat bu iptal oldu. Sonra buraya iş için gelip gitti sonra hastalandı .soğuk algınlığıydı sonra uyku hastalığına döndü.. 2 hafta boyunca düzelemedi. hastalığını çözemedim sadece yorgunluk isteksizlik vs. uyku ihtiyacı sürekli bana öyle dedi. bende korkmuştum acaba benim yüzümden mi diye.
eski sevgili meselesi sadece takıntı haline gelmiş.4 sene önceydi dedi. yeni biten birşey değil ki.... başkaları girmiş hayatına mutlu olamamış falan felan. benneyaptımki

rica ederim canım...
uyku hastalığı deyince aklıma depresyon geldi..depresyon demeyim de hani insan böyle bazen olumsuz bir olayla başedemediğinde yoğun duygular hissedeceği kötü bir olayla karşılaştığında sürekli uyumak ister..yorgun olur vs...hüzünlendiğinde bu şekilde yorgunluk tepkisi veren arkadaşlarım olmuştu onları hatırlattı... Bi nevi düşünce yorgunluğu gibi bişi..
ya sanırım biraz zor biri bu kişi...karmaşık biri gibi...aşık olmayı birileriyle ilişkiye başlayıp yeni bir sayfa açmayı istiyor olabilir...ben bazı konularda biraz sanırım geniş bakamıyorum...yani bir insanın geçmişinde yaşamış olduklarını üstü kapalı anlatması iyi birşey olabilir dürüstlük adına...ama diğer yandan sizinle konuşurken anladığım kadarıyla bişeyler de hissediyor size karşı...o yüzden sevgilisi olmasını düşündüğü biriyle (sizinle) geçmişinden konuşmak (başkası girmiş hayatına ama mutlu olamamış) çok da hoş değil...sizinle de böyle bir ilişkiye girip ardından sizi de takıntı haline getirebilecek potansiyeli varsa ilerde size düşünce açısından rahatsızlık verebilir...
şu an ona odaklandığınız için bırakmak istememeniz elinizden gelmeden kendinizi onu düşünürken bulmanız gayet normal...böyle durumlarda insan ha deyince bırakamıyor..ya da vazgeçemiyor...daha az düşünmeye çalışabilirseniz zihninizin durulduğunu ve aslında herşeyin çok daha net olduğunu görebilirsiniz...herşey zamanla olması gerektiği gibi olur...birşey olacaksa gerçekten de önüne geçilemiyor...o yüzden ruhunuz ferah olsun...

Son düzenleme:
rica ederim canım...
uyku hastalığı deyince aklıma depresyon geldi..depresyon demeyim de hani insan böyle bazen olumsuz bir olayla başedemediğinde yoğun duygular hissedeceği kötü bir olayla karşılaştığında sürekli uyumak ister..yorgun olur vs...hüzünlendiğinde bu şekilde yorgunluk tepkisi veren arkadaşlarım olmuştu onları hatırlattı... Bi nevi düşünce yorgunluğu gibi bişi..
ya sanırım biraz zor biri bu kişi...karmaşık biri gibi...aşık olmayı birileriyle ilişkiye başlayıp yeni bir sayfa açmayı istiyor olabilir...ben bazı konularda biraz sanırım geniş bakamıyorum...yani bir insanın geçmişinde yaşamış olduklarını üstü kapalı anlatması iyi birşey olabilir dürüstlük adına...ama diğer yandan sizinle konuşurken anladığım kadarıyla bişeyler de hissediyor size karşı...o yüzden sevgilisi olmasını düşündüğü biriyle (sizinle) geçmişinden konuşmak (başkası girmiş hayatına ama mutlu olamamış) çok da hoş değil...sizinle de böyle bir ilişkiye girip ardından sizi de takıntı haline getirebilecek potansiyeli varsa ilerde size düşünce açısından rahatsızlık verebilir...
şu an ona odaklandığınız için bırakmak istememeniz elinizden gelmeden kendinizi onu düşünürken bulmanız gayet normal...böyle durumlarda insan ha deyince bırakamıyor..ya da vazgeçemiyor...daha az düşünmeye çalışabilirseniz zihninizin durulduğunu ve aslında herşeyin çok daha net olduğunu görebilirsiniz...herşey zamanla olması gerektiği gibi olur...birşey olacaksa gerçekten de önüne geçilemiyor...o yüzden ruhunuz ferah olsun...

haklısınız bu düşüncelerden uzak durmam lazım. bakalım oda zamanla olacak inşallah.

Ona kendini değerli hissettiriyorsunuz, ilginiz ve yakınlığınız hoşuna gidiyor. Onun da istediği ciddi bir ilişki, ciddi bir adım olmadığı için aranızdaki mesafeyi koruyamadığı anlarda kendini geri çekerek aklınızı karıştırmaya çalışıyor.

Hem karnı doysun hem pastası dursun istiyor, hem ilgilenin hem de onun istediğinden daha yakınına yaklaşmayın istiyor. Ne yardan geçiyor ne serden, bu da sizi bunaltmış... Kim olsa bunalır... Sıkıcı bir durum...

Kim ister ki yoruma açık hallerde "şifre çözücü" kullanmayı... Allah kafası karışık olmayan, net, sağlam, sağlıklı insanlarla karşılaştırsın... :ecrin_bebek:

Teşekkür ederim yorumunuz için...
nette problem vardı o yüzden biraz aksamalı oldu.
şifre çözücü istiyorum :D
Düşüncelerim durulsun inşallah hayırlısı olsun başak birşey istemiyorum :Saruboceq:

Umutlu;_ol ... öyle yapıyor. Kapıyı giderken arkasından kapatması gerekirken kapatmıyor çoğu durumda kapı eşiğinde bekliyor.ne çıkıp gidiyor ne de geri hamle yapıyor. sadece durup bekliyor.

"Ben kendimi gülün dibinde buldum" türküsü şaşırdım. ayda 1 kera şarkı paylaşır oda bu. çok efkarlı beyfendi :S...tövbe tövbe.. profilde en son bu şarkı var :(..... kuru bir sevgiymiş sözlerine takıldım...anladım çok duygu yüklüsün de ... sorarlar insana sen ne verdin ne katttın da ne bekliyorsun benden...çok tezat bir durum yok ama... ben seviyorum, o aşıkmış sanki benimki kuru bir sevgiymiş :S

ben ona ben aşka inanmam dedim ya . oda aşıkmış sanırım. aşk gelip geçicidir önemli olan sevgidir diyorum oda bu şekide türkü paylaşıyor.
burdaki dengesizlik ne çözemedim :S

sen kılını bile kıpırdatma sonrada .. tövbe tövebe....

oğlum hakketen sen delisin sana fazla söze hacet yok..
neyse konuyu son cümlelerimi ekleyim içim rahat etsin :)))

:) hayatında biri var demek bay odun. allah akıl versin sana başka söze ne hacet. Allah aklını başka yere koymamış senin ama ... sen nedense başka tarafa kaçırmışsın o ufacık beynini ... ukalaaa dümbeleği. daha 1-2 hafta önce neler söyledin şimdide 1 aydır düzgün giden bir ilişkim var diyebiliyorsun... sen bir odunsun başka bir şey değil...

Bu konunun sonu için yazıyorum. Bay odun Tek dua benim gözümün yaşı bir damla aktı ya senin yüzünden Allah şu an dualarımı kabul olmasını istiyorum. İlk defa birine böyle dua edicem.

Allahım senin affına sığınıyorum. Tamemen herkese iyi dileklerde bulundum ama iyilikten maraz doğuyor Allahım bir kez daha kabul et. Bu insan olarak tanımladığın yaratık kişi, beni ağlattı ya şimdiye kadar kimsenin ağını almamışmış güyya ... bir bencil o. Bundan sonra mutlu olucam demiş. birisi hayatına girinceye kadar yaptığın numaraları bir ben bir de Allah biliyor. İlk defa diliyorum ki bu günden sonra bana gözyaşı ve acı çektirdiğin kadar acı çek ve mutlu olama. Mutluluklar diledim ilk önce ama şimdi mutlu olmamanı tüm kalbimle diliyorum.

Bundan 1 sene sonra mutlu olabilirsin ama şu anda mutlu olamayasın. bana söylediğin ikimizin için dua ediyorum . Tam 2 ay önce bekle beni der gibi yazılar yazdın. Şimdide benim hayatımda biri var 1 aydır diyebiliyorsun ve sen mutluğuma engel oluyorsun diyebiliyorsun.. Yazık sana valla yazık.. Allah bilidği gibi yapsın seni.

Son düzenleme:
Back
X