Aşk konusunda sözler yazabilir misiniz kızlar?

beaty

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
12
0
6
İstanbul
Kızlar aşk konusunda sözler yazmanızı rica ediyorum acil lazım. Yada daha çok makale şeklinde de olabilir. Bildikleriniz veya bildiğiniz siteler varsa yazabilir misiniz. Birine göndermem gerekiyor da aklıma ne yazabilecek ne de bulabilecek bir site gelmedi. En son çare
en güzel aşk sözleri bulabileceğim site olarak ve yardım alabileceğim bu forum geldi. Umarım yardımcı olursunuz.Şimdiden Teşekkürler

Belki de sadece uzaktan yaşamalıyız aşklarımızı. Kalan sevgimizi de yok etmemek için bunu yapmalıyız. Birşeyi daha iyi yapmak için uğraştıkça, daha da batırıyoruz. Çırpındıkça dibe vuruyoruz. Ne kadar seversek sevelim. Mutlaka bir sorun çıkıyor karşımıza. Ya kıskançlık, ya gurur, ya da inat bizleri yok ediyor. Belki bunlar gerekli yere, belki de gereksiz. Ama kalpler kırıldıktan sonra ne önemi var bunların. Kalp bir defa kırıldı mı bir daha düzelmez. Çünkü yaşanan hiç birşeyi unutmaz kalp. Belki siz unutturduğunuzu sanırsınız ama o asla unutmaz. O yüzden dikkat edelim. Gerektiğinde uzak kalmasını bilelim. Bedenler uzak kaldı diye duygular da uzak kalacak değil. Onları ne kadar uzak olursanız olun koparamazsınız.

Çünkü; duyguları mesafeler değil bizler yok ederiz.

seni tüm o bildiğin türk filmlerindeki aşk seneryolarıyla başbaşa bırakıyorum. Öyle bir dünya yaratmıştımki senden, o dünyanın durmasının mümkünü yok sanmıştım, meğer öyle kolaymışki, dahası öyle kolaylaştırdınki. Güvendiğim dev adam!! Şimdi bir cücesin gözümde. Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende. Bundan sonra yokum, hiç aramayacağım merak etme, ve hep senin sızlayan vicdanın olarak kalacağım. Yokluğumla iyi geçinmeye bak, çünkü vicdanın seni asla rahat bırakmayacak.

( TATLIM AŞK AMA AYRILIKMI OZLEMMI NEFRETMI NEYLE ILGILI BİŞİ ISTIYORSUN ?)

şiir yazarım :)

her özlemin sonunda göz yaşları sel olur gider
Yoksul köklerinde ağaçların
dilencilik yapar çiçekler
Her toprak bir ağaç uğruna ağlar
Her toprak özler suyu
su gizler içindeki yürekleri
toprağın dudağından döküldükçe
acı verir
acı verdikçe her yaprak sararır
Her toprak özler güneşi
Güneş gizler içindeki ateşi
Ta ki bir yaz günü gelene dek
Her kış ağlar güneş için

Her özlemin sonunda göz yaşları sel olur gider ...

Back
X