aşk mi aci mi?

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
113
- Yurtdışı
kizlar konuya nasil ba$lasam bilemiyorum, çok uzun hikayemi özetleyecegim...

ben 13-14 ya$indayken, hayatimda ilk defa a$ik oldum, gerçekten masumca, orta okuldaydim o benden bir üst siniftaydi,
hep ben ona bakiyordum, onunda bana baktigini saniyordum o zamanlar, ama $u anda bilmiyorum belkide kendi görmek istedigim gibi gördüm,
bilemiyorum, onunla hiç konu$madim sonra ayri liselere gittik falan filan derken, ben onu yilda bir kaç kere gördüm ama hep sevdim,
eskisi kadar sevmesemde yinede sevdim, hiçbir erkege bakmadim yüz vermedim, hiçbiriyle çikmadim, ondan soguduysamda tam olarak unutmadim,
zatende yilda bir görüyordum dediysem öyle dakikalarca degilde, mesela sokaktan geçerken uzaktan görüyordum, 8 yil boyu böyle sürdü,
taaki bu seneye kadar, mayis ayindan beri 7 kere gördüm ve tekrardan içimdeki küller alevlendi ve ben deliler gibi a$ik oldum :43:
zaten her gördümden tekrar tekrar a$ik oluyordum, ama bu sefer tam a$ik oldum, geçen hafta gördüm onu markette,
ayni dizilerdeki gibi elim ayagim titredi ne yapacagimi bilemedim, elimde ali$ veri$ arabasi vardi gittim ba$kasina çarptim ve oda
bana bakti (ki bakmamak mümkün degildi bayagi ses çikti) ve göz göze geldik, ve ben o gece sabahladim hiç uyumadim,
ve nedense o günden beri sürekli $arki dinleyip aglamak istiyorum, okulda bile ders sirasinda birden bire aglamak istiyorum aklimdan çikmiyor,
ne yapacagim ben kizlar? ben hayatta onunla konu$amam itiraf edemem, zaten öyle konu$acak zaman olmuyorki dedigim gibi yolda sokakta
görüyorum hepte uzak mesafeden yolda çeviripte diyemem ya, ama resmen aci çekiyorum, siz olsaydiniz ne yapardiniz?

bazen diyorumki, demekki kaderim bu, evlenecegim erkek o olsaydi illaki kar$ima geçerdi diyorum, ama bazende diyorumki neden bunca yil belki sadece 7 kere gördüm fakat neden 4-5 aydir 7 kere gördüm, neden yollarim onunla kesi$meye ba$ladi? sonrada hayal kuruyorum diyorum, hep rüyamda görüyorum, hep konu$uyoruz bana gülümsüyor...

psikolojim bozulacak diye korkuyorum o kadar mutsuz ve durgunumki, nerdeyse depresiyona gircem, dertle$ip rahatlamak istedim, saat kaç oldu ama ne uyku düzenim kaldi nede morelim...

tatlımsın ya valla cok ıcten ve duygulu yazmıssın okurken hem uzuldum hem sevındım kızımız asık olmus dıe sevındım ama erkek hala gelıp konusmuyo dıe uzuldum senın facen falan yokmu onu ortaokul arkadaslarım veya mezun oldugum okuldan falan bulsan belkı senın kım oldugunu bıle unutmustur faceden tekrar sankı hıc tanımıyormus gıbı ona arkadaslık teklıf etsen yanı normal arkadaslık dıyorum sonra ordan burdan okuldan sunu tanıyomusun bunu tanıyomusun falan bı muhabbet kursan ne bılım sonra gorusmek ıcın randevular falan olur belkı
haaaaaaa sunuda unutmamak lazım bı ortak arkadas bulsan bu ısleyıs daha mukemmel olur tamam tatlım yanı yuz yuze konusmak ıcınde markette fılan gorunce yanına gıt merhaba de sızı ben nerden tanıyorum aynı okulda okumustuk herhalde dıe falan muhabbet kur ne bılım gonlu varsa zaten muhabbet muhabbetı acar
yada agır takılayım dersen bırak onun gelmesını bekle her gordugunde gozunu ayırmadan ona bak bı sekılde gelır sızın evın yakınlarına tasınmıs olabılır belkı kım bılır

canim yorumun içinn çok te$ekkür ederim, demekki a$k buymu$ :)

ya bizim okul çok büyüktü ve sinif di$inda kimse kimseyle görü$mezdi bende ayni yani, 1000'e yakindik, nasil derimki bu okuldan taniyorum diye, ay diyemem, üstelikte o kadar sevmeme ragmen, o yanimdan geçse bile dönüpte bakmiyorum, resmen kendimden geçiyorum, istedigim gibi hareket edemiyorum, hep diyorum birdaha görürsem gözlerinin içine bakacagim diye ama olmuyor, ben onu görünce bitkisel hayata giriyorum.....

Bir sorunum daha, var o çok yaki$ikli bu yüzdende nasil desem, elini sallasa ellisi beni görmüyordur bile, diyorum hep, kendime güvenimde yok, her ne kadar herkes sürekli çok güzel oldugumu söylesede, ne bileyim kendimi ona layik görmüyorum bile...

bence ilgini belli et bi şekilde yaklaşmaya çalış sonra pişman olma derim...içinde kalmasın kendi kendini üzme bu şekilde kaybetcek neyin varki ilgini belli et koy elini taşın altına ...

Bende 4.sınıfa giderken uzaktan bi akrabamızın oğluna aşık olmuştum.. Yılda 1-2 kere görebiliyodum izmirde oturuyolardı.. her gördüğümde kalbim küt küt :17: bu böyle sürdü 4-5 yıl.. ama sonra gözden uzak gönülden uzak misali bitti yani aşk falan kalmadı :27: ama her gördüğümde bi heycan oluyor yine ilk aşk ne de olsa :31:

ilk heyecan ve ilk aşk çok başkadır:16: nede olsa bence ona ilgini belli et kendini hissettir bence bunun bi sakıncası yok çok normal ama eğer umut yok diyorsan çok takma kafaya unutmaya çalış ama nasipte varsa bis şekilde birleşirsiniz zaten

kizlar yorumlariniz için çok te$ekkür ederim :54: payla$mak iyi geldi :)

ben onu tam 9 yildir seviyorum, ama nadiren gördügüm için her gördügümde a$ik oluyorum ayni ilk günki gibi bu yüzden ne yapacagimi bilemiyorum, yani bu gidi$le sevdigimi belli bile edemem çünkü yüzüne bile bakamiyorum, ama eger sık sık görürsem belki bu kadar heyecanlanmam, bakalim kader diyorum, ama ben kendimi ondan ba$kasiyla dü$ünemiyorum, hatta bazen sokakta bir erkegi ona benzetince ve yaninda bir kadin görünce dünyam yikiliyor sonra iyice bakinca onun olmadigini anmayinca rahatliyorum, offfffffffff kizlar offffffffffff onu unutmak bile istemiyorum onsuz hayat dü$ünemiyorum göremezsem bile seviyorum :43::43:

vayyyyy arkadaş yaa seninki nası bişeydir böyle??? aşk mı takıntı mı ama onu çözemedim... aşksa eğer helal olsun gerçekten böyle senelerce görmeden seven insanlar varmış diyorum...
bence ama bi şekilde harekete geçmelisin cnm... böyle beklemekle bir şey elde edemezsin ki, o senin farkında bile değil belki de :44: ama konuşsan ya da kendini farkettirecek bişeyler yapsan belki de bir şeyler yaşanacak :34: ki umarım böyle olur... ve düşünsene böyle bir şey olsa sen onsuz geçen yıllara üzülmez misin??
ama belki de açıldığında olumsuz bi sonuçla karşılaşacaksın yani olmayacağı gerçeğiyle :25: ama en azından bunu kabullenir ve hayatını ona göre yönlendirirsin
yani her türlü sonucu göze alıyorsan bence harekete geç derim :34:

Seninki aşk olayını geçmiş, başka bir şey olmuş.
Kendine ne kadar zarar verdiğinin farkında değil misin?
Daha ne kadar hayal aleminde yaşayabilirsin ki?
1 yıl değil, 2 yıl değil, 3 yıl değil... 9 yıl diyorsun. :53::53:
Ve en önemlisi etrafına bakmıyormuşsun.
E hep onun için üzülerek mi geçecek hayatın?
Ya bir şeyler yap, harekete geç ya da bir uzmana görün de kendine gel.

Kendi örneğimi de yaziim, fikir versin.
Benim de yaklaşık 2 yıl kadar platonik sevdiğim biri oldu.
Aynen senin gibi hayatta adım atacak biri değilim.
Birtakım girişimlerim oldu gerçi ama benim sevdiğim insan asla kafasını çevirip etrafına bakmayan cinsten biri olduğu için işim zordu.

Ama sonra hiç ummadığım bir an bir başkası benden ona bahsetmiş ve tanıştım sonunda.
Yani yaklaşık 2 yıl sonra.
Demek istediğim bir şeyin olacağı varsa olur gibi bir düşünceye inanıyorum. Ben hiçbir şekilde onun için bir şey yapmadım ama birinin vasıtasıyla tanıştım. Asla da beklemezdim.
Böyle bir ihtimal umut olabilir senin için de. Tabi sonu yine hüsran oldu ve 1 yıl aşk acısı illetiyle boğuşup kabus gibi günler yaşadım onu da belirteyim.

Yalnız kendini çok kaptırma. Günlük hayatını da etrafına bakarak geçir. Gözlerini aç. Belki de hiç ummadığın kadar sana ters biri ve görüşsen sevmeyeceksin... Kafanda kurduğun hayale bu kadar aldanma ortada hiçbir şey yokken.

Çok şaşırdım ya Helal olsun sana :)
Bence bişeyler yap artık en azından denemiş olursun bişey kaybetmessin
İlerde pişman olmaktansa ...

kizlar konuya nasil ba$lasam bilemiyorum, çok uzun hikayemi özetleyecegim...

ben 13-14 ya$indayken, hayatimda ilk defa a$ik oldum, gerçekten masumca, orta okuldaydim o benden bir üst siniftaydi,
hep ben ona bakiyordum, onunda bana baktigini saniyordum o zamanlar, ama $u anda bilmiyorum belkide kendi görmek istedigim gibi gördüm,
bilemiyorum, onunla hiç konu$madim sonra ayri liselere gittik falan filan derken, ben onu yilda bir kaç kere gördüm ama hep sevdim,
eskisi kadar sevmesemde yinede sevdim, hiçbir erkege bakmadim yüz vermedim, hiçbiriyle çikmadim, ondan soguduysamda tam olarak unutmadim,
zatende yilda bir görüyordum dediysem öyle dakikalarca degilde, mesela sokaktan geçerken uzaktan görüyordum, 8 yil boyu böyle sürdü,
taaki bu seneye kadar, mayis ayindan beri 7 kere gördüm ve tekrardan içimdeki küller alevlendi ve ben deliler gibi a$ik oldum :43:
zaten her gördümden tekrar tekrar a$ik oluyordum, ama bu sefer tam a$ik oldum, geçen hafta gördüm onu markette,
ayni dizilerdeki gibi elim ayagim titredi ne yapacagimi bilemedim, elimde ali$ veri$ arabasi vardi gittim ba$kasina çarptim ve oda
bana bakti (ki bakmamak mümkün degildi bayagi ses çikti) ve göz göze geldik, ve ben o gece sabahladim hiç uyumadim,
ve nedense o günden beri sürekli $arki dinleyip aglamak istiyorum, okulda bile ders sirasinda birden bire aglamak istiyorum aklimdan çikmiyor,
ne yapacagim ben kizlar? ben hayatta onunla konu$amam itiraf edemem, zaten öyle konu$acak zaman olmuyorki dedigim gibi yolda sokakta
görüyorum hepte uzak mesafeden yolda çeviripte diyemem ya, ama resmen aci çekiyorum, siz olsaydiniz ne yapardiniz?

bazen diyorumki, demekki kaderim bu, evlenecegim erkek o olsaydi illaki kar$ima geçerdi diyorum, ama bazende diyorumki neden bunca yil belki sadece 7 kere gördüm fakat neden 4-5 aydir 7 kere gördüm, neden yollarim onunla kesi$meye ba$ladi? sonrada hayal kuruyorum diyorum, hep rüyamda görüyorum, hep konu$uyoruz bana gülümsüyor...

psikolojim bozulacak diye korkuyorum o kadar mutsuz ve durgunumki, nerdeyse depresiyona gircem, dertle$ip rahatlamak istedim, saat kaç oldu ama ne uyku düzenim kaldi nede morelim...

selam canım bence cesaretini topla ve ona aşkını git söyle yoksa bi ömür pişman olursun nerden biliyorum aynı bu durum orta okulda benimde başıma geldi tek fark o benden bi alt sınıftı ne mektuplar yollardım koridorda onun geçmesini beklerdim sınıf defterinden nasıl cesaret edip te resmini resmen çalmıştım okulun son günü benimle konuşmaya gelmişti sınıfa ama ben ne yaptım ltuvalete kaçtım peşimden geldi elimden tuttu ama kaçtım utandım :43::43::43::43::43::43:

vayyyyy arkadaş yaa seninki nası bişeydir böyle??? aşk mı takıntı mı ama onu çözemedim... aşksa eğer helal olsun gerçekten böyle senelerce görmeden seven insanlar varmış diyorum...
bence ama bi şekilde harekete geçmelisin cnm... böyle beklemekle bir şey elde edemezsin ki, o senin farkında bile değil belki de :44: ama konuşsan ya da kendini farkettirecek bişeyler yapsan belki de bir şeyler yaşanacak :34: ki umarım böyle olur... ve düşünsene böyle bir şey olsa sen onsuz geçen yıllara üzülmez misin??
ama belki de açıldığında olumsuz bi sonuçla karşılaşacaksın yani olmayacağı gerçeğiyle :25: ama en azından bunu kabullenir ve hayatını ona göre yönlendirirsin
yani her türlü sonucu göze alıyorsan bence harekete geç derim :34:

benimki a$k canim takinti degil, on gördüm bende $a$iriyorum ama kalbim o kadar hizli çarpiyorki sanki kilometrelerce ko$mu$um gibi

Söylediklerine aynen katiliyorum, hatta bende her seferinde senin dedigin gibi yapmak istiyorum yani belli etmek gözlerine bakmak, dönüp dönüp bakmak, ama olmuyor, onu görünce sanki çarpilmi$ gibi oluyorum, üstelikte öyle uzun bir süre görmüyorumki, elim ayagim titriyor, çünkü ben her zaman ona hasretim, her gördügümde tekrar a$ik olup tekrar o 13-14 ya$indaki kiz oluyorum, $u anda 23 ya$imdayim :43:

selam canım bence cesaretini topla ve ona aşkını git söyle yoksa bi ömür pişman olursun nerden biliyorum aynı bu durum orta okulda benimde başıma geldi tek fark o benden bi alt sınıftı ne mektuplar yollardım koridorda onun geçmesini beklerdim sınıf defterinden nasıl cesaret edip te resmini resmen çalmıştım okulun son günü benimle konuşmaya gelmişti sınıfa ama ben ne yaptım ltuvalete kaçtım peşimden geldi elimden tuttu ama kaçtım utandım :43::43::43::43::43::43:

canim sen yinede bayagi bi$eyler yapmi$sin ben ne mektup yazdim nede kimseye söyledim, hiç kimse bilmiyor onu sevdigim kankam bile, sadece beni seven bir erkege "eskiden birini seviyordum ama ona demedim" dedim, oda bana "ke$ke deseydin" dedi çünkü ona hiç umut vermedim, veremedim, yani belki sizin verdiginiz motivasyon ve destekle bir dahaki gördügümde uzun uzun bakarim, kim bilir ne zaman görecegim, dün tam 2 hafta oldu görmeyeli ama bu bana çok gelmiyor ali$tim artik 6 aylarca görmemeye, sadece aglayip onu tekrar görmeyi bekliyorum....

Platonik aşklar saftır, masumdur, utanırsın bakmaya... Ama bir o kadar da yaşanmadıkça güzeldir asla yaşanmamalı ki bu masumiyet ölmesin. Şimdi sen onunla çıkmayı bile hayal edemezken o sana gelse açılsa ve çıksanız o masumiyet yok olacak. aşkın en kutsalı platonik olanı. Hiç habersiz, gözünde büyüterek, gördüğün yerde utanarak, bir kez elini tutabilsem diye saf, masum hayaller kurarak, aşkı kirletmeyerek... O yüzden aşk başlamadan güzel bırak bozma bu güzelliği hep böyle masum sev bir gün hayat şartların değişince zaten unutursun onu ama bu masum aşkı çok ararsın.

Seninki aşk olayını geçmiş, başka bir şey olmuş.
Kendine ne kadar zarar verdiğinin farkında değil misin?
Daha ne kadar hayal aleminde yaşayabilirsin ki?
1 yıl değil, 2 yıl değil, 3 yıl değil... 9 yıl diyorsun. :53::53:
Ve en önemlisi etrafına bakmıyormuşsun.
E hep onun için üzülerek mi geçecek hayatın?
Ya bir şeyler yap, harekete geç ya da bir uzmana görün de kendine gel.

Kendi örneğimi de yaziim, fikir versin.
Benim de yaklaşık 2 yıl kadar platonik sevdiğim biri oldu.
Aynen senin gibi hayatta adım atacak biri değilim.
Birtakım girişimlerim oldu gerçi ama benim sevdiğim insan asla kafasını çevirip etrafına bakmayan cinsten biri olduğu için işim zordu.

Ama sonra hiç ummadığım bir an bir başkası benden ona bahsetmiş ve tanıştım sonunda.
Yani yaklaşık 2 yıl sonra.
Demek istediğim bir şeyin olacağı varsa olur gibi bir düşünceye inanıyorum. Ben hiçbir şekilde onun için bir şey yapmadım ama birinin vasıtasıyla tanıştım. Asla da beklemezdim.
Böyle bir ihtimal umut olabilir senin için de. Tabi sonu yine hüsran oldu ve 1 yıl aşk acısı illetiyle boğuşup kabus gibi günler yaşadım onu da belirteyim.

Yalnız kendini çok kaptırma. Günlük hayatını da etrafına bakarak geçir. Gözlerini aç. Belki de hiç ummadığın kadar sana ters biri ve görüşsen sevmeyeceksin... Kafanda kurduğun hayale bu kadar aldanma ortada hiçbir şey yokken.

offffff ben ne yaptigimin farkinda degilimki....
benim durumum farkli hiç firsatim olmuyorki, sadece sokakta görüyorum o kendi yoluna gidiyor ben kendi yoluma, yani onu durdurupta söyleyemem, ayni ortamda falan görsem belli etmeye zamanim olsa, illaki sevdigimi belli ederim ama oda olmuyorki....

ben hiçbir erkege bakmiyorum diyorum, mutsuzum, agliyorum diyorum ama bu her zaman öyle degil, yani hiçbir erkege bakmadigim dogru, ama öyle her zaman aglamiyorum veya her zaman mutsuz degilim, sadece onu gördükten sonra 1 hafta öyleyim, sonra yava$ yava$ hafifliyor acim, sonra tekrar normal hayatima dönüyorum, tabi yinede aklimadan hiç çikmiyor özelliklede bu yil, yani 5 aydir

Platonik aşklar saftır, masumdur, utanırsın bakmaya... Ama bir o kadar da yaşanmadıkça güzeldir asla yaşanmamalı ki bu masumiyet ölmesin. Şimdi sen onunla çıkmayı bile hayal edemezken o sana gelse açılsa ve çıksanız o masumiyet yok olacak. aşkın en kutsalı platonik olanı. Hiç habersiz, gözünde büyüterek, gördüğün yerde utanarak, bir kez elini tutabilsem diye saf, masum hayaller kurarak, aşkı kirletmeyerek... O yüzden aşk başlamadan güzel bırak bozma bu güzelliği hep böyle masum sev bir gün hayat şartların değişince zaten unutursun onu ama bu masum aşkı çok ararsın.

bilmiyorumki unuturmuyum? bunca yil unutmadim, bilmiyorum çaresizim, korkuyorum, ya ilerde evlenirsem? ya onu tekrar görürsem, ya yine a$ik olursam ona, aklimda binbir soru i$areti var, sanirim bu yüzden diger erkeklere bakmiyorum, onlarada yazik ederim diye, ke$ke bir ilaç olsa, içsem, unutsam...

senin psikolojin zaten bozulmuş şekerim
sen bu oğlanı takıntı yapmışın yok mayıstan beri 7 kere görmüşsün kadermiymiş kendi kendini hayallerine inandırıyorsun yazık değil mi sana
onun yerinde sen olsan varlığından bile doğru düzgün haberin olmadığı birine sevgi besleme durduk yere gidip tanışma gibi bir şey yaparmıydın

bilmiyorumki unuturmuyum? bunca yil unutmadim, bilmiyorum çaresizim, korkuyorum, ya ilerde evlenirsem? ya onu tekrar görürsem, ya yine a$ik olursam ona, aklimda binbir soru i$areti var, sanirim bu yüzden diger erkeklere bakmiyorum, onlarada yazik ederim diye, ke$ke bir ilaç olsa, içsem, unutsam...

Unutursun canım sen şimdi kimseyle çıkmadığın için aşk senin gözünde çok kutsal o yüzden bu kadar gözünde büyütmüşsün, sevmişsin onu.

senin psikolojin zaten bozulmuş şekerim
sen bu oğlanı takıntı yapmışın yok mayıstan beri 7 kere görmüşsün kadermiymiş kendi kendini hayallerine inandırıyorsun yazık değil mi sana
onun yerinde sen olsan varlığından bile doğru düzgün haberin olmadığı birine sevgi besleme durduk yere gidip tanışma gibi bir şey yaparmıydın

korkutmayin kizlar beni, mesela bugün iyidim, hergün bu duygulari ya$amiyorum iyikide yoksa çoktan depresiyona girmi$tim, ama mesela dün onu gördügüm markete gittim ve onu göremeyince üzülüpte bu konuyu açtim, dedigim gibi onu görünce bir hafta kötü oluyorum sonra geçiyor, ama hiçbir zaman aklimdan çikmiyor

kizlar sizlere söz veriyorum, onu birdaha nerde görürsem göreyim belli edecegim :)) beni çok motive ettiniz çok te$ekkür ederim :54:

Back
X