Aşk mı, mantık mı? İkilemdeyim.

leyna_diemsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
12
0
1
Kızlar 25 yaşındayım 5 ay önce çok iyi kibar,dürüst düşünceli bana çok aşık ve kabul ettirene kadarda çok uğraşan sevgilime şans vererek başladım. Kendisinin işide iyi kendiside ciddi düsünen ideal bi sevgili. Fakat gel gelelim benim duygularım hic düsündügüm gibi olmadı ve hic aşık degilim seviyorum deger veriyorum fakat heyecanlanmiyorum bi aşık nasilsa hic öyle olmadım üstelik tip olarakta kendime gic yakıştırmıyorum bana göre baya cirkin ve nerdeyse ayni boyda şöyle birseyde varki ben kimseye aşık olmadim olamiyorum olacagimida zannetmiyorum sirf buna baksam kimseyle evlenmem de ben. Onceki iliskilerimdede sans verdim asik degilim diye ayrildim yine ayni seyi yapip yanlz kalip cok üzülmektende cok korkuyorum.Napicam bennnnnn ??? Üstelik bi ay sonra söz düsünüyoruz

Takipdeyim.
Bende senin durumundaydim. Denedim, 6 ay sonra ayrildim, yapamadim, cok istedim sevmeyi ama olmadi. Simdi düsünüyorum acaba onun gibi sever mi bir daha kimse beni, diger yandan biliyorum ki mutlu olmayacaktim onunla, hatta belki bi gözüm disarida olacakti. Cok zor karardi..

Iyi düsün derim. Ailen veya arkadaslarin ne diyor?
Kendini 10 sene sonra onunla hayal edebiliyormusun? Ayni yatagi paylasabilcek misin?

Ailem ve arkadaslarim önemli olan sevgi saygı ve iyi biri olması diyor gerisine ne bakiyorsun aşk zaten biter diyolar bunlar zaten var benim korkumda aynen mutlu olamamak ileride pisman olurmuyum acaba ayrilirsam bunu bilemeyip güzel bi evliligi ittigim icinde pisman olabilirim of Aynı yatakta düsünebiliyormusun sorusunu bi düsünmeliyim

Seviyorum diyorsan aynı yatakta olmak için çılgınlar gibi aşık olmana lüzum yok ki.
Sana çok değer veriyor ve büyük seviyorsa birlikteliğe değer, tabi sen seviyorum diye kendini kandırmıyorsan.
Onu öpmek bile istemiyorsan hemen şimdi ayrıl.
Bir ay sonra söz, Maximus bir yıla gelinsin..
Sonra ne yapacaksın?

Sempatik buluyorum güzel sözleri sevgisi sohbeti beni etkiledigi icin deger veriyorum seviyorum ama tutkulu bir ask sevgi degil bu öpmek vs kendini seksi hissettiginde bile yaptigin bisey aynen onunla evli olmak fikri biyandan cok huzurlu, güzel birsey, biryandanda tutkuyla baska birisini istermiyim sorulari... Of iste böyle sorularla kafam karisik

Anladım seni, bunun cevabını tutkulu bir şekilde aşık olmadan anlayamazsın. Hep içinde acabalarla mı yaşayacaksın?
Sakin ol ben birlikteliğin keyfini çıkar, zamanla yüreğini hoplatan birşey olursa, denemeye değer mi onu o zaman düşünürsün

Bende söyle olmustu: bazi hal hareketleri batiyordu bana. Ve eger sevseydim böyle olmazdi, her yani güzel gelirdi bana diye düsündüm. Ve onu gördügümde: işte bu adam benim esim, diger yarim diyemiyordum bir türlü.

Kalbin ne diyor?

Ne bilim, yanlis yönlendirmek istemiyorumda seni :) Allah yardimcin olsun.

Yorumlarınız icin ccok tesekkürler aynen kimseye aşık olamadigim icin bunun cevabinida bilemiyorum.. Kalbim ne diyor anlayamiyorum olmasada olur olsada olur diyor vallahi Evlenmekte istiyorum kızım olsun istiyorumm Zamana bıraktım evet ama 5 aydr ayni fikirlerdeyim zaten

Zamana birakicaksin birakmasinada, karsindaki kisi baya ciddi bakiyor bu işe gibi geldi. Sonra olmazsa "oyaladin beni" demesin :S...
Bol bol istisare et cevrendeki insanlarla. Onunla oturup ayni konulari konusabiliyor musunuz? Ailesine bak, kafalar ayni mi?
Hakkinda hayirlisi olsun, Rabbim her ne karar verirsen ver, pismanlik vermesin.

E="Zifin28, post: 49304692, member: 791554"]Zamana birakicaksin birakmasinada, karsindaki kisi baya ciddi bakiyor bu işe gibi geldi. Sonra olmazsa "oyaladin beni" demesin :S...
Bol bol istisare et cevrendeki insanlarla. Onunla oturup ayni konulari konusabiliyor musunuz? Ailesine bak, kafalar ayni mi?
Hakkinda hayirlisi olsun, Rabbim her ne karar verirsen ver, pismanlik vermesin.[/QUOTE]
Aynen duygulariyla asla oynamak istemem boylede ben kendime hakszlik yapicakmiyim diyorm zamanda kalmiyorsu duruma göre:) belki kendisinden biraz zaman istemeliyim saglikli karar verebilmek icin..cokk tesekkr ediyorm amin diyeyim yazdgnza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…