• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı mantık mı

Blackwomann

"Aşk'sın sen"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
72
33
38
Meraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )

Aşk herşeye yetmez, aynı evin içinde hayat mücadelesine çok dalarsan aşk mask kalmaz amaaa seviyorsan ve destek olabilecek sen evlen. Bizde yokluk gorduk, karı koca el ele verip borcumuzu da odedik, ev araba da aldık. Yani ben evde durayim kocam bana dort dörtlük baksın diyorsan olmaz. Onun da maaşı iyiyse, sende calisiyorsan yürür gidersiniz.

Aşk herşeye yetmez, aynı evin içinde hayat mücadelesine çok dalarsan aşk mask kalmaz amaaa seviyorsan ve destek olabilecek sen evlen. Bizde yokluk gorduk, karı koca el ele verip borcumuzu da odedik, ev araba da aldık. Yani ben evde durayim kocam bana dort dörtlük baksın diyorsan olmaz. Onun da maaşı iyiyse, sende calisiyorsan yürür gidersiniz.
Dört dörtlük degil tabiki ama bana kalsa tamam isterimde ailemi kırmak istemiyorum bilmiyorum çok zorlukda çektim bu saatten sonrada aynı seyleri yasamakta istemiyorum ama seviyorum da öyle kararsızım

Adamin yapısına bağlı biraz bu.. Kimi erkek vardır tasi siksa suyunu çıkartır gene doyurur karnını kimi erkek vardır buldumcuk gibi iki lokma atar önüne yatar aşağı ağlar is yok para yok vs. diye kısaca is totosu yoktur.. Snnki hangi grupta o önemli ilk olarak.. İkinciside is sadece erkeğe düşmüyor günümüzde caliscan destek olcan yok ben yatayim eşim bana baksın dersen yine yas o is iki tarafında çalışması şart günümüzde erkeğin maaşı ister iyi ister kotu olsun zaman eskisi gibi değil yetmiyor kimseye para dediğin... Bu sartlar altinda ask ve mantığı ayni terazide tutabiliyorsan ailende saygı duyacaktır sevdiğin adama...

Maddi anlamda mı durumları kötü
Eğer maddiyse para bu gelir de gider de
Mantık bu değil
Mantık dersinde öğrencileri profesöre sormuşlar
Mantık nedir?
Profesör bir soruyla karşılık vermiş
Bir madende ilk heryeri is kir içinde bir işçi çıkar ardından tertemiz hiç bir yerinde şs kir olmayan bir işçi
Peki soruyorum hangisi daha çok maden toplamıştır
Sınıf ikiye ayrılmıştır kimisi kirli işçi kimisşde soru sorduğuna göre bunda bir iş var deyip temiz işçi demiştir
Profesör cevabı verir
Mantık şunu sorar nasıl olurda madenden kirli işçinin yanında temiz işçi çıkar
Sizinde sorularınız bu yönde olsun:)

Mantıklı aşk!

Maddi durumu yetersiz biri diye evlenmeyecek değil, siz de destek olursunuz, çalışmayı seven adamdır, idealleri vardır yapacakları vardır vs evlenirsiniz.

Ama boş beleş işler peşinde rahat bir adamsa sebat etmeyen bir gün orda bir gün burdaysa, hiç hayatınızı harcamayın.

*Ailenizin düşüncelerini yabana atmayın.

Mevcut birikimine degil, azmine bak. Soyledigi degil de gorunen azmine, caliskanligina. Karakterine bak. Bol keseden atan seviyorum öluyorum diyen ama ciddi bir icraati olmayan, caliskan, ahlakli biri degilse kac.

Meraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )
Sen calismayi dusunmuyor musun? Tum yuku esinin ustune mi birakacaksin. Fakir olmak suc degil. Aşk da her şeye yetmez. Evlilikte sorumluluklar aşktan agir basiyor. Bekleyin birkac sene daha

Onemli olan maddi durumunun iyi olmasindan ziyade, çalışma azmi ve çabası bence.. Sonucta hayat bu, her sey degisebilir bi anda.. Baksana ulkede dengeler nasil degisti birden, bi cok kişi devlet işi garanti derken işsiz kaldi (siyasete cekilmesin yorumum lutfen, genel durumu ornekledim sadece).. Ailenin rizasi elbette onemli ama karsi çıkma nedenleri sadece para ise, sevdigin insandan vazgecmek ne derece dogru, bilemiyorum.. 4 4 luk içlerine sinmeyebilir ama kabul ediyorlarsa bence cok takilma.. Kolay degil birine kalbinin ısınması.. Evlilikte de para belki yerine geliyor ama aşk, sevgi yoksa cok zor.. Bana senin de pek gönlün yok gibi geldi..
Hayirli kararlar aldirsin Rabbim..

ailenın yanıldıgını hıc gormedım aılenın ıcıne sınmedıyse hıc dusunme
bence mantık.... mantıgına uygun olanı sevıyorsun zaten
benım gozumde aşk fızıksel gelıp gecıcı soyut gereksız bırsey

Adamin yapısına bağlı biraz bu.. Kimi erkek vardır tasi siksa suyunu çıkartır gene doyurur karnını kimi erkek vardır buldumcuk gibi iki lokma atar önüne yatar aşağı ağlar is yok para yok vs. diye kısaca is totosu yoktur.. Snnki hangi grupta o önemli ilk olarak.. İkinciside is sadece erkeğe düşmüyor günümüzde caliscan destek olcan yok ben yatayim eşim bana baksın dersen yine yas o is iki tarafında çalışması şart günümüzde erkeğin maaşı ister iyi ister kotu olsun zaman eskisi gibi değil yetmiyor kimseye para dediğin... Bu sartlar altinda ask ve mantığı ayni terazide tutabiliyorsan ailende saygı duyacaktır sevdiğin adama...
Karakteri iyi calışıyo ama maası öyle cok yüksek değil daha doğrusu o konuları konuşmaya utanıyorum biraz açıkca ne kadar maas alıyosun diyemiyorum yazın is daha çok kısın durgun

Back
X