Aşk mı mantık mı

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar hemen konuya gireyim . Ben bugüne kadar ki ilişkilerimde hep aşkı aradım ama bulamadım çok ama çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Erkeklere güvenim ve aşka inancım pek kalmadı. Tek başıma yaşıyorum mutlu ve huzurluyum yaşım 27 illa evleneyim gibi bir derdim yok, ömrümün sonuna kadar bekar kalsam da dert değil . Ama bazen mantık evliliği yapsam mutlu olur muyum diye düşünmüyor değilim. Benim bir arkadaşım var , çocukluğumuzdan beri bana karşı hisleri var. Her açıdan dört dörtlük biri, maddi manevi. Ama ben ona o gözle bakmadım hiç. Aslında gayet yakışıklı da ama beni yeterince çekmiyor. Sizce ona bir şans vermeli miyim?

İçinin ısınması lazım ama
Yoksa bir bardak su istese batar insana
Evlilik zaten zor
Birde sevmezsen vay haline

Ben mantık derim ama sevebileceginizi hissederseniz bu yola girin.Ask evliliği yada aşk bir zaman sonra zaten bitiyor.Yerini sevgiye bırakıyor.
Ben eşimi ilk tanıdıgımda aşık olmadım mantıklı düşünerek yola çıktım.Sonradan aşık oldum

Arada aşk-cinsel çekim yoksa olmuyor, erkek-kadın ilişkisi denilen şey, kıvılcım istiyor.
Kalbinizin atmadığı insanla olmaz, bugün mantık evliliği der girersiniz, yarın mantığın devre dışı kaldığı bir anda evliliğinizi kurtaracak hiçbir şey kalmaz.

Sonradan, birlikte oldukça aşık olur, severim derseniz-o potansiyeli görüyorsanız; sevgili olarak vakit geçirip bi test edin bakalım kendinizi, evlilik işine bulaşmadan.

Aşk olursa cok guzel olur ama olmazsa da olur; ammaa ve lakin sevgi sart. Cinsel cekim sart. Bunlar olmazsa mutlu olma ihtimaliniz cok düşük.

aşksız olur ama mantıksız olmaz ve mantığın içinde biraz çekim gerekli evlilik çok riski görmediğiniz çok yanını göreceksiniz normalde görmeye benzemez bir evin içinde olmaz hataları olduğu zaman alttan alacak kadar çekim yatağa mutlu girecek kadar çekim olması lazım bu tiple alakalı değil farklı bir çekim ten uyumu diyebiliriz mesela sadece aşk da işe yaramaz aşk hiçbir sorunu çözmez her şeyden önce karşınızda konuşmayı oturup kalkmayı bilen kadına değer veren biri olması lazım ama bu şekilde de çok boş tahammül edilmez hoşlanma çekim olmadan

Bi arkadas daha yazmis. Ask yoksa mantik + cinsel cekim olur bence.

Mantık 40lı yaşlarda çocuk sahibi olmak için devreye sokulacak birşey, 20li yaslarsa aynı evde sevdiğin adama tahammül edemiyorsun aşık olmadığın birini düşünemiyorum

Aşk mı mantık mı
Kaç defa açıldı bu konu
Kişiye göre değişir
Ben ilişkilerinde mantık derim
Ama herzaman bu doğru olmayabilir

İnsan sevdiğiyle bile aynı evde bazen çekilmez oluyor. Kaldıki mantık evliliği yapmak bu durumda ne kadar doğru...

Etkilenme yok çekim yok aynı yatağa nasıl gireceksin?

Ya sevemezsen, ya alışamazsan, ya aynı evde umduğun gibi olmazsa...

Evlilik zaten kumar gibi %50 %50 şansa sahip taraflar, eee birde sen bu şansı %25 e düşürüyorsun...

Kör kütük aşık olup arkasından 5 yıl acısını çektiğim adam ayrıldıktan 1 yıl sonra başkasıyla evlendi.Baştan eşimle sadece mantık ve hoşlantı çerçevesinde görüştüm.İki yıl sevgililik dönemi 9 aylık ta nişanlılık dönemi geçirdik zaman geçirdikçe,tanıdıkça sevdim eşimi,aşık değilim ama çok seviyorum saygı duyuyorum aramızda çekim var 4 yıldır herşey yolunda çok şükür.İçinizde en azından ufak bi kıvılcım varsa ilerde görüştükçe daya iyiye gider diyorsanız deneyin tanıyın,ama hiç bir çekim olmadan mantık bi yere kadar gidebilir herşeyi gözünüze batar hale gelebilir evlilik döneminde.

Aşk ta değil mantıkta. Önemli olan sadece cinsel çekim değil ama insan aşık olduğuna karşı genelde sadece bunu ister. 2 aşık çoğu zaman iki arkadaş olamaz. Birlikte oturup saatlerce muhabbet edemez mesela. Ama evlilik bunu gerektirir. Cinsellik aşık olduğunuz insanla dahi bı yerden sonra rutin olacak geriye birbirinizle ne kadar iyi vakit gecirebileceginiz kalacak. Evlilikte kendinize yoldaş seçiyorsunuz. Zaten düşünürseniz bosanmalar genelde aşk evliliklerinden çıkar. Zira bigun o cinsel uyum siradanlasir ve aslında onun dışında paylasacak ortak noktaniz olmadığını anlarsınız. Çok iyi düşünün derim

Ask olmasa da olur zaten gecici. Ama sevgi olmasi ve sürekli beslenmesi lazim. Bi de yazilmis zaten ten uyumu. Ama onu sevgili olarak nasil bilmiyorsun ki. Arkadasligina sahit olmuşsun sadece. Belki taniyinca yanilacaksin. Denemeden bilinmez ama denemeye deger bence.

Kocamı sevmeseydim hiçbir şeyine tahammül edemezdim, dolayısıyla herhalde 50 defa bosardım şimdiye kadar.
Altı üstü 3 senelik evliyim bu arada...

Evlen, ne demek evleneyim derdim yok. Evlen. Evlilik gibisi yok. Ben esinle ayrıyım. Boşanma davası açtım. Sürüyor. İyi ki de evlenmişim. Anneyim. Anne olmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…