aşksız olur ama mantıksız olmaz ve mantığın içinde biraz çekim gerekli evlilik çok riski görmediğiniz çok yanını göreceksiniz normalde görmeye benzemez bir evin içinde olmaz hataları olduğu zaman alttan alacak kadar çekim yatağa mutlu girecek kadar çekim olması lazım bu tiple alakalı değil farklı bir çekim ten uyumu diyebiliriz mesela sadece aşk da işe yaramaz aşk hiçbir sorunu çözmez her şeyden önce karşınızda konuşmayı oturup kalkmayı bilen kadına değer veren biri olması lazım ama bu şekilde de çok boş tahammül edilmez hoşlanma çekim olmadanSelam kızlar hemen konuya gireyim . Ben bugüne kadar ki ilişkilerimde hep aşkı aradım ama bulamadım çok ama çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Erkeklere güvenim ve aşka inancım pek kalmadı. Tek başıma yaşıyorum mutlu ve huzurluyum yaşım 27 illa evleneyim gibi bir derdim yok, ömrümün sonuna kadar bekar kalsam da dert değil . Ama bazen mantık evliliği yapsam mutlu olur muyum diye düşünmüyor değilim. Benim bir arkadaşım var , çocukluğumuzdan beri bana karşı hisleri var. Her açıdan dört dörtlük biri, maddi manevi. Ama ben ona o gözle bakmadım hiç. Aslında gayet yakışıklı da ama beni yeterince çekmiyor. Sizce ona bir şans vermeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?