• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı?Paramı?Sevgimi?sorumlulukmu?Sahip olduklarımızmı?Eşmi?Evlatmı?Kendi hayatımmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edo24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edo24

Ziyaretçi
bütün kadınlara sesleniyorum ksıaca anlatayım ben 24 yaşındayım 1 oğlum çalışmak zorundayım eşim açısından evde olmam lazım çocuğum için mutsuzum kaendime ait bi evim olsun istiyorum çocuğumla olmak istiyorum mutlu olmak istiyorum sabah kalktımda korkmadan uyanmak kahvaltı etmek evde koşarak banyoya gitmek istemiyorum aman kapıdan biri gelcek çabuk giyineyim dememek kayınvalidemle oturuyorum kiraya çıkabilirim ama eşim yanaşmıyo hep sorun çıkarıyo zora sokuyo akıl verin hayatımda hangisi öenmli benim için bana yardımcı olunnn lütfennn:çok üzgünüm:

Önce sen önemlisin:) Sen sağlıklı olacaksın ki eşine ve oğluna faydalı olabilesin. Çalıştığın için mi mutsuzsun yeterince eve zaman ayıramıyorsun diye mi? sorunu anlayamadım ama bence öncelikle kendin için çalış eğer çalışmaktan memnunsan, hem madem birlikte yaşamak zorundasın çocuğuna da evde kayınvaliden baksın işte.. Çalıştığın için ve ayrı evde olamadığın için mi mutsuzsun?

önce sen sonra evladın önemli ..bu arada eşin anlayışlı ve konuşunca anlayabilen biriyse bu sıkıntılarını onunla paylaş aynı evde iki ailenin oturması gerçekten zordur seni anlayabiliyorum. empati yapmaya çalışıyorum senin yerinde ben olsam hiç yaşayamazdım. bence sen eşini karşına al ve konuş.

canım sen sadece ailenle oturmak ve huzurlu bir ev ortamı istiyorsun eşin için şartlar buna el vermiyor anladığım kadarıyla sadece kayınvalidenmi var evde başka eşinin ailesinden olan varmı ayrı bir eve çıkmak istiyorsun ve çalışmak istiyorsun sen şimdi kendini bir baskıda hissediyorsun ve bunu kendin için bir çıkar yol olarak görüyorsun eşin çalışmanı istemiyor bu durumda eşinle bir çatışma yaşıyorsun şimdi evlendikten sonra zaten sen kendini eşine evladına ve evine adıyorsun yani sana ait bir sosyal yaşam olması artık bir kısıtlama oluyor yani senin konu başlığında tek bir seçenek olması zaten çok zor senin bence ailenle kendi evin olması bu sorularını bir nevze bence kafandan atacağını soru işareti olmıyacağını zamanla anlıyacaksın ama burada bir eşler arasında çatışma var yani her ikinizde benim dediğim olsun istiyorsunuz yani burada her iki taraftada yanlış anlama bencillik var tabikide sende evinde ailenle ve rahat huzurlu olacağın bir ortamda mutlu olmak istiyorsun bu senin için en doğal hakkın canım ama dediğim gibi iki tarafta bu şekilde çatışma yaşıyorsa bir çıkar yol şu anda zor gibi canım uzun oldu ama gerçekten seni anlıyorum ALLAH yardımcın olsun canım:1hug:

kechi ben çok mutusuzum her yönden beni bi annem kovuyo kaynanama gidiyom o bakıyo bi kaynanam kovuyo anneme gidiyom çok perişanım mutsuzum huzursuzumm ne yapçam bilmiyom oysaki pazramız var kiraya çıkabilirim ama eşim hep kendini düşünüyo anlamıyo beni yaa hemde hiççççç ne yapçamm ben mutlu olmakk kendi evim olsun istiyom 1 oda olsun kendi evim korkusuz yemek yemek içmek uyumak çok mu istiyom :((((

ekinokss ben mutusuzum bi evim olsun istiyom be ya hergece ağlıyorum yaşama hevesim yok hiç hemde :( kovulmaktan bıktım artık kaynanam eltim kaynım kayın peder çocuk 10 kişiyi zbi evde biz ve çok eziliyorumm sessizim ben herkez eziyoo annem bile herkezzzzzzzzzzzz:(

perşinn ben mutlu olmak istiyorum çokmu şey istiyom sence yaa yaşam beni çok yordu hayattan beklentim yok hiçç:(

çok şey istemiyorsun....
olması gerekeni,yaşamayı hakettiklerini istiyorsun,kendin ve ailen içinde...
herşeyden önce sen önemlisin tabii,sen iyi olursan ancak,çocuğun iyi olur,senin kadar kimse sevip,ona karşı sorumluluklarını yerine getiremez!
eşin ne kadar ısrarla orada yaşama apeşinde,maddi olanklar el verirken hemde..amaç ne?
onu ırada yaşamak zorunluluğuna iten nedir?
nie evlenmiş ki o zaman ..ev ev üstüne kurulmaz,kaç yaşında adam bunu bilip ,göremeyecek kadar duyarsız ve sorumsuz olmamalı...
bencil davranıyor eşin ,kensdi istekleri için ailesini,yani seni ve oğlunuzu hiçe saymamalı elbette....neden ,niçin diye sor..mutlu olmakve ailemle başbaşa bir evi yaşamak istiyorum,kendi düzenimi isttiyorum ,emanet yaşamak istemiyorum de...

insanın kendi ailesi tarafından da istenmemesi çok kötü allah yardımcınız olsun. yanlız bence çalışın arkadaşım. o kadar kişi içinde evde oturmanız inanın daha bunalıma sokar sizi. çalışın, bir tarafta mutlaka birikmiş paranız olsun. ne olur ne olmaz hayat kötü.

dur bakalım ....
hemen kendini koyuverme....
sen niye bıkıyor muşsun ki yaşamaktan...
al eşini karşına açık açık konuş güzelce. konuşmadan çözülmez bu iş...
eşini beklersen ev tutacak diye daha çok beklersin canım...
kendi evini istemen kadar doğal bir şey yok... olmuyo yapamıyorum de,,
çok özeniyorum kendi evim olsun diye de... çok birşey istemiyorum ki; olması gerek bu aslında de... güzellikle konuş, kararlı olduğunu göster eşine...
umarım ki anlayacaktır senii..
allah yardımcın olsun canım, ama sakın pes etme..

ahhh keçdefakonuştum ağladım ağladım ağladım ama ne ağlama çok sorunlar yaşadım eşim hep vurdumduymaz oldu benim yanımda olmadı hiç yanai artık ne sağlıklı karar veremiyom kızler ben eşim 30 yaşında aklı başında ama hep kendini düşünüyo beni hep ezdiriyor herkeze karşı bi gün ona dedim neolur biyere çıkarmıyon beni bi boş arsaya götür hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum dedim onededi biliyonuuzmu al işte burası da boş arsa ağla işte :(((( ne yapçamı bilmiyom ben 1 odaya bile razıyım çok konuştum ama hep vurdumduymaz davranıyoo bende mutlu olmak istiyorum diyorum susuyo

tatlım madem laf anlamıyo...
sende onun silahını kullanıcan ozaman;
o sana nasıl davranıyosa sende ona öle davran..
sende umursamaz ol bakalım sana karşı davranışı nasıl olacak ozaman...
kavga falan etme, inada biner, ters teper ozaman daha kötü olabilir..
yaa valla aslında ne diyeceğimi de şaşırdım.. bi bu yöntemi dene bakalım ama sakın pes etme...

canım benım açımdan enonemlısı evlladın.çunku artıkanne olduktan sonra insanın kendısıbıle ikinci planda kalır.ilk sırayı cocuk laır dıye düşünüyorum.sorununa gelınce tabıkı senın ozel hayatını bılemem ama ben şahsım adına konuşayım.ben evlı olsam kayınvalıdemle oturmak isterım gecıneceğimede inanıyorum.insanın eşinin ailesi kendı ailesidırde aynı zamanda.ama iş kısmına gelınce bende çalışmmak istemez evımde oturup cocuğumu kendım buyutmek hergun kendı gozlerımle cocuğumun buyuduğunu gormek heran onun yenı bişeyler öğrendığını buyuduğunu keşfetmek isterdım.allah yardımcı olsun

canım benım açımdan enonemlısı evlladın.çunku artıkanne olduktan sonra insanın kendısıbıle ikinci planda kalır.ilk sırayı cocuk laır dıye düşünüyorum.sorununa gelınce tabıkı senın ozel hayatını bılemem ama ben şahsım adına konuşayım.ben evlı olsam kayınvalıdemle oturmak isterım gecıneceğimede inanıyorum.insanın eşinin ailesi kendı ailesidırde aynı zamanda.ama iş kısmına gelınce bende çalışmmak istemez evımde oturup cocuğumu kendım buyutmek hergun kendı gozlerımle cocuğumun buyuduğunu gormek heran onun yenı bişeyler öğrendığını buyuduğunu keşfetmek isterdım.allah yardımcı olsun

[arkadaşım sana mualif olmak derdinde değilim ama şunu söylemek istedim
sen profilinden anladığım kadarıyla bekarsın...
ben evli bi kadın olarak kayınvalimle ve kayınpederimle şahsen aynı evde yaşamayı istemezdim...onlar benim anne ve babamdan çok iyi olsalar hatta saray gibi büyük bir evde yaşıyor olsak bile...
ki arkadaş on kişi bir evde kaldıklarından bahsediyo...bekarken olmayan ama evlendiğinde ikinci ve evliliği sağlamlaştıran bi hayat daha vardır...biz buna cinsel hayat deriz...
ben eşimle bi odada tıkış tepiş birlikte olmak yerine özgür bir ortamı yani özgürlükten kastım bir odalı evde olsa kendime ait mekanı isterim...sabah kalktığım zaman akşama kadar paşa gönlüm öyle istemişse geceliğimle kalmak,dolabımı rahatça açıp dilediğimce yiyip, yıkamayı istemiyorsam eğer bulaşığımı lavaboda bırakıp televizyon yada kitap okumak isterim...kocamla rahatça cilveleşmek,sarılarak oturmak isterim...
inan bana bunlar lüks istekler değil,çünkü evlendiğinde bu dediğimi kendinde doğrulayacaksın...
ha şu konuda bunuda yaparım hemde aslanlar gibi...nedir o:durumum şartlarım yön değiştirir ve idare babında onların yanına yerleşir yada onları yanıma alabilirim...ama geciçi olarak bunu düşünür ve duruma ayak uydururum...
hani bazı konulara yorum yaparken empatiyi kurmak güzel bişey...
ama arkadasın sıkıntısı senin şahsen verdiğin fikrinden çok farklı canım...seninki benim doğum yapmadan doğum sancısına yorum yapmama benzemiş.........yerimseniben

Son düzenleme:
yorum yapan derdime derman olmaya çalışan herkeze çok tşk ediyorum birada ols BANA GÜÇ VERDİNİZ KIZLAR

evlenirken kayınvalide yanına evlendin ve çocuk yaptınız....

sanırım çocuk yapmadan evvel evliliğini rayına oturtmayı düşünmedin....

şimdi ise katlanamıyorsun ...
isteklerin çok normal şeyler ama keşke baştan kabul etmeseydin...

kayınvalidenle sorunun var mı peki?

canım durumun zorluğunu anlayabiliyorum. Allah yardımcın olsun... bende kendi annemle aynı evde yaşıyorum bizde ilk evlendiğimizde ayrı bi evimiz vardı ama maddi sorunlar yüzünden aynı eve taşındık annem tek babam vefat etimişti.... insanın kendi annesi dahi olsa başka biriyle aynı evde olması zor sonuçta evlisin LİBERTY75 arkadaşımızın dediği gibi evliler en azından rahatça cinselliklerini yaşamak ister ama aynı evde başkaları varsa bu çok kısıtlı şartlarda gerçekleşiyor. eğer eşinle konuştuğun halde bir çıkar yol bulamıyorsan benim sana tavsiyem kayınvalidenin ve eltinin hakkından sen geleceksin. onlar sana zorluk çıkarıcağına sen çıkar ve kendini ezdirme bitanem çünkü insanlar sömürmeye doymazlar tabi onlara insan denirse... sen ne kadar karşılarında pasif durursan onlar seni o kadar ezerler ne sorunun varsa direk bence söyle kayınvalidene ve eltine . şimdi diceksin demesi kolay diye biliyorum ama onlar sana ters laf falan atarlarsa açıkça nedemek stiyosun anlamıyorum açık söyle falan de böyle insanlar laf sokmayı bilirler ama açıkça söyliyemezler... sende onların yaptıklarının aynını yap misilleme birşeyleri anlatmanın en iyi yoludur bence....

benim en mutlu olcağım gün kayınvalidemle oturan bi bayanım aslında bi annemle bi kayınvalidemel otruyorum aslında 1 hafta orda 1 hafta annemde eşim yazı bekle dedim ayrı eve çıkçaz hem işten çıkıcam hem benimde bi evim olcak :lepi: hemde ikinici çocuk için işlemlere başlıcazkaydirigubbakcemile2 bana dua edinde şu ağustos hayırlısıyla gelsin olumru gelsinde özlediğim hayata kavuşayım :teytey:

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/239602-gelirmi-su-agustos.html

--------------------------

tatlım 2 günde ne değişti !!!?

bencede iki günde ne oldu anlatırmısın...cidden merak ettim ben

Son düzenleme:
[arkadaşım sana mualif olmak derdinde değilim ama şunu söylemek istedim
sen profilinden anladığım kadarıyla bekarsın...
ben evli bi kadın olarak kayınvalimle ve kayınpederimle şahsen aynı evde yaşamayı istemezdim...onlar benim anne ve babamdan çok iyi olsalar hatta saray gibi büyük bir evde yaşıyor olsak bile...
ki arkadaş on kişi bir evde kaldıklarından bahsediyo...bekarken olmayan ama evlendiğinde ikinci ve evliliği sağlamlaştıran bi hayat daha vardır...biz buna cinsel hayat deriz...
ben eşimle bi odada tıkış tepiş birlikte olmak yerine özgür bir ortamı yani özgürlükten kastım bir odalı evde olsa kendime ait mekanı isterim...sabah kalktığım zaman akşama kadar paşa gönlüm öyle istemişse geceliğimle kalmak,dolabımı rahatça açıp dilediğimce yiyip, yıkamayı istemiyorsam eğer bulaşığımı lavaboda bırakıp televizyon yada kitap okumak isterim...kocamla rahatça cilveleşmek,sarılarak oturmak isterim...
inan bana bunlar lüks istekler değil,çünkü evlendiğinde bu dediğimi kendinde doğrulayacaksın...
ha şu konuda bunuda yaparım hemde aslanlar gibi...nedir o:durumum şartlarım yön değiştirir ve idare babında onların yanına yerleşir yada onları yanıma alabilirim...ama geciçi olarak bunu düşünür ve duruma ayak uydururum...
hani bazı konulara yorum yaparken empatiyi kurmak güzel bişey...
ama arkadasın sıkıntısı senin şahsen verdiğin fikrinden çok farklı canım...seninki benim doğum yapmadan doğum sancısına yorum yapmama benzemiş.........yerimseniben
arkadaşım ben senın fıkrıne saygı duyuyorum.tabı ki haklısın.ama ben arkadaşın durumunu kastetmedim.dediğim gibi senın ozel hayatını bılemem ama ben olsam dıye söze başladım.sanırım cumlenın başını atladım.tabıkı herkes kendınden mesuldur.aslında sende haksız sayılmassın.zaten herkes kendıne ayrı bi ev ister rahat etmek ister.benım demem hanı öle bı durum olsa hayır kesın kabul etmem demıyceğimi anlatmak istemıştım.yoksa kım istemez ayrı bı evi.bilmiyorum anlatabıldımmi.bazı şeyleri yaşamadanda empati kurmak güç aslında.çunku bazı olaylar vardırki o duyguları hıslerı yaşamadan empati kuramassın.

Back
X