Aşk mı yoksa para mı ?

tinkerbell1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
95
12
98
Hayat herkese herşeyi altın tepsiyle sunmaz öyle değil mi? Kimileri parayi seçer fakat mutlu olamaz kimileri ise aşkı seçer yine mutlu olamaz. Peki ne yapmak gerekiyor? Sabredip sevdiğin insana destek olmak mı yoksa rahat bi yaşam seçmek mi? Siz asla sevmediğim insanla sırf mantık için aynı yastığa baş koymam diyenlerden mi yoksa sevgi herşey demek değil parasız saadet olmaz diyenlerden misiniz ?

sevmediğim insanla sırf mantık için aynı yastığa baş koymam ben dıyenlerdeyım..

sonucta bır omur o adama sevmedıgım bırıyle evlenmektense yalnız kalmayı tercıh ederım..

asık oldugum ınsanla evlenmek ısterım tabıkıde paraszda olunmuyor ama 2mız calısarak yuvamızı kurabılırız..sonucta allah el vermıs kol vermıs saglıklıyım cok sukur.. tabı suan sevgılım fılan yok ama olursa ve evllık gıbı planlar yaparsak 2mız calısarak herturlu seyın ustesınden gelırız evellahalah :).

Son düzenleme:
İkisi bi arada olanı seçeceksin o zaman.Aşık olduğun insanın maddi durumu iyi olmaz,diye bi kaide yok ki ...

AŞK
tam da bugünlerde küçük bi sıkıntımız oldu çok şükür büyük bişi değildi ama morallerimiz düştü tabi ama bizi yine düze çıkaran aşkımız oldu parayı bulup olayı kurtarıyorsun belki ama aşkın bi çerçeve gibi içine alıyor herşeyi aşk sarıyor esasında aşkın değeri bugünlerde belli oluyor ve zorluk bittiğinde sarılacak mutluluğunu paylaşacak ve en önemlisi senin her koşulda aşkıyla yanında olan bi insanı istiyorsun ve o yanındaysa herşey tamam..para bi kağıt parçasıdır arada uçar sana gelir daha tutamadan da bi bakmışsın başkasına uçup gitmiş bu bööle..bugünlerde parayı değilde gerçek aşkı bulmak zorlaştı aşkı bulda azlada yetinirsin yeterki şu 3günlük dünyada sevdiğin olsun yanında

Son düzenleme:
Yalnız şu düşünce yanlış bana göre mantık evliliği demek çok zengin biriyle, hiç sevmeden evlenmek demek değildir.Mantık evliliği kendine her yönden uygun bi insanla evlenmek demek bana göre.İki tarafında maddi, manevi, kültürel yönleri eşit olursa bide üstüne aşk, sevgi varsa bu çok mantıklı bi evlilik olur

Paraya aşık olup adama aşıkmış ayağına yatanlar takımından olmayın da... Hakkınızda hayırlısı.

Sorunda burda ya zaten aşk devreye girdimi mantık diye bişey kalmıyor.tabiki hem mantık olsun hemde sevgi hem paralı olsun hem adam olsun hem beni sevsin herkes ister ama öyle bi dünya yok bence varsa da nadir.bazen ikisinden birini tercih yapmak zorunda kalıyorsun rahat bi yaşam mı yoksa beni seven bi adamla aza kanaat getirmek mi diye düşünüyosun yani en azından ben düşünüyorum zaman ne gösterir tabki kimse bilemez 0 dan yükselen bisürü insan olduğu gbi yüksekten zemine çakılan da bi dünya insan var unutmamak lazım

En büyük dileğim büyük bir aşkla evlenmek
ama parasız da samanlık seyran olmuyor bu devirde

Ben hayatı, yuvayı sevdiğin insanla çalışarak, sabrederek kurma taraftarıyım. Annem ve babam evlendiklerinde evleri bile yokmuş. Birlikte kurdular şimdiki düzeni ve bu bence herşeyi daha anlamlı kılıyor. Tabi sevdiğiniz kişi zenginse sırf birlikte kazanalım mantığıyla reddetmek de akıl işi değil. Sonuç olarak sevdiğim insanla en baştan başlayıp yükselmek cazip geliyor.

Sevmediği bir insanla sırf para için evlenerek aynı yatağa girmenin neresi mantıklı ben de bunu anlamıyorum bir kadın için zor olması gereken bir durum. Ayrıca amaç sırf buysa bunun çıkar ilişkisinden ne farkı var ki tek farkı bir imza yani. Onun dışında da zaten para için bir sürü rezil ilişki tarzı yaşanıyor evlenince bu durum daha masum olmuyor yani.

Son düzenleme:
Dünyanın binbir türlü halini düşünüp hareket ederim . .
20yılda kazanılan servet 20dakikada yok olup gidebilir.
Ama bana göre aşk öyle hemen kolay bitmez .
Bu yüzden aşk ı seçerim

AŞK. Aşık oldugun insanla beraber olduktan hayatta yapamayacağın şey yok parada kazanırsın mutluda olursun herşeye sahip olursun aslında. Sevdıgım yanımda olunca dünyalar benım olmuş gıbı geliyor.

Tabiki de aşk. Zaten sevdiğin adam yanında olduğu zaman sen onun yanında her şekilde mutlu olsun, çalışıp kazanırsınız parayıda. Yani sevmediğin bi adamın yanında sırf parası var diyede onunla olmak saçma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…