Aşk mısın? Alışkanlık mı?

neriman10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
18
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.6 aylık bir ilişkim oldu.Daha önce kimseyi sevmediğim kadar sevdim, hiç olmadığım kadar aşık oldum.O da aynı şekilde beni.Herşey mükemmeldi.Tüm heyecanıyla devam ediyorduk.Geçen hafta ayrıldık.Sebebi de yok gibi bir tuhaf..
A'dan z'ye herşeyimiz farklıydı.Hani ortak noktamız çok azdı diyebilirim size.Benim kardeşim dediğim insan onu sevmez onunki de benden pek hoşlanmıyordu sanırım.Yinede hiç sorun çıkmadan seviyorduk birbirimizi.Ama saçma sapan kavgalar etmeye başladık.Mesela facebook şifresini istemiştim vermedi ben öyle şeyleri sevmiyorum dedi çok bozuldum.Bir şey demedim bir kaç ay sonra ben çok kırıldığımı söyledim vermek istedi almadım önemi yok artık dedim.Mesela 2 hafta görüşmemiştik tam görüşeceğimiz gün 3-4 günde bir buluştuğu arkadaşlarıyla havuza gitmeyi tercih etti.Bende onun damarına gidicek şeyler yaptım yapmadım değil çok uzatmak istemiyorum.Ve başlarda hep yaz gelse her gün beraber olacağız derdik.Yaz geldi eskisinden daha az görüştük.Bir kaç kere ayrılmıştım kendisinden sonra dayanamadık yine başladık.Ama sanırım bir şeyler kopmaya başlamış.Kendisi çok kıskançtır bu huyu bazen hoşuma gitse de yaptığı son şey bence saçmalıktı.Öğretmenim ve arkadaşımla iftara gidecektim ne işim varmış elin adamıyla? yani öğretmenimle? Yuh artık dedim.Tartıştık tartıştık zaten o günlerde günde 3-4 mesaj atıyorduk birbirimize.Ona mesaj atmak zor geliyordu sıkılıyordum.O da bence öyleydi.Sonunda biz niye seninle anlaşamıyoruz bir türlü dedi.Konuştuk bu konuşmalarımızın sonunda kendimize daha çok dikkat etmeye karar verirdik ama bu kez dedik ki birşeyler bitti sanırım artık bizde.Ayrılmaya beraber karar verdik.Tekrar söylüyorum ona ters gelen şeyler yaptım o da zaman zaman bana yaptı ikimizde çok inatçıyızdır.Çok güzel şeyler yaşadık çok güzel anılarımız var..Ayrılırkende birbirimizi sevdiğimizi söyledik zaten..Ama ondan sonra kimseye üzüldüğümü söylemedim.Arkasından tek damla dökemedim çünkü küçüklüğümden beri kendimi şartladım sanırım ne olursa olsun bir erkek ağlatamaz beni diye.O eskiden takıldığı kızı eklemiş facebookdan ona çok bozuldum onun inadına yapıyorum bende sanki.Faceden de erkek arkadaşlarımla falan konuşuyorum gülüyoruz görmüştür o da hani hayat devam ediyor ya yapmak istedğim şey bu sanırım.O duygusal bir parça paylaşmış ben paylaşmaya gurur yapıyorum sanki üzüldüğümü mutsuz olduğumu düşünecekler... Kırılmaktan korkuyorum sanki..
Ama ben şu an ne olduğunu anlayamıyorum.Ayrıldıktan 5 gün sonra mesaj attı nasılsın diye konuştuk normal arkadaş gibi.Ara ara hatırla beni dedi.Ben sende beni dedim.Peki hatırlıyorum hatıralarımda dedi.Hatıralar güzeldi unutmamak gerek dedim.Bazıları unutulmaz zaten dedi.Ertesi gün ben attım yine öyle normal konuştuk.
Onu düşündükçe içim ısınıyor hala.Bazen diyorum ki seviyorum işte.Bazende yok yaa zaten üni. için başka yerlere gidicez öyle yürümez bizim ilişkimiz.Bi yanım onu başka bir kızla düşününce deli oluyor.Diğer yanım bakalım daha kimler çıkacak karşımıza..Ne hissediyorum derseniz bende bilmiyorum.Seviyorum evet buna eminim.Ama aşk mııı? alışkanlık mıı? Ve ne yapmalıyım acaba her şeyi geçip ne olursa olsun onunla konuşup bu konuları ben mi açmalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

Kesinlikle alışkanlık canım.. 6 ay kısa bi zaman değil.. 6 ay onun varlığıyla doluyken şimdi onsuzluğu düşünmek canını yakabilir.. Ama eğer gerçekten sevseydin ''Diğer yanım bakalım daha kimler çıkacak karşımıza..'' gibi bişiyi aklının ucundan geçirmezdin.. ßak biraz zaman geçsin üzerinden sadece alışkanlık olduğunu ve sevmediğini anlıcaksın eminim..Çünkü sevgiden ziyade hoşlantıydı sizinkisi.. Daha yaşınız küçük kimler gelip kimler gidicek hayatınızdan.. O yüzden şimdilik böyle şeylerle kafanı meşgul etme.. Okul hayatına bak..Sana hayatında başarılar dilerim canım...

6 ay kısa değil ama uzun bır surede değil bence alıskanlık bı 2 3 yıl gectıkten sonra olur bence. alısmısındır bıtemez kopamazsın falan oyle olur ama senınkı alsıkanlık degıl . daha taze bence ılskı canım her ınsan ılk donemlerde boyle cocuksu seyler yapar bızde yaptık boylelıkle bırbırınızı tanıyorsunuz ama ılerde unıversıte yurumezkı deyıp hıc bır ılıskıyı yurutemezssın bırını sevıyorsan nerde olursan ol sevgın devam eder aslında mesafeler askı canlı tutan tek seydır. ınan bana lazıml . bazen ılıskılerın yoluna gırmesı ıcınde ınsanların sevdıgınden uzak durması lazım o zaman anlıyoruz kıymetını cunku zamanla barısırsınız:16: ılıkıye baslamak değılde yurutmektır zor olan ve zor olan herzaman guzeldır:8: canım anın tadını cıkarmaya bakın ortak yanlarınız yoksa ortak bısıler yapın hersey yoluna gırer sadece kalbını sesını dınle...:61:

Kesinlikle alışkanlık canım.. 6 ay kısa bi zaman değil.. 6 ay onun varlığıyla doluyken şimdi onsuzluğu düşünmek canını yakabilir.. Ama eğer gerçekten sevseydin ''Diğer yanım bakalım daha kimler çıkacak karşımıza..'' gibi bişiyi aklının ucundan geçirmezdin.. ßak biraz zaman geçsin üzerinden sadece alışkanlık olduğunu ve sevmediğini anlıcaksın eminim..Çünkü sevgiden ziyade hoşlantıydı sizinkisi.. Daha yaşınız küçük kimler gelip kimler gidicek hayatınızdan.. O yüzden şimdilik böyle şeylerle kafanı meşgul etme.. Okul hayatına bak..Sana hayatında başarılar dilerim canım...

Daha kimler çıkacak karşımıza dedim ama buna benzer bir şey yaşadım.Ayrıldıktan sonra bir arkadaşım çıkma teklifi etti.Artık hayatında özel bir sıfatla olmak istiyorum ve daha neler dedi.Reddettim teklifini.Çünkü ben ondan başkasına canımın içi,sevgilim,seni seviyorum diyemeyeceğimi hissettim.Onun o masmavi gözleri aklıma geldikçe kötü oluyorum.Bundan önceki ayrıldığımızda 3 gün sonra barışmıştık barıştığımızda da.Sen benim gerçekten karım gibi oldun sana çok alışmışım seni çok seviyorum sensiz çok zordu dedi.Bu lafınıda daha unutamam..
Gerçekten hoşlantı mı tüm bunlar.. :59:

6 ay kısa değil ama uzun bır surede değil bence alıskanlık bı 2 3 yıl gectıkten sonra olur bence. alısmısındır bıtemez kopamazsın falan oyle olur ama senınkı alsıkanlık degıl . daha taze bence ılskı canım her ınsan ılk donemlerde boyle cocuksu seyler yapar bızde yaptık boylelıkle bırbırınızı tanıyorsunuz ama ılerde unıversıte yurumezkı deyıp hıc bır ılıskıyı yurutemezssın bırını sevıyorsan nerde olursan ol sevgın devam eder aslında mesafeler askı canlı tutan tek seydır. ınan bana lazıml . bazen ılıskılerın yoluna gırmesı ıcınde ınsanların sevdıgınden uzak durması lazım o zaman anlıyoruz kıymetını cunku zamanla barısırsınız:16: ılıkıye baslamak değılde yurutmektır zor olan ve zor olan herzaman guzeldır:8: canım anın tadını cıkarmaya bakın ortak yanlarınız yoksa ortak bısıler yapın hersey yoluna gırer sadece kalbını sesını dınle...:61:

Peki tekrar nasıl barışıcaz ki :59: Ayrıldığımda hep ilk adımı yapan o olmuştur.Bu kez beraber karar verdik ayrılmaya.Seni seviyorum ama vazgeçmek zorundayım dedi.5 gün sonra mesaj attı.Ertesi gün ben attım.Sonra bir daha mesaj atmadı 3 gün oldu bugün konuşmayalı :50:

neden senı sevıyorum ama vazgecmek zorundayım dedı kı sebep ne bence once bunu ogren soyledıgı sey gercekten sızı ayırcak kadar buyuk degılse adımı sen at mesaj atmadıgında sen bır adım gerı atarsan o ıkı adım gerı atar bı adım ılerı atasan o ıkı adım atar unutma :6:

neden senı sevıyorum ama vazgecmek zorundayım dedı kı sebep ne bence once bunu ogren soyledıgı sey gercekten sızı ayırcak kadar buyuk degılse adımı sen at mesaj atmadıgında sen bır adım gerı atarsan o ıkı adım gerı atar bı adım ılerı atasan o ıkı adım atar unutma :6:

Çok tartışıyorduk çok kavga ediyorduk.Yoruldum ben artık dedim ona.O da bende dedi.İkimizinde değişeceği yok dedi.Bitsin o zaman dedim.Seni seviyorum ama vazgeçmek zorundayım dedi.Öyle demesinin sebebi bu yani :50:

6 ayda alışkanlık olmaz canım ya daha taze yani ilşki.. Hem senle olmak yerine arkadaşları ile havuza gitmesi çok yanlış ya ben buna taktım ..

Çok tartışıyorduk çok kavga ediyorduk.Yoruldum ben artık dedim ona.O da bende dedi.İkimizinde değişeceği yok dedi.Bitsin o zaman dedim.Seni seviyorum ama vazgeçmek zorundayım dedi.Öyle demesinin sebebi bu yani :50:

bende hep yoruldum dıyorum bıktım bu kavgadan dıyorum sevgılımde dıyo ama dedıgımızle kalıyoruz=) sevgı olunca naparsın:69: benım bır arkadasım var oda cok tartısırdı ayrıldılar barıstılar hep bazen aldatıp aldatıldılar o derece bıkere bırlestıler sımdı evlılık yolundalar:55: bıraz alttan al ılskı zaman sabır ve fedakarlık ısteyen bırseydır..:12:

6 ayda alışkanlık olmaz canım ya daha taze yani ilşki.. Hem senle olmak yerine arkadaşları ile havuza gitmesi çok yanlış ya ben buna taktım ..

Buna bende çok takmıştım.Ama sonra pişman oldu arkadaşları çok zorlamış.Sonradan arkadaşları benimle konuşup özür diledi.Her insan hata yapabilir diye düşündüm sonradan..

bende hep yoruldum dıyorum bıktım bu kavgadan dıyorum sevgılımde dıyo ama dedıgımızle kalıyoruz=) sevgı olunca naparsın:69: benım bır arkadasım var oda cok tartısırdı ayrıldılar barıstılar hep bazen aldatıp aldatıldılar o derece bıkere bırlestıler sımdı evlılık yolundalar:55: bıraz alttan al ılskı zaman sabır ve fedakarlık ısteyen bırseydır..:12:

canım sana kesinlikle katılıyorum 4 yıllık bi ilişkim var ve bizde birbirimize sürekli bıktım artık adam ol, şunu yapma bunu yapma, çok sıktın artık diyoruz konuşmuyoruz ve bu en fazla 6 -7 saat sürüyo sonra ayy aşkım moduna giriyoruz .. İnsanlar kızınca,kırılınca sanki beyini uyuşuyor ve olmadık şeyler söylüyor; ama sonrası büyük pişmanlık... Ondan alttan almak şart ... İki tarafta alttan almayınca durum uzuyor ve insan çok yaralanıyor. Lakin aşk her şeyi siliyor :69: Ahh aşk ahh :69:

Yani ilk adımı ben yapmalıyım.Hadi artık hiç istemezse o zaman çok gururuma dokunur yaa :50:

Buna bende çok takmıştım.Ama sonra pişman oldu arkadaşları çok zorlamış.Sonradan arkadaşları benimle konuşup özür diledi.Her insan hata yapabilir diye düşündüm sonradan..

elbette yapar canım ya sonuçta insan yeri geliyor en yakını alınmaz diye düşünerek bazı adımlar atıyor... Hani aman o benim en yakınım o anlar arkadaşlara ayıp olur diyoruz maalesef... Ama bence ikiniz de gurur yapıyorsunuz. Bi ara ben de öyle idim yok ben geri adım atmam falan.. Uzun bir süre alttan alan hep ilk adımı atan sevgilim oldu;ama sonra insan arsızlaşıyor mu ne olursa yapmam dediklerini yapıyor ve hiç gocunmuyor... Demek istediğim klasik ama doğru bi söz "aşk da gurur olmaz" yani bence doğru... Aşk da ilk adım fln diye düşünülmez çünkü gerçekten bazı şeyler için geç
kalma olasılığı yüksek tatlım...

Yani ilk adımı ben yapmalıyım.Hadi artık hiç istemezse o zaman çok gururuma dokunur yaa :50:
oda senden beklıyordur belkı tatlım hem olmassa hıc olmassa dusunmessın atmalımıyım sevıyormu napmalıyım dıye dene ve gor nebılım gece msj at ıyı geceler dıye ne bılım senı ozledım de yavas yavas davranıslarına gore anlarsın zaten sonucuna gore konusuruz:7:

Bide onun alttan aldıkça üste çıkma huyu vardır ki bende de bu gurur bu inat offf :50:

her erkek aynı sanırım canım ya=) bi kere biz alttan aldık mı dakikalarca kendinin nasıl haklı olduğunu anlatıp
dururlar ya.. Bazen ben kendi haklı olduğum konu da bile aman uzamasın diye alttan alıyorum aman yarabbim sanki savaş kazanmış gb bir cengaverlik gösteriyor adam ya =)=) ama yine de bunlar çok tatlı şeyler =)=)

Back
X