Ask neden ölür? - Okumalisiniz kizlar..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Ask neden ölür?

Çünkü aşkı aşk yapan "açlıktır".Onunla birlikte olmaya, gezinmeye,didişmeye karşı hiç doymayan bir "açlık". Onunla konuşmaya ve susmaya,buluşmaya ve özlemeye, kavga etmeye ve barışmaya, duyulan heyecanlı bir "AÇLIK". Onunla yaşama planları,anlamaya çalışma çabaları anlaşılmak kaygıları,kaybetmek korkuları ile beslenen bir "AÇLIK".

Aşkın ilk zamanlarında "açlık", elin yüreğinde telefon beklemeler, kıvrım kıvrım soru işaretleri, bitmez tükenmez yanlış anlamalar, kıskançlıklar ve uykusuz geçen sancılı gecelerdir.

Sonları aşkın açlığı "onun" elini sımsıkı tutmak teninin her milimetresine dokunmak dudaklarınla dudaklarına değmek için ölesiye artmaya başlar.

Eğer "AŞK ORADAYSA" ilk ruhsal ve tensel yakınlıkların ardından açlık giderilmez. Tersine hızla büyümeye başlar ve her defasında açlıktan "RUHUNUZ KAZANIR". Fakat bedenlerin sık sık buluştuğu ilk çoşkulu zamanların ateşi çabucak sönüyor ve sıkıntılı bir doygunluk duyuluyorsa "AŞK ÇEKİP GİTMİŞ" demektir.

Çünkü aşk çok oburdur, ama tıkabasa doyduğu zaman ölür. Bu yüzden aşkınızla çok sık görüşerek lüzumundan fazla "yemek yedirirseniz" yok olur. Aşkınıza çok fazla içinizi açıp ruhunuzu soyarsanız "BÜYÜ BOZULUR" ve aşk yine tokluktan ölür. Aşkta kendinizi tümden adar ve karşınızdaki kişinin kaybetme korkusunu doyurursanız açlıkla beraber aşkda kaybolur. Aşkın sofrasında her zaman hazır nazır bulunursanız "İŞTAHI KAÇAR".

Aşkın yaşaması için hep bir parça "aç" bırakmak gerekir. Zira aşk doyduğu zaman ya "HAYATINI KAYBEDER", yada artık "AŞK" değildir

her halukarda aşk yokoluyo yani ee aşkı bu şekilde yaşamaya çalışırsak yani bi kalıba sokmaya bence ozaman aşk ölür herşey oldugu gibi güzel gerçek duygular neyse o yaşanmalı aşk zaten biter asıl olan sevgi dir :lepi:

çok doğru bir anlatım ...
benim aşka bakış açımla birebir örtüşüyor...
hep derim zaten...

bir erkeğe yada ilişki de,
tüm duygularının ve güvenin kapısını sonuna kadar açma! ama, arala...
o kapıdan her an dilediği gibi giremeyip,ama her an o kapıdan çıkarılabileceğini bilmeli...
kaybetme korkusu yaşamalı,yaşatılmalı gerekirse...

bir kişiye ben seninim 'i değil,sensiz de var'ım 'ı anlatabilmeliyiz..
kişiyi tüm benliğimizle,sevgimizle,güvenimizle vs.
doyurursak,açlık hissetmez..
biraz doyurup,biraz da aç kalmasını sağlamak gerek;)

aşk hem anlatıldıgı gıbı aclık..hende ego sanırım....
karşıya duyulan sevgı ve kaybetmemek ıcın verılen emek...
sadece körü körüne baglanmak...dunyada ondan baskası yokmuş gıbı yaşamak...
aslında yanlış..duygularımıza kapılıyoruz ...kaybetmemek ıcınde elımızden gelenı yaıyoryz...
oysa kaybetme duygusu olmalı...ozellıkle karsıya bu hıssettırılmelı...
hem doyrulmalı sonuna kadar hemde...katbetme korkusu yasatılmalı..
ıste boyle oluncada ego ortaya cıkıyor...sonuna kadarda aşkı yasasan o aclık hıc bıtmıyor..
ve bır yerde tıkanıyor...aşk garıp bır duygu...oyuzden ayarları kacırmamak gerekıyor...
yoksa sabun gıbı elden kayıp gıdıyor...

aşk hem anlatıldıgı gıbı aclık..hende ego sanırım....
karşıya duyulan sevgı ve kaybetmemek ıcın verılen emek...
sadece körü körüne baglanmak...dunyada ondan baskası yokmuş gıbı yaşamak...
aslında yanlış..duygularımıza kapılıyoruz ...kaybetmemek ıcınde elımızden gelenı yaıyoryz...
oysa kaybetme duygusu olmalı...ozellıkle karsıya bu hıssettırılmelı...
hem doyrulmalı sonuna kadar hemde...katbetme korkusu yasatılmalı..
ıste boyle oluncada ego ortaya cıkıyor...sonuna kadarda aşkı yasasan o aclık hıc bıtmıyor..
ve bır yerde tıkanıyor...aşk garıp bır duygu...oyuzden ayarları kacırmamak gerekıyor...
yoksa sabun gıbı elden kayıp gıdıyor...

Bu sözüne tamamen katiliyorum canim.
Ask ego dedigim zaman insanlar hep yanlis anladilar..
Oysa benim söylemek istediklerimi farkli analiz etmelerinden kaynaklandi.
Ask gercekten egodur. Tatmin olmaktir. Kisi sevilmek ister.
Farzedin ki bir insan sevgilisini birakip gittiginde karsi taraf "ben sensiz ne yaparim" diyor. Aslinda gideni degil, kendini düsünüyor. Onsuzlugun kendisine aci verecegini biliyor.

Bu yaziyi okudugumda ne kadar dogru anlatilmis demistim bende.
Ask aynen yemek yemeye benzer. Fazla yediginde migde bulandirir. Ne yazikki...

özlemek sevildiğini bilmek çok güzel
ama hiç bir zaman ben sana aitim sensiz bir hiçim demem
bu biraz tecrübeyle alakalı birşey galiba
akıllandım yani.

sevdiğimi söylerim ama
herduygumu herşeyimi anlatmam ona

herşeyi tüketmemek gerek

tuketmeden tukenmeden yasandiginde her duygu gibi ask da cok ozel ve guzeldir. degilse cooook abarmtanin anlami yok. hayat askla devam etmiyo. bu ince sinir da gezebilmek ve farkinda olabilmek muhim bence.

özlemek sevildiğini bilmek çok güzel
ama hiç bir zaman ben sana aitim sensiz bir hiçim demem
bu biraz tecrübeyle alakalı birşey galiba
akıllandım yani.

sevdiğimi söylerim ama
herduygumu herşeyimi anlatmam ona

herşeyi tüketmemek gerek

Peki ya benim oldugunu söyle, karim olacagini söyle diyorsa naparsin canim?
Bizim aramizda mesafeler var sevdigimle ve dolayisiyla özlem cok fazla oluyor.
Bende herzaman sinir koyulmasindan yanayim, ki zaten 11 aylik beraberligimizde, su son 4-5 aydir ona karsi yeni yeni kendimi actigimi ve daha yakin davrandigimin farkina varmis.
Ama ben yine kendimi bilip, sinirimi koymak istiyorum, bu kezde kendini benden cekme, uzaktasin sana herzamankinden daha fazla ihtiyacim var diyor, böyle bir durumda ne yapayim?

Gerçekten çok doğru bir anlatım,ne yaparsan yap aşk mutlaka bitiyor,önemli olan sevgi nin bitmemesi,ama erkekler aşkı daha çabuk bitiriyor ve başka taraflara yönelmeye başlıyolar yeni lezzetler peşine düşüyolar,acı çeken hep bayanlar oluyor.....

Bu sözüne tamamen katiliyorum canim.
Ask ego dedigim zaman insanlar hep yanlis anladilar..
Oysa benim söylemek istediklerimi farkli analiz etmelerinden kaynaklandi.
Ask gercekten egodur. Tatmin olmaktir. Kisi sevilmek ister.
Farzedin ki bir insan sevgilisini birakip gittiginde karsi taraf "ben sensiz ne yaparim" diyor. Aslinda gideni degil, kendini düsünüyor. Onsuzlugun kendisine aci verecegini biliyor.

Bu yaziyi okudugumda ne kadar dogru anlatilmis demistim bende.
Ask aynen yemek yemeye benzer. Fazla yediginde migde bulandirir. Ne yazikki...

bende bu sozune katılıyorum....dogru cok yedıgınde mıden bulanır...ve bunaltırsında..o zaman nerde nasıl durup nasıl davranılacagını bılmek ve ayarını kacırmamak lazım..aşk oyle pamuk ıplıgı gıbıdır...nasıl ne zamn bıtecegı bellı degıldır...
işte bu daralmalar bunalmalar....bırden aşkı oldurur ve hatta aşk bıter düşmanlık başlar...
ınsanın yasantısındakı her alan gıbı ıdare etmeyı ve bencıl olmamayı denemek lazım..hiç bır seyın olmemesı ıcın...

COK GUZEL BI YAZIYMIS SENSIBLECIM

ve demıssın ya bı arkadasa karım olucakmısın dıye soruyo dıye
erkekler korkuyolar arada mesafe engeller zaman varsa korkuları cok oluyo
hep ama hep duymak ıstıyolar
ıste burda bu yazıdan bıseyler dusunup vcp ver
fazla yıyınce agır gelıyomus ya hanı yemek yada az yıyınce doymuyosun
ıste denge onemlı
onun yanında oldugunu hep bılsın ama yınede korksun senı kaybetmekten

Ask neden ölür?

Çünkü aşkı aşk yapan "açlıktır".Onunla birlikte olmaya, gezinmeye,didişmeye karşı hiç doymayan bir "açlık". Onunla konuşmaya ve susmaya,buluşmaya ve özlemeye, kavga etmeye ve barışmaya, duyulan heyecanlı bir "AÇLIK". Onunla yaşama planları,anlamaya çalışma çabaları anlaşılmak kaygıları,kaybetmek korkuları ile beslenen bir "AÇLIK".

Aşkın ilk zamanlarında "açlık", elin yüreğinde telefon beklemeler, kıvrım kıvrım soru işaretleri, bitmez tükenmez yanlış anlamalar, kıskançlıklar ve uykusuz geçen sancılı gecelerdir.

Sonları aşkın açlığı "onun" elini sımsıkı tutmak teninin her milimetresine dokunmak dudaklarınla dudaklarına değmek için ölesiye artmaya başlar.

Eğer "AŞK ORADAYSA" ilk ruhsal ve tensel yakınlıkların ardından açlık giderilmez. Tersine hızla büyümeye başlar ve her defasında açlıktan "RUHUNUZ KAZANIR". Fakat bedenlerin sık sık buluştuğu ilk çoşkulu zamanların ateşi çabucak sönüyor ve sıkıntılı bir doygunluk duyuluyorsa "AŞK ÇEKİP GİTMİŞ" demektir.

Çünkü aşk çok oburdur, ama tıkabasa doyduğu zaman ölür. Bu yüzden aşkınızla çok sık görüşerek lüzumundan fazla "yemek yedirirseniz" yok olur. Aşkınıza çok fazla içinizi açıp ruhunuzu soyarsanız "BÜYÜ BOZULUR" ve aşk yine tokluktan ölür. Aşkta kendinizi tümden adar ve karşınızdaki kişinin kaybetme korkusunu doyurursanız açlıkla beraber aşkda kaybolur. Aşkın sofrasında her zaman hazır nazır bulunursanız "İŞTAHI KAÇAR".

Aşkın yaşaması için hep bir parça "aç" bırakmak gerekir. Zira aşk doyduğu zaman ya "HAYATINI KAYBEDER", yada artık "AŞK" değildir

cok guzel bi yazi aynen sana katiliyorum canim.bizim koyde eskiden yasli kadinlar soyle derlermis genc kizlara siz siz olun evlenince kocalariniza belden asaginizin yarisini gosterin yarisini sakin gostermeyinhihoyyytbizim yaslilar anam cozmusler isi super

Back
X