• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk nedir ve nasıl korunmalı??okumadan geçmeyin!!

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Hepimiz aşk acısı çekmişizdir.birisi için acı çekmiyorsan aşk diye bişey yoktur aranızda.
aşk demek=oyun,sevgisizlik vs..demek DEĞİL!
AŞK demek=onun için acı çekmek,onun için gözyaşı dökmek,o seni senin onu sevdiğin kadar ço sevmese bile hertürlü fedakarlığı yapmak,heyecan duymak,o üzülünce seninde canın acıyorsa, onu görünce weya onun yanındayken falan azda olsa utanıyorsan ve bunun gibi duyguları yaşıyorsan bu aşktır...
hayatta 1 kere aşık olunur.ondan öncesi ve sonrası yoktur.
o seni sevmiyorsa beni sevmeyeni bende sevmem gibi şeyler diyosan bu aşk değil BEĞENME duygusudur.
onu 1 hafta weya 1 ay içinde unutuyorsan bu aşk değil öylesine bi HEYECAN,BEĞENME,UMUT vs..dir

gerçekten seven insanın umudu olur.
gerçekten seven insanın canı acır.
gerçekten seven insanın biçok güzel duygusu(heyecan,utanma vs.)olur.
gerçekten seven insan DIŞ GÜZELLİK'e önem wermez.ne kadar tipsiz görünsede,şişman olsada umursamaz yine sever asla nefret etmez.
sevdiğiniz sizi kırınca sizi sevmediği anlamına gelmez.

AYRILMIŞLAR;
ONUNLA YENİDEN BİRLİKTE OLMAK İÇİN;
1-)ona iyi,sıcak dawranın
2-)kendinizi yenileyin yani asla üzgün görünmeyin,bakımınızı ihmal etmeyin öğrenciyseniz derslerinize çalışın we çok zeki olduğunuzu kanıtlayın
3-)ASLA intikam almaya çalışmayın sizden soğuyacaktır
4-)peşinden koşmayın ama içinizden geçen duygularınızı söyleyin
5-)gülümseyin,karamsar görünmeyin
6-)EN ÖNEMLİSİDE UMUDUNUZU KAYEBETMEYİN
7-)kıskandırmaya çalışmayın umursamaz sizi we dahada üzülürsünüz
8-)DIŞ GÜZELLİK;her zamankinden daha bakımlı olun
İÇ GÜZELLİK;çok zekice dawranın espri yapın sakıın o basit esprileri yapmayın yerine göre zekice eğlendirici espriler yapın erkekler esprili kızları sever
9-)cesaretli olduğunuzu gösterin çok korkak olmayın ona içinizden geçenleri söyleyin
10-)onun hakkında kötü söylemeyin YARDIM EDİN ona ders çalışmasında,işlerinde vs..
ERKEKLER NASIL KIZLARI SEVER;
1-)yardımsever
2-)zeki
3-)esprili
4-)güzel
5-)tatlı
6-)şirin dawranan
7-)çok yaramaz olmayan,aklı başında herşeyi yerli yerinde yapan
ERKEKLER NASIL KIZLARI SEVMEZ;
1-)geveze
2-)çok soru soran
3-)kendini beğenmiş
4-)çok sessiz
5-)aptalca dawranan
6-)ikidebir aynı şeylerden konuşan
7-)bir konuyu uzattıkça uzatan

SORULARINIZ WARSA YAZIN CEVAPLAYALIM. :icecream:

ya bazi erkekler dokunmayi sever, elini tutar sacini tutar oksar, ama bi kiz bunlari yaptirirsa bazilar düsünüyorki hii bu hemen elletio, bu nebicim kiz, bazilarida diyo, niye bukadar uzaksin... ben sasirdim kaldim... nasil davranacagimi bilmiom. geveze degilim ama cok soru sorarim dogru. bazende hic honusmam,. utanarak otururum. kendiside beni izler hep cekinmez. ay anlamadim gitti :)

Sevgi dilleri wardır erkeklerın bazıları dokunmak ıster ama bazılarıda sevmez demişsin.bu sevgi dilleriyle ılgilidir bir kitapta okumuştum dokunsal temas bölümündeydı..senın sevgilin sana yaklaşmak , elını tutmak fln ıstıyorsa demekkı dokunsal temas onun için çnemlıdır eğer sana uzak davranıyorsa seni sevmediğini düşünme.çünkü dokunsal temas onun için önemlı değildir.ve sende ona göre dawran

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X