- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şöyle kısaca özet geçeyim ciddi anlamda yoğun duygular beslediğim kişiyle ayrılalı uzun bir zaman oldu ama artık onunla olmaz kendime saygım varsa biraz. Bu nedenle önüme bakıyorum. Biriyle tanıştım. Ama sorun şu ki hem kendisi benden bir yaş küçük ve nedense ben buna alışamıyorum. Hemde şöyle ki çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz saatlerce telefonda sohbet edebiliyoruz mesela. Ayrıca tam evlenilebilecek birisi çok efendi iyi yetişmiş işi gücü var kibar ve bana düşüncelerime çok önem veriyor asla kırmıyor hatalı bile olsa hep o alttan alıyor hep iyi olalım istiyor. Buraya kadar normal her şey ama ben o heyecanı aşkı hissetmiyorum. İnsan olarak çok seviyorum kendisini ve iyi anlaşıyorum ama o midemde kelebekler uçuşmuyor mesela. Ya da diğer erkek arkadaşımla mesela ailesi bana göre değildi bu problemlere göğüs gereceğimi düşünüyordum hiçbir şeyi problem etmiyordum. Ama mesela bu çocukla aramızdaki bir yaşı bile kafama takıyorum acaba mı diyorum. Sizce ciddi bir ilişki hatta evlilik için aşk şart mı?