Aşk sizce önemli mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şöyle kısaca özet geçeyim ciddi anlamda yoğun duygular beslediğim kişiyle ayrılalı uzun bir zaman oldu ama artık onunla olmaz kendime saygım varsa biraz. Bu nedenle önüme bakıyorum. Biriyle tanıştım. Ama sorun şu ki hem kendisi benden bir yaş küçük ve nedense ben buna alışamıyorum. Hemde şöyle ki çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz saatlerce telefonda sohbet edebiliyoruz mesela. Ayrıca tam evlenilebilecek birisi çok efendi iyi yetişmiş işi gücü var kibar ve bana düşüncelerime çok önem veriyor asla kırmıyor hatalı bile olsa hep o alttan alıyor hep iyi olalım istiyor. Buraya kadar normal her şey ama ben o heyecanı aşkı hissetmiyorum. İnsan olarak çok seviyorum kendisini ve iyi anlaşıyorum ama o midemde kelebekler uçuşmuyor mesela. Ya da diğer erkek arkadaşımla mesela ailesi bana göre değildi bu problemlere göğüs gereceğimi düşünüyordum hiçbir şeyi problem etmiyordum. Ama mesela bu çocukla aramızdaki bir yaşı bile kafama takıyorum acaba mı diyorum. Sizce ciddi bir ilişki hatta evlilik için aşk şart mı?

Bence ask ikili iliskilerde onemli. Ask olmasa bile sevgi mutlaka olmali yoksa o iliski eninde sonunda cekilemez hale geliyor. Senin bahsettigin duygulari ben arkadaslarimda yasiyorum. Hos sohbet, muhabber, anlasmak. Ama 1 cati altina girince onlar yetmiyor :duduk:

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şöyle kısaca özet geçeyim ciddi anlamda yoğun duygular beslediğim kişiyle ayrılalı uzun bir zaman oldu ama artık onunla olmaz kendime saygım varsa biraz. Bu nedenle önüme bakıyorum. Biriyle tanıştım. Ama sorun şu ki hem kendisi benden bir yaş küçük ve nedense ben buna alışamıyorum. Hemde şöyle ki çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz saatlerce telefonda sohbet edebiliyoruz mesela. Ayrıca tam evlenilebilecek birisi çok efendi iyi yetişmiş işi gücü var kibar ve bana düşüncelerime çok önem veriyor asla kırmıyor hatalı bile olsa hep o alttan alıyor hep iyi olalım istiyor. Buraya kadar normal her şey ama ben o heyecanı aşkı hissetmiyorum. İnsan olarak çok seviyorum kendisini ve iyi anlaşıyorum ama o midemde kelebekler uçuşmuyor mesela. Ya da diğer erkek arkadaşımla mesela ailesi bana göre değildi bu problemlere göğüs gereceğimi düşünüyordum hiçbir şeyi problem etmiyordum. Ama mesela bu çocukla aramızdaki bir yaşı bile kafama takıyorum acaba mı diyorum. Sizce ciddi bir ilişki hatta evlilik için aşk şart mı?
Aşk mükemmel bir şey ve çok önemli ama evlilik bir sözleşme ve bir şirket kurmak gibi aslında o yüzden hayata bakış açınızın, eğlence, mutluluk anlayışınızın ve planlarınızın ortak olması daha önemli. Ayrıca görüştüğünüz kişilerin hayatınızdaki yeri kafanıza takılıyorsa ya emin olana kadar beklemek ya da kendisine karşı açık olmak gerekir. Kısacası içinize sinsin.

Aşkın şart olup olmadığını bilmem de , siz yaş olayına takılmışsınız. Eğer içinize sinen biri olsaydı burada konu açmaz hatta konu açsanız bile ilk söyleyeceğiniz şey aşık olduğunuz adamdan ayrıldığınızdan bahsetmezdiniz. Yaş konusuna tekrar gelince , eşimden 1 yaş büyüğüm ve hiç bir problem olmadı

Aşk mükemmel bir şey ve çok önemli ama evlilik bir sözleşme ve bir şirket kurmak gibi aslında o yüzden hayata bakış açınızın, eğlence, mutluluk anlayışınızın ve planlarınızın ortak olması daha önemli. Ayrıca görüştüğünüz kişilerin hayatınızdaki yeri kafanıza takılıyorsa ya emin olana kadar beklemek ya da kendisine karşı açık olmak gerekir. Kısacası içinize sinsin.

Kendisinden biraz zaman istedim zaten henüz hazır olmadığımı biraz daha tanımamız gerektiğini söyledim

Aşkın şart olup olmadığını bilmem de , siz yaş olayına takılmışsınız. Eğer içinize sinen biri olsaydı burada konu açmaz hatta konu açsanız bile ilk söyleyeceğiniz şey aşık olduğunuz adamdan ayrıldığınızdan bahsetmezdiniz. Yaş konusuna tekrar gelince , eşimden 1 yaş büyüğüm ve hiç bir problem olmadı

Yaş konusuna çok takılıyorum evet. Hep büyük konuştum kendimden küçük biriyle olmam diye şimdi başıma geldi ve ister istemez kafama takıyorum

Mantık aşk beraber olsun komşu kızı. Aşksız mantık,mantıksız aşk mutluluk getirmiyor.

Bahsettiğin eleman en son biz şimdi neyiz diye sorguladığın adamsa ne ara aşkını sorgulayacak noktaya geldiniz ki ? Kanka olayımdan.

Mantık aşk beraber olsun komşu kızı. Aşksız mantık,mantıksız aşk mutluluk getirmiyor.

Bahsettiğin eleman en son biz şimdi neyiz diye sorguladığın adamsa ne ara aşkını sorgulayacak noktaya geldiniz ki ? Kanka olayımdan.

Haha hatırlıyorsunuz demek. Neler oldu neler. Bana hislerini söyledi. Durum hiç sandığım gibi değilmiş. Bir açıldı tam açıldı ama resmen şu an benden ayrılmıyor.

Sevgi aşkın zamana yayılmış halidir.Önemli olan bu kişiyi seviyor musun?Bir de bu kadar iyi biriyse biraz daha görüş derim hemen kestirip atma

Umut verme bosuna. Acık ol.
Sans tanımışsın ama ıcıne sınmemıs belli ki.
Ona da yazık.

Aslında ben çok aradayım. Onunla vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum hep yanımda olsun istiyorum ama bazen geriliyorum boğuluyorum. Sanırım uzun ilişkdien çıkınca yeni bir ilişki korkutuyor beni. Ona da söyledim bunları zaman tanıyalım dedim tamam dedi.

Sevgi aşkın zamana yayılmış halidir.Önemli olan bu kişiyi seviyor musun?Bir de bu kadar iyi biriyse biraz daha görüş derim hemen kestirip atma
Evet gerçekten seviyorum. Nasıl bir sevgi bu bilmiyorum ama seviyorum iyi geliyor iyi hissettiriyor. Zaman istedim zaten. Bu düşüncelerimi o da biliyor.

Aslında ben çok aradayım. Onunla vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum hep yanımda olsun istiyorum ama bazen geriliyorum boğuluyorum. Sanırım uzun ilişkdien çıkınca yeni bir ilişki korkutuyor beni. Ona da söyledim bunları zaman tanıyalım dedim tamam dedi.
Evlilikte arkadas olmak dost olmak cok onemlı.
Ama bir dıger onemlı noktada seks.
Tutku,ten uyumu
Herseyı gec guldunuz eglendınız eve geldiniz seviseceksiniz..
Boyle dusununce ne hıssedıyorsun?
Ya da birlikteyken tensel cekım oluyor mu aranızda?

Evlilikte arkadas olmak dost olmak cok onemlı.
Ama bir dıger onemlı noktada seks.
Tutku,ten uyumu
Herseyı gec guldunuz eglendınız eve geldiniz seviseceksiniz..
Boyle dusununce ne hıssedıyorsun?
Ya da birlikteyken tensel cekım oluyor mu aranızda?

Aslında biraz buna güveniyorum sanırım çünkü evet tensel bir çekim var aramızda. Öyle kanka gibi değiliz. Tabi ki bir ilişkiye başlamadıpımız için samimi olmadık ama çekim var evet.

Aşk olmasa bile sevgi ya da hoşlanti olmalı diye düşünüyorum. Aşkı biraz tehlikeli bulurum ama duygu şart. Yaş farkına ben de takılırım. Kendimden küçük olsa aşktan önce bu konu üstünde dururdum. Sizde öylesiniz. Bu konuda emin olup kimseyi oyalamayin. Sevecek başka birini bulursunuz

Eskiden olsa aşk olmadan evlilik olmaz derdim ama fikirlerim çok değişti evlenince, en önemlisi anlaşmak, aynı dünya görüşünü paylaşmakmış

Aşk tabi ki de önemli . fakat evlilik düşünüyorsanız eger sadece aşk degil mantık da gerekiyor . Şöyle ki aşktan gözü kör olmuş herseyi toz pembe görmek olmayacak seyleri bile aşk ugruna seviyorum, ölüyorüm diye kabul edip yaşayıp sonra vay halime de denilebilir. Sadece mantıkla gidip sevmediginiz birine de ne tahammülünüz ne sabrınız olur herseyi size batar nefes alması bile . Yani sonuc olarak yeterince gozler kör olmayacak derece de aşk yani sevgi, aynı hayatı paylaşmayı düsünebilecek kadar mantık ve hayat görüşü. Birbirini anlayan eglenen seven ve sayan cift ideal. Aşık oldum ölüyorüm herseyine kabul yeterki sen ol derecesi tehlikeli . Ayrıca 1 yaş hic takılabilecek bi durum degil . Sevmiyorsanız en ufak dahi icinizde hoşlantı yoksa herseyi takılır ve batar. Iyi dusunun

Back
X