Aşk tarif, taktikler,tecrübelerimiz ....

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Ask tarifleri :)

Baslik biraz vaatkar oldu ama, aklima geldi yazayım dedim.
Malum evlendikten sonra (bazi durumlarda uzun süreli iliskilerde) bazi insanlar, özellikle erkekler eslerine karsi ilgsizlesiyor, eski arayip sormalardan, ciceklerden, maillerden falan eser kalmiyor.
Ama bazi kadinlar var ki bu gibi durumlarin üstesinde gayet ustalikla geliyor, ben buna “ask tarifi” diyorum.
Sizin tarifiniz nedir, taktikleriniz var mi ?
:16:

Son düzenleme:
Evet evet bu başlık özellikle de ben gibi tecrübesiz arkadaşlar için dolmalı :1::1: Takibe alıyorum ona göre :23:

ilk meseaj benden gelsin yahu:)
evlendıkten sonra sanki elinden kayıp gıdecekmış gibi kaybetme hıssı verılmeli bence erkeğe.Aşkım seni çok seviyorum hiç ayrılmayalım tamammı gibilerinden sözler söylediğiniz zaman işin sırrı kaçar gıder.Tamam herkes eşine bunları söylemeyı severde, erkeklere söylememek lazım dıye düşünüyorum ben.Hep kadın çok sevdiğini gösterıp böyle davranırsa erkekte ohh nasıl olsa benı çok seviyor eşim, rahat olayaım gibilerinden tavırlar sergiler.
Şimdi soracaksınız bana sen evlımısın dıye:) hayır ben nışanlıyım ama yazıdığım gibi davranacağımdan emın olun.erkekleri fazla şımartmak olmuyor.Benim içimden neler gelıyor aşırı sevgimdn ama kendimi frenlıyorum.Duygusal değil akıllı hareket sizi daima yükseltecektır.
SEVGİLERİMLE.......:34:

ilk meseaj benden gelsin yahu:)
evlendıkten sonra sanki elinden kayıp gıdecekmış gibi kaybetme hıssı verılmeli bence erkeğe.Aşkım seni çok seviyorum hiç ayrılmayalım tamammı gibilerinden sözler söylediğiniz zaman işin sırrı kaçar gıder.Tamam herkes eşine bunları söylemeyı severde, erkeklere söylememek lazım dıye düşünüyorum ben.Hep kadın çok sevdiğini gösterıp böyle davranırsa erkekte ohh nasıl olsa benı çok seviyor eşim, rahat olayaım gibilerinden tavırlar sergiler.
Şimdi soracaksınız bana sen evlımısın dıye:) hayır ben nışanlıyım ama yazıdığım gibi davranacağımdan emın olun.erkekleri fazla şımartmak olmuyor.Benim içimden neler gelıyor aşırı sevgimdn ama kendimi frenlıyorum.Duygusal değil akıllı hareket sizi daima yükseltecektır.
SEVGİLERİMLE.......:34:

Eda hanimin taktigi:

Cok fazla üzerine düsmeyin, sevginizi az az sunun ama asla cok sevdiginizi söylemeyin.

Back
X