Aşk üçgeni

Asileyli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
7
0
1
Selamlar kızlar öncelikle yeni üye oldum konu açmada bi hata yaptımsa özür dilerim.Fazla uzatmadan sorunuma geçeyim.Ü niversite öğrencisiyim yeni bir ortama girdim yeni insanlarla tanıştım dolayısıyla karşı cinsle aramda etkileşimler olmaya başladı.Başta herkese arkadaşça yaklaştım içlerinden bir çocuk benimle ilgilenmeye başladı fakat sadece sanal olarak yani Wp üzerinden günlük hayatta da arkadaşça davrandığı için üzerinde çok durmadım zaten ben ondan hoşlanmadığım için umut vermemeye dikkat ettim ona A diyelim .O esnada bu kişinin kankası benimle iletişim kurmaya başladı o da B olsun .O dönem ailevi sağlık sorunlarım vardı onlarında haberi oldu ve ondan yanımda olmak istediklerini düşündüm.B bana buluşma teklifi etti zaten ortam gereğince haftada bir grup olarak buluşuyoduk ama o özel olarak benimle buluşmak istedi kabul ettim.Buluşmadaki samimiyeti ve sohbeti ile beni çok etkiledi bişeyler hissetmeye başladım öte yandan A kişisinin durumu da bana itiraf etmediği için sorun olmayacağını düşündüm.B ile bi süre yakınlaştık ama arkadaşça diyebiliriz buna birden uzaklaşmaya başladı daha sonra kanka demeye vs. Â ile konuştuğunu ya da bi şekilde hissettiğini düşündüm ben de vazgeçeyim o zaman derken tekrar eski haline döndü B. Bu sefer yaptıkları ile beni daha çok etkilemeye başladı beni sevdiğini felan söyledi ama rahat bi insan olduğu için onu da ciddiye alamıyorum.Bizi birbirize yakıştıran ortak bi tanıdığımız var üçümüz bir aradayken şakayla karışık beni sevdiğini söyledi tekrar aşık olduğunu da sadece gülümseyebildim o an kalabalık bir ortam olduğu için utandım doğrusu. Yanyanayken böyle davranıp ayrıldıktan sonra mesaj atmaz aramazdı bende sadece aşırı rahat birisi olduğu için böyle davrandığını düşünüyorm. Â kişisi bu aralarda bana mesajla aşkını itiraf etti ve ben de onu sadece arkadaş olarak gördüğümü söyledim.Tatil olunca zaten haftada bir olan görüşmelerimiz de artık olmuyo ama ben B yi aklımdan çıkarmıyorm onunla arkadaşlığımız bitmedi ama devam da etmiyo tam olarak ne bilmiyorm şuan ararsam buluşalım diyeceğini biliyorum ama bu buluşmalar bana zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Şimdi ben ne yapayım nolcaksa olsun deyip herşeyi itiraf etsem mi yoksa kalbime gömsem mi arkadaş olarak mı kalsam? Kankasının durumunu bilmiyosa bile er ya da geç öğrenir belki öğrendi bile o zaman beni tercih etmez herlade nasıl bir yol izleyim. Doğru olan uzak kalmak diye düşündüm ama yapamıyorum rüyalarıma giriyo, geceleri ağlıyorum lütfen yardım edin

Sana kesin birsey soyleyeyim ikisinden de uzak dur. Cunku bunlar kanimca sana oyun oynuyorlar. Ikisininde birbirinden hbri var. Kendim yasamis gibi hissettim yazini okuyunca. Kesinlikle ikisini de hayatindan çıkar. Simdi ki zaman gencleri hep lay lay lom. Dvm edersen daha cok kafani vurursun taslara. Libra soylemisti diye hatirla o zmn.

Bence ikisinden de uzak durmak senin daha faydana olacaktir.
B kisisinden daha fazla ilgi sevgi gösterecek birisi vardir ;)

Back
X