• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
merhaba kızlar ben 5 ay önce fln 4 senelik çıktığımdan ayrılmak zorunda kaldım aldattı beni, yeni birini tanımak hayata yepyeni bi sayfayla yeniden başlamak istiyorum ama karşıma düzgün bi insan çıkmıyor canım sıkıldı bu konuyla ilgili bi yazmak istedim acaba bu saatten sonra aşk yeniden gelirmi yine bidaha aşık olunurmu :( kalbim allak bullak kimseye güvenemiyorum artık ve çirkin bi kızda değilim ama artık aşık olamicam gibi geliyor 22 yaşındayım biçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile oldu bense vefasızın biri yüzünden 4 senemi boşa geçirdim :(

Daha 22 yaşındasın ve sevgilinden ayrılalı sadece 5 ay olmuş. Aşk yok demek için daha çok erken...

öylemi dersiniz :( peki aşk gelirmi yeniden inancımı tamamen kaybettim çünki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende böyle bir konu açmıştım okusana, şimdi görüyorum ne saçmalamışım :)

aşk olmaz mı hiç :16:

biyerlerde saklanıyordur en kötü ihtimal :8:

Aşk yok acı çekmek var, giden taraf olsan bile :31::31:
Arayıp sormamasını, zamanla değişmesini yedirememek var :31:

sitede yeni olduğum için özel atamıyormuşum ama konuna baktım fotosentez bayağı cevap yazan olmuş sağolsunlar kızlar hep moral verici şeyler yazmış :) yaklaşık 1 2 aydır dua ediyorum karşıma hayırlı biri çıksın diye allahım yardımcı olur inşallah

sitede yeni olduğum için özel atamıyormuşum ama konuna baktım fotosentez bayağı cevap yazan olmuş sağolsunlar kızlar hep moral verici şeyler yazmış :) yaklaşık 1 2 aydır dua ediyorum karşıma hayırlı biri çıksın diye allahım yardımcı olur inşallah

çıkınca emin ol onu unutacaksın :)
ama bir de çıkmasını istemeyenler, aynı şeyleri yaşamaktan korkanlar var onlar n'apsın?

ben aşırı korkuyorum mesela şuan o geçmişimdeki şahıs hayatımı mahvetti tam direkten döndüm açıkçası, ve kimseye güvenemiyorum artık ama aynı zamanda arkadaşlarımı görüyorum allah bozmasın o kadar mutlularki bende öyle olmak istiyorum ama adam gibi adam denk gelmiyor işte buna üzülüyor insan

merhaba kızlar ben 5 ay önce fln 4 senelik çıktığımdan ayrılmak zorunda kaldım aldattı beni, yeni birini tanımak hayata yepyeni bi sayfayla yeniden başlamak istiyorum ama karşıma düzgün bi insan çıkmıyor canım sıkıldı bu konuyla ilgili bi yazmak istedim acaba bu saatten sonra aşk yeniden gelirmi yine bidaha aşık olunurmu :( kalbim allak bullak kimseye güvenemiyorum artık ve çirkin bi kızda değilim ama artık aşık olamicam gibi geliyor 22 yaşındayım biçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile oldu bense vefasızın biri yüzünden 4 senemi boşa geçirdim :(

4 senelik bir iliski daha 5 ay once bitmis. Yeni bir iliski icin cok erken degilmi sence de? Biraz yalniz kal kendine zaman ver simdi baska biriyle iliskiye baslaman sagliksiz olur digerini unutamadin daha. Mutsuz olursun surekli digeriyle kiyaslarsin, unutamazsin. O yuzden kendine zaman ver unut hislerin bitsin dogru zamanda dogru yerde dogru kisi cikar elbet karsina. Seni aldatmis haketmemis olmamis bu is emin ol ondan daha iyisi cikacagi icin olmadi. Herseyde bir hayir vardir. Elbette yeniden asik olursun. Kendine en az 1 sene sure ver. Daha 22 yasindasin ne evlenmesi. Daha onunde uzun yillar var merak etme asikta olursun evlenirsin cocuk sahibi de olursun acele etme :34:

Son düzenleme:
4 senelik bir iliski daha 5 ay once bitmis. Yeni bir iliski icin cok erken degilmi sence de? Biraz yalniz kal kendine zaman ver simdi baska biriyle iliskiye baslaman sagliksiz olur digerini unutamadin daha. Mutsuz olursun surekli digeriyle kiyaslarsin, unutamazsin. O yuzden kendine zaman ver unut hislerin bitsin dogru zamanda dogru yerde dogru kisi cikar elbet karsina. Seni aldatmis haketmemis olmamis bu is emin ol ondan daha iyisi cikacagi icin olmadi. Herseyde bir hayir vardir. Elbette yeniden asik olursun. Kendine en az 1 sene sure ver. Daha 22 yasindasin ne evlenmesi. Daha onunde uzun yillar var merak etme asikta olursun evlenirsin cocuk sahibi de olursun acele etme :34:

çok teşekkür ederim yorum için iyi geldi valla, ama ben artık tamamen sildim onu çünki bana çok yanlışı oldu artık nefret bile etmiyorum yani eskiye dair hiçbişey kalmadı bende

50 yaslarinda kadinlara bile ask cikio o yaslarda. Sen 22 bende 23um.. 22 yasimda sevgilim oldu mesala.. kismet isleri bunlar.. positif olmayi dene :) hoslandigin erkeklerin gozlerin icine bak.. gulumse flort et :)) kendine guven :)) takmaa

Daha 22 yaşındasın 5 yıllık bir ilişkin varmış bitmiş bitelide altı üstü 5 ay olmuş ve aşık olmak istiyorum diyorsun hiçmi yorgun hissetmiyorsunuz, kendinizi dinleme ihtiyacı hissetmiyorsunuz ? ben çok yadırgıyprum böyle davranışları.. Sözüm sadece size değil ama bazı insanlar doğaları gereği hata yapmaya çok müsait oluyor

Daha önünde uzun zamanlar var bir aşk hayatın bitti diye hiç aşk hayatın olmayacak anlamına gelmez.Seni sevecek senin de seveceğin mutlu günler de olacaktır ama sabredip zamanını bekleyince oluyor bu işler.O yüzden kendini üzme zamana akışına bırak her şeyi doğru zamanda doğru kişi seni bulacaktır mutluluk kapını elbette çalacaktır canım.

bence sevin buna tatlım.4 seneni değil ömrünü de boşa geçirmiş olabilirdin.zararın neresinden dönersen kardır.emin ol zamanı gelince senın de yüreğine dokunan birileri olacaktır.şu an erken bir şeyler için.zaten bu tarz şeyler sen bekledğin zamanda değil ummadgın anda olur :)

22 yaşıma dönebilseydim de aşk sonsuza kadar olmasaydı ahhh....

Kıymetini bilin bu günlerinizin, ömür aşk için üzülmeyecek kadar kısa

Müsadenizle birkaç soru sormak istiyorum.
1-Üniversite bitti mi? master yapmayı düşünüyormusun?
2-En az bir yabancı dil biliyormusun ?Kariyer planlarınızda neler var.
3-Bunlar yoksa kendini çeşitli halk eğitim,müzik resim kursları,pastacılık
bilgisayar ve benzeri gibi zevk alacağın kendini geliştirip bir meslek edineceğin
yerlere gitmeyi düşünüyormusun.
4-Bütün hayali 22 yaşında evlenip çoluk çocuğa karışmak olan, sonrada
30 yaşında 2 çocukla çalışmadığı için baba evine dönen yada
geliri olmadığı için koca şiddetine ses çıkaramayan kadınlar gibi olmak istermisin.

Sonuç aşk gelip geçici daha çok gençsin.önceliğin aşk değil, hayatımı kimseye muhtaç olmayacak
şekilde yaşayabilmem için neler yapabilirim demek olmalı.Tabii ki bence.

Daha önünde uzun zamanlar var bir aşk hayatın bitti diye hiç aşk hayatın olmayacak anlamına gelmez.Seni sevecek senin de seveceğin mutlu günler de olacaktır ama sabredip zamanını bekleyince oluyor bu işler.O yüzden kendini üzme zamana akışına bırak her şeyi doğru zamanda doğru kişi seni bulacaktır mutluluk kapını elbette çalacaktır canım.

inşallah, çok teşekkürler yorum için

Back
X