Aşk

DURUSU07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
4
0
36
Antalya
merhabalar arkadaşlar bir derdim var benim hemde ne dert birine körkütük aşk oldum evliyken hemde hayatımda ilkez yaşdagım bi duyguydu şimdi birileri kızcak kötü şeyler yazcak biliyorum ama inanın kalbime söz geçiremedim o beni terk edip gitti ve aylar sonra tekrarr beni ardı nasıl oldugumu merak ediyomuş falan
geçmişin muhasebesini yapmak istiyo
şimdi ben eşimden ayrıldım ve onu hala çok seviyorum ama ona güvenemiyorum
anladıgım kadarıyla oda kararsız şuan neyapmak istedigini bilmiyor bi ara hergün arıyodu şimdi 2 hafta oldu aramıyo ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum seviyomu sevdimi eglendimi neyapmaya çalışıyo yorumlarınızı bekliyorum.:2::2:

Canım bence oda sana karşı ne hissettiğini am olarak bilmiyor.O yüzden arada sırada telefonla yoklama çekerek elinin altında olmanı istiyor.

ona aşık olduğun için mi ayrıldın eşinden yoksa başka sorunlarınız mı vardı
oda iş ciddiye biner fln diye kaçıyor olabilir

merhabalar arkadaşlar bir derdim var benim hemde ne dert birine körkütük aşk oldum evliyken hemde hayatımda ilkez yaşdagım bi duyguydu şimdi birileri kızcak kötü şeyler yazcak biliyorum ama inanın kalbime söz geçiremedim o beni terk edip gitti ve aylar sonra tekrarr beni ardı nasıl oldugumu merak ediyomuş falan
geçmişin muhasebesini yapmak istiyo
şimdi ben eşimden ayrıldım ve onu hala çok seviyorum ama ona güvenemiyorum
anladıgım kadarıyla oda kararsız şuan neyapmak istedigini bilmiyor bi ara hergün arıyodu şimdi 2 hafta oldu aramıyo ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum seviyomu sevdimi eglendimi neyapmaya çalışıyo yorumlarınızı bekliyorum.:2::2:

adam bi varmis bi yokmus, böyle askmi olurCADIARZU

+hayır eşimle anlaşamıyoduk zaten
onun için ayrılmadım hem ondan gelecekle ilgili bir beklentim yok
olamazda
o eşimden ayrıldıgımı sonra ögrendi hala beraber sanıyodu bizi aradıgında hem neden herşey bitmişken unutlmuşken tekrar ortaya çıkıyor ben kendimi onun beni sevmedigine inandırmışdım
şimdi tekrar ikilemde kalıyorum ve budurum beni çok yoruyor neyapmalıyım ben

gali,ba haklısınız ama o çok yakışıklı ve bekarr neden benim gibi biriyyle ugraşsın etrafda elde edmiycegi kız yok ve arada 800 kilomtre var bi çıkarıda olmaz yani

BugÜn kk yıne dopdolu maasallah bu tÜr olayları okuyunca hep ÜzÜluyorum hem sınırlenıyorum ya madem esını sevmıyodun baskasına asık olacaktın neden evlendınn o zamnnnn

şiimdi anlatmmya kalksam bitmez inan çaresizlikden evlendim evlenmek zorunda kaldımmm herkes aynı yaşam şartlarında ve seçim özgürlügünde olmuyor malesef ozamn öyle gerekiyordu

evliyken bir başkasıyla olan beraberliğe çok karşıyım. bu apaçık aldatmadır. birine ilgi duymaya başladığını hissettiğin ,ve bundan vazgeçemeyeceğini anladığın an,o ilişkiye başlamadan ayrılmalıydın. evli kadına bakan adamdan, adam zaten olmaz. boşuna kafanızı yormayın neden,niçin diye. çünkü o adamın, değerleri ve ahlakı ,sıfırdır

evliyken bir başkasıyla olan beraberliğe çok karşıyım. bu apaçık aldatmadır. birine ilgi duymaya başladığını hissettiğin ,ve bundan vazgeçemeyeceğini anladığın an,o ilişkiye başlamadan ayrılmalıydın. evli kadına bakan adamdan, adam zaten olmaz. boşuna kafanızı yormayın neden,niçin diye. çünkü o adamın, değerleri ve ahlakı ,sıfırdır

Katılmamak elde değil...:içelim:

Eski eş ile anlaşamıyor olmanız arada birde başkasına aşık olayım lüksünü elinize vermediğini mutlaka biliyor olmalısınız.

Zaten eş artık eski eş konumuna düşmüş,iyi de olmuş.
Yeni aşıkta ortada yok.
Ortada olduğu zamanlarda ise siz evliydiniz.

Sorunlu bir evlilikten bir şekilde kurtulduktan sonra tekrar daha sorunlu olacağının kokuları buram buram esen bir ilişki için o sizden kaçmasaydı bile siz kaçın bence.

Back
X