• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk :(

Ayrılalı bir ay oldu ve şimdi öğrendimki sevgilisi varmış :(((

Eee böyle bir tercihi varsa üzülme boşver inan üzülmeye değmez. Çünkü şuan sen onun umrunda bile değilsin. (maalesef acı olsada gerçek) Ondan sana hayır yok... O seni geride bırakmış sende geride bırakmalısın, önüne bak. Hayırlısı kısmet de geç... İnan zamanla geçiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek Milleti:)))
Sorsan niye diye...
İhtiyacı vardır. .

Boşver. ..

ayrılmışsınız zaten boşversene kimle napıosa yapsın sen onu düşünüp kendini yıpratmayı bırak onun aklının ucundan bile geçmiosundur çünkü

olabilir böyle şeyler. ayrıldıktan sonra kendi iyiliğiniz için onunla ilgili şeylere bakmayıp, onunla ilgili konuşmayın ve konuşturmayın. çünkü bu takibin bir sonu yok. senelerce sürenleri bile var. alışkanlık olursa kurtulamazsınız.

1 ay sonra hemen birini buldu diyerek kendinizi gaza getirmeyin. bu ne sizin ilişki içerisindeki değerinizden düşürür, ne de sizi olduğunuzdan fazla değersiz yapar. olabilir 1 ay sonra kendine uygun birisi gelmiştir hayatına girmiştir. şu an 4 küsür senelik ilişkim var. bu ilişkime diğer ilişkimin bitiminden 2 ay sonra başladım ve hayatımın en güzel ilişkisi oldu. ne önceki ilişkimi az önemsediğim anlamına gelir bu ne de başka bir şey. hayat bu nerede ne çıkacağı belli olmuyor. kendinize bir iyilik yapın ve onunla ilgili haber almayın, aramayın.

Bir ay az değil bence kendi hayatı bir hafta sonra da olabilirdi sonuçta ayrılmışsınız..

Aslında beni en çok üzen konu maddi anlamda beni kullanmış olması. Bende saf salağım ki güvendim ona. arkadaşlarımız onunla ilgili pek iyi şeyler söylemediker onunla ilgili. Benim aptallığımın acısını yaşıyorum şuan. Kimseye de anlatamıyorum.

Aslında beni en çok üzen konu maddi anlamda beni kullanmış olması. Bende saf salağım ki güvendim ona. arkadaşlarımız onunla ilgili pek iyi şeyler söylemediker onunla ilgili. Benim aptallığımın acısını yaşıyorum şuan. Kimseye de anlatamıyorum.

lütfen yanlış anlamayın beni ama ben bunlara çok kızıyorum. "kullanıldım" yani neden kullanılasınız. siz o dönem onun kız arkadaşı, can yoldaşıydınız muhtemelen ve ona maddi destekte bulundunuz. bunu içinizden gelerek yapmadınız mı? yaptıysanız zorla değilse, bırakın helali hoş olsun. günahı da boynuna olsun. böyle yaşanmışlıklar evlilikle sonuçlanmayınca hemen bir değerini düşürme, hemen bi kullanıldım. niye kullanılasınız yahu, sizleymiş olmamış yollar ayrılmış. bırakın ettikleriniz helal olsun. arkadaşlarınız da kendi hayatına baksın, kimsenin ilişkisi kimseyi ilgilendirmez. dışarıdan birine bakarsınız çok kabadır, çok kötüdür. sevgilisiyle birebir ilişkisi çok başkadır. yaşananların ardından kullanıldım gibi gönlünüzden kopan desteği de kirletmeyin.

Şuan hissettiğiniz acı muhtemelen size hayatınızın en büyük acısı gibi geliyor.
Ama inanın keşke en büyük acımız ayrılık acısı olsa.
Sevgilisi varmış, bu sizin onu unutmanız için aslında avantaj..
Sevginizi haketmediği belli.
Şimdi sağlam kafayla oturup düşünün.
Sizi geride bırakan biri için üzülmeye değer mi?
Hayattaki en büyük acı hastalık, ölüm.
Başınıza bu gelmemiş çok şükür.
Derin bir nefes alın.
Hayat devam ediyor, edecekte..Sizin için de ayrıldığınız sevgiliniz içinde..

Şuan hissettiğiniz acı muhtemelen size hayatınızın en büyük acısı gibi geliyor.
Ama inanın keşke en büyük acımız ayrılık acısı olsa.
Sevgilisi varmış, bu sizin onu unutmanız için aslında avantaj..
Sevginizi haketmediği belli.
Şimdi sağlam kafayla oturup düşünün.
Sizi geride bırakan biri için üzülmeye değer mi?
Hayattaki en büyük acı hastalık, ölüm.
Başınıza bu gelmemiş çok şükür.
Derin bir nefes alın.
Hayat devam ediyor, edecekte..Sizin için de ayrıldığınız sevgiliniz içinde..
şirket bize aitti. Onunla çıkmaya başlayınca yavaş yavaş orayı istediğini söyledi. Temmuzda şirketi ona devrettim. Devretiğim gün aramızdaki herşey bitti. Böyle düşünmen normal değil mi

şimdi erkeklerde şöyle bir durum var çok kolay sevgili edinirler
bi arkadaşına söylerler bana kız bul diye
ya da sevgilisi olan bi arkadaşından rica ederler kız arkadaşının yakın arkadaşı varmı felan filan
bunun için canını sıkma
biz bayanlar böyle yapsak emin ol anında birini buluruz bizde amaç bu değil ki
biz sadece aşık olduğumuz kişiyle sevgili oluruz

lütfen yanlış anlamayın beni ama ben bunlara çok kızıyorum. "kullanıldım" yani neden kullanılasınız. siz o dönem onun kız arkadaşı, can yoldaşıydınız muhtemelen ve ona maddi destekte bulundunuz. bunu içinizden gelerek yapmadınız mı? yaptıysanız zorla değilse, bırakın helali hoş olsun. günahı da boynuna olsun. böyle yaşanmışlıklar evlilikle sonuçlanmayınca hemen bir değerini düşürme, hemen bi kullanıldım. niye kullanılasınız yahu, sizleymiş olmamış yollar ayrılmış. bırakın ettikleriniz helal olsun. arkadaşlarınız da kendi hayatına baksın, kimsenin ilişkisi kimseyi ilgilendirmez. dışarıdan birine bakarsınız çok kabadır, çok kötüdür. sevgilisiyle birebir ilişkisi çok başkadır. yaşananların ardından kullanıldım gibi gönlünüzden kopan desteği de kirletmeyin.

şirket bize aitti. Onunla çıkmaya başlayınca yavaş yavaş orayı istediğini söyledi. Temmuzda şirketi ona devrettim. Devretiğim gün aramızdaki herşey bitti. Böyle düşünmen normal değil mi

nasıl yani şirket mi devrettiniz? nasıl oluyor bu? yaşlar kaç? dolandırıcılık bu yalnız. siz maddi yardım dediğinizde böyle bir şeyi ben anlayamadım. yorumumu borç gibi şeyler üzerinden yaptım. hanımefendi siz dolandırılmışsınız bu çok başka bir durum.

şimdi erkeklerde şöyle bir durum var çok kolay sevgili edinirler
bi arkadaşına söylerler bana kız bul diye
ya da sevgilisi olan bi arkadaşından rica ederler kız arkadaşının yakın arkadaşı varmı felan filan
bunun için canını sıkma
biz bayanlar böyle yapsak emin ol anında birini buluruz bizde amaç bu değil ki
biz sadece aşık olduğumuz kişiyle sevgili oluruz

Aynen öyle. Çok teşekkür ederim

nasıl yani şirket mi devrettiniz? nasıl oluyor bu? yaşlar kaç? dolandırıcılık bu yalnız. siz maddi yardım dediğinizde böyle bir şeyi ben anlayamadım. yorumumu borç gibi şeyler üzerinden yaptım. hanımefendi siz dolandırılmışsınız bu çok başka bir durum.
Dolandırılmak değil. Şirket ailenindi. Oda çalışandı. maddi açıdan sıkıntı yaşıyordu. Devretmeyi düşündük bende ona sen al dedim. İşi gücü olsun diye.

Gitti mi şimdi şirket hımm. Zoruna gitmesi çok normal. Allah yedirmesin ona diyorum o zaman.

Back
X